Bende 2 yıldır korunmuyorum ama tık yok.
Bu ay itibarı ile yeniden denemeler başlayacak. Bende başka engeller var ama hayırlısı bakalım...
hayır yok ama adetin kaçıncı günüMerhaba arkadaşlar ben ovulasyon testine bu ay başladım. Henüz yumurtlama yok değil mi teste göre
5-10 dk içindeki durum geçerliBir de bu test durdukça koyulasiyor☺dikkate almamam gerekiyor sanırım 1oo dakika sonrasını
yeniden umut ayı bakalım bu ay sonunda ne yaşayacağız aslında buraya girmek istemiyordum stres olmasın diye ama dayanamadım bana dua edin de hayırlıysa bu ay tutsun kızlar
ovu testiyle 2.ay ama normalde 5. aykaçıncı denemen ovulasyon testiyle ?
12. Gün bugün. 3. Ayı deniyorum Ama ovulasyon testini ilk bu ay kullanıyorum. Günü kaciricam diye korkuyorum.hayır yok ama adetin kaçıncı günü
Inşallah tutar birlikte anneler gününde güzel haberler alırız. Amin.yeniden umut ayı bakalım bu ay sonunda ne yaşayacağız aslında buraya girmek istemiyordum stres olmasın diye ama dayanamadım bana dua edin de hayırlıysa bu ay tutsun kızlar
ovu testiyle 2.ay ama normalde 5. ay
Bende heveslendim umarim basarili olur test tecrubesi
Canım benim adetim yeni bitti ben bu ay başladım Kardeşiminde ilk ayı iki gün var adetine inşallah hayırlı sonuç olurKaç ay oldu bekleyeli? testi ilk defa mı kullanıyorsunuz?
2 yllık evliyim 3 ay korundum sadece, prolaktin sınırda. 1 sefer klomen kullandım sonuç başarısızbaşka engeller var derken canm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?