Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar çift çizgiyi gördüğüm gün bi kere oldu cinsel ilişkimiz sizce haile kalırmıyım

Cift cizgiyi gordugm gun iliski oldu.. ertesi gun olmadi bir sonraki gun oldu ve bu ay ogrendim hamile oldugumu insallah senin bebeğin de tutunmuştur sana arkadasim..dua et..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsunn canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. allahım bu mutlulugu bızlerede yasatsın ıns.canım benım bu aralar cıft cızgıyı yakalamk uzereyım ıns acaba cıft cızgının resmını yukleyebılırmısınız bende 10. gun 12. gun koyugıbı ama adet aralıgım 35 gun 18. gune denk geiıyor normalde.bır resım gorursem bende de cıktıgı zaman anlayabılırım.

inş cnm yaa adetim düzensiz çokta ümitlenmek istemiyorum ama işte çift çizgi olduğu gün bi kara ilişki oldu sadece tutunabilirmi bilmiyorum

14. Gun en alttaki bak.. iliski o zmn oldu.. ertesi gun de ayni 14.gun qibi esit cikti snra acilmaya basladi rengi

Eklentiler

• $1399198700109.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 709
14. Gun en alttaki bak.. iliski o zmn oldu.. ertesi gun de ayni 14.gun qibi esit cikti snra acilmaya basladi rengi

sağol canım resim ıcın. benim adet aralığım 35 gun. kullanım klavuzunda 18. gün başlayın testi yapmaya diyor. ama ben 9. gün yapmaya başladım. halada devam edıyorum testı yapmaya bugun 16. gün . testlerin resımlerını yukleyecegım hata verıyor sıte. yukleyemedım. 2 gundur delırcem yuklenmıyor bır fıkır verırdınız bana kafam karıstı . 10. gün.12.9ün. koyu gıbı bana göre ogunler ılıskı oldu. acaba adet aralıgı uzun olupta testte cıft cızgıyı hangı gun yakaladınız yardımcı olurmusunuz

kızlar yorumlarınızı beklıyorum.16.gün koyulasmaya baslıyormu sızde 18.güne koyulasırmı. adet aralıgım 35.gun suruyor

Arkadasm şöyle bakınca fotografa 10.gun bariz koyu.. iyiki degerlendirmissin erken de yumurtluyo olabilirsin.. insallah hayirlisiyla tutmustur..

Arkadasm şöyle bakınca fotografa 10.gun bariz koyu.. iyiki degerlendirmissin erken de yumurtluyo olabilirsin.. insallah hayirlisiyla tutmustur..

ınsallahh yaaa . canım bısey daha sorucam affedersın yumurta akı gıbı akıntı olması yumurtlamanın yakın olmasımı demektı

Canim akintina elinle dokunduğun zaman iki parmaginin arasina alinca hafifle sünüyo.. bnm testte cift ciktigi iki gunde böyle olmuştu. .

ben birşey sormak istiyorum çift çizgiyi görünce 2 gün beklemekmi gerekiyor erkek bebek için?yani yumurtlama gününden 2 gün sonramı olucak ilşki yoksa aynı günmü

kızlarrrr ovulasyon testının 18. günü koyumu sızcee yumurtlama olacakmııdır bel agrım da var bıraz lutfen yorumlarınızı yapınnn koyuysa nezaman calısmalıyızzz resımlerı yukluyorum

sizde kist falan mi var? adet dongum uzun demissiniz. akinti vs de varsa bence bugun okeydir. ancak kist olanlarda bu testler 3 gun falan pozitif cikabiliyor. riske gerek yok. bu aksam iliski olsun, teste devam edin. yarin aksam ve sonraki gunu de bence degerlendirin.

Son düzenleme:
sizde kist falan mi var? adet dongum uzun demissiniz. bence bugun okeydir. ancak kist olanlarda bu testler 3 gun falan pozitif cikabiliyor. riske gerek yok. bu aksam iliski olsun, teste devam edin. yarin aksam ve sonraki gunu de bence degerlendirin.

canım 2 ay once doktora gıttıgımde temız dedı smear testı kan testı herseyı yaptırdım muanede hersey yolunda dedı.son 5 aydır duzensız 35 gunde bır oluyordum cok stres yaptıkca adet aralıgını uzatırsın. vucudunu sakın tutacaksın kasmayacaksın dedı. hatta okadar cok soru sordumkı doktora ne heycanlısın dur soluk al dedı teste 23. gune kadar devam edeyım degılmı. ılk defa bukadar koyu yakaladım ayy ınss tutar yaa bu ay

ben birşey sormak istiyorum çift çizgiyi görünce 2 gün beklemekmi gerekiyor erkek bebek için?yani yumurtlama gününden 2 gün sonramı olucak ilşki yoksa aynı günmü

canım valla cınsıyet olarak nasıl oluyor bılmıyorum ama yazılardan bırınde yumurtlama sonrası erkek yazıyordu. pek bılgım yok kuzum

tamamen siliklesinceye kadar devam edin. hem iliskiye hem teste. kist falan yoksa korkmayin, sakin olun. kocaniza iliski oncesi redbul veya sert kahve icirin. spermleri hizlandirdigi soyleniyor.
umarim tutar.

tamamen siliklesinceye kadar devam edin. hem iliskiye hem teste. kist falan yoksa korkmayin, sakin olun. kocaniza iliski oncesi redbul veya sert kahve icirin. spermleri hizlandirdigi soyleniyor.
umarim tutar.

6 tane testım daha var hepsını kullanayım. aaa redbull faydalımı gelıyor gercekten evde varrrr valla ılk defa duydum tamamdırr .ayy canım cok sagolll yorumların ıcın ıns hayırlısıyla tutar

6 tane testım daha var hepsını kullanayım. aaa redbull faydalımı gelıyor gercekten evde varrrr valla ılk defa duydum tamamdırr .ayy canım cok sagolll yorumların ıcın ıns hayırlısıyla tutar

rica ederim, guzel haberlerini bekliyoruz. tutmazsa her sabah esine 1 tatli kasigi keciboynuzu receli yedir.

rica ederim, guzel haberlerini bekliyoruz. tutmazsa her sabah esine 1 tatli kasigi keciboynuzu receli yedir.

ıns canım amınnn.tamam bu ay tutmazsa hemen gıdıp alırım.onu bır yerde daha duymustum spermleremı yararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…