Edelim canim benim benim sag kasik ve dayanamiycgim kadar bel agrim var yumurtlama gunumu kacirmadim bu ay insallah adet oncesi agri degildirde bebisim olurbelirtileri o kadar benziyoki ayirt edemiyorum bide ilk olucak insallah bebisimiz olu r
su topikte daha once ekledigim akinti linkleri var. uzayan akintiyi gordugumuzde ovulasyon oldugunu anliyoruz. ancak sizlerin adetleri problemli, o yuzden ne desem bilemedim.
yinede bir goz atin, bilgi sahibi olmus olursunuz. bu arada kocisleride bolca besleyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=460770&page=2325&p=33681363#post33681363
Ayy inşallah bebisdir ya:) benimde ilk bebek olucak. iki yıldır evliyim 4 aydır deniyorum ama daha bu ay öyle gün takibi falan yapmaya calisiyorum bide adetim çok düzensiz inşallah çok beklenmez bicirik bizi
Benimkide cok duzensiz canim hic tutmaz gununu. Bakalm artik bu ay kismetse olur insallaaah.. ben bisey sorucam bide yerlesme kanamasi erkeste oluyomu ve yumurtlamadan ne kadar sonra oluyo acaba bilhin varmi bu konuda
Yerleşme kanaması nasıl oluyo hiç bilmiyorum canım ya. Üstüne görme dedikleri seymi yoksa
Merhaba arkadaşlar bende bu sitede görüp lab markalı ovu testi aldım yarın kullanmaya başlayacam ancak merak ediyorum testi ne zaman yapmamı önerirsiniz aç karnınamı tok karnınamı daha doğru sonuç çıkar umarım bu ay olur
Bişey sorcam mesela biz hamile kalmissak bu ovulasyon testi negatif mi çıkar. Yani yumurta döllenmişse?
Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim adette 10 gunum ve 3.gun testim.sanirim yarin iki cizgide ayni koyulukta olcak.iliskiye ne zamana kadar devam etmemiz gerekiyo test tamamen siliklesinceye kadar mi ve tam cift cizgi oldugu gun mu iliski icin en verimli gun oluyo yardimci olur musunuz bana lutfen?
1 haftayı boş geçirmeyin canım özellikle sabah erken saatlerde sperm kalitesi yüksek oluyormuşşş
Sagol canim peki iliski sikligi kac gunde bir olmali?
Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim adette 10 gunum ve 3.gun testim.sanirim yarin iki cizgide ayni koyulukta olcak.iliskiye ne zamana kadar devam etmemiz gerekiyo test tamamen siliklesinceye kadar mi ve tam cift cizgi oldugu gun mu iliski icin en verimli gun oluyo yardimci olur musunuz bana lutfen?
İkinci çizgide koyu olunca mı ilişkiye girilecek yoksa ertesi gün mü ?
Günde 2 kez mi bu test yapılacak ?
Birde ben çalışıyorum saat 9 gibi felan yapın denilmiş düzenli olarak öğlen 12 gibi yapsak olur mu ?
Rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah.
Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım çift çizgiyi görür görmez işe kpyulduk :))) şuan 16+6 haftalık hamişim kız bebek bekliyorum denemeye değer bu testller eşimde inanmıyordu ama olunca şaşırdııı
Teşekkür ederim arkadaş
pozitif cikar. lh hormonundan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?