Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba arkadaşlar ben ovulasyon testine bu ay başladım. Henüz yumurtlama yok değil mi teste göre

Eklentiler

• IMG-20150422-WA0002.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 109
Bir de bu test durdukça koyulasiyor☺dikkate almamam gerekiyor sanırım 1oo dakika sonrasını

yeniden umut ayı bakalım bu ay sonunda ne yaşayacağız aslında buraya girmek istemiyordum stres olmasın diye ama dayanamadım bana dua edin de hayırlıysa bu ay tutsun kızlar

yeniden umut ayı bakalım bu ay sonunda ne yaşayacağız aslında buraya girmek istemiyordum stres olmasın diye ama dayanamadım bana dua edin de hayırlıysa bu ay tutsun kızlar
Inşallah tutar birlikte anneler gününde güzel haberler alırız. Amin.

Ben bu ay başlıyorum canım kardeşimde ilk ayını uyguladı sonuç bekliyoruz inşallah tutar

Ben ikiz tekiyim, ikizim 3 çocuğu var. diğer üç kız kardeşimin de çocukları var. Kardeşler arasında en son ben evlendim. 32 yaşındayım ve henüz beklemedeyim. Adetlerim düzensiz, prolaktin sınırda, yumurtalıklarımın biri de tembel çalışıyo. Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…