Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

testi Sabah 08 ile aksam 10 arasi yapmak gerekiyor. 12 uygundur. her gun ayni saatte yapmaya ozen gosterin. bu onemli. cizgiler birbirine yakin cikmaya baslayinca riske etmemek icin gunde 2 defa yapin.

Çok teşekkür ederim.

sadece cift cizgiyi gorunce mi iliski? yani tek iliski mi? genelde tek ilsiki ve ovulasyon gunu erkek oldugu tezi var da, o yuzden soruyorum

Vaallaa hayatım çift net iki çizgiyi yakaladığım da ilişkiye girdik o akşam bide oteki gün akşam ondan önce de girmişiZdir Ne zaman tuttu bilmiyorum

Mrb arkadaşlar bende ovulasyon testini deniycem yarin adetimin 13.gunu bu testi hangi gun yapiyoruz vede testi yapmadan bir gun once birliktelik oldu farkeder mi bi sonraki adet doneminimi beklemem lazim cvp verirseniz sevinirim 1asilamam oldu tutmadi zor bi surec allah herkese sabir versin ins kucagimizi bos birakmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya hu yanlış anlamazsan şu alıntı işini birde öğretsen hergün buradayım :)) ama cvp yazamıyorum

biraz gec cevap yazdim, ogrendin mi? simdi yorumlarin altinda alinti ile cevapla yazisi var, onu tiklarsan tek alinti yapabiliyorsun. onun yanindaki ucgeni tikla her bir yoruma bir suru alinti yapiyorsun. yani alinti yapmak istediklerinden ucgene tikla ve en son konuya cevap ver de, bu kadarcik :))

testi Sabah 08 ile aksam 10 arasi yapmak gerekiyor. 12 uygundur. her gun ayni saatte yapmaya ozen gosterin. bu onemli. cizgiler birbirine yakin cikmaya baslayinca riske etmemek icin gunde 2 defa yapin.

Çok teşekkür ederim.
#

ozur dilerim yanlis yazmisim. tam tersi oalcak. sabah 10-aksam 8. :17:

Mrb arkadaşlar bende ovulasyon testini deniycem yarin adetimin 13.gunu bu testi hangi gun yapiyoruz vede testi yapmadan bir gun once birliktelik oldu farkeder mi bi sonraki adet doneminimi beklemem lazim cvp verirseniz sevinirim 1asilamam oldu tutmadi zor bi surec allah herkese sabir versin ins kucagimizi bos birakmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanirsam gec oldu cevap icin. teste 10.gun baslamak uygundur.

biraz gec cevap yazdim, ogrendin mi? simdi yorumlarin altinda alinti ile cevapla yazisi var, onu tiklarsan tek alinti yapabiliyorsun. onun yanindaki ucgeni tikla her bir yoruma bir suru alinti yapiyorsun. yani alinti yapmak istediklerinden ucgene tikla ve en son konuya cevap ver de, bu kadarcik :))

#
Öğrendim Öğrendim hergün de buradayım maşallah buranın yerlisi oldum neredeyse :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

#
Öğrendim Öğrendim hergün de buradayım maşallah buranın yerlisi oldum neredeyse :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olmamis, boyle renkli kutucukta gozukmuyor :1:

Arkadaşlar ben de bu ovulasyon testini kullandım ve şimdi hamileyim.internetten sipariş verdim.adı ovula.deneyin derim.çünkü bazen bu yumurtlama olayları değişebiliyor..

arkadaşlar ben de bu ovulasyon testini kullandım ve şimdi hamileyim.internetten sipariş verdim.adı ovula.deneyin derim.çünkü bazen bu yumurtlama olayları değişebiliyor..

aranıza yeni katılanlardanım.umarım bir bebekde bana verir rabbim.9 yaşında bir kızım var.1 ölü doğum ve 1düşük geçirdim normal takvimle bir türlü tutturamadım bebişi ovulasyon testlerim bugün geldi adetimin 3. Günündeyim.düzenli olarak 28 günde adet oluyorum.şimdi ben 10. Gün mü başlamalıyım testlere yoksa daha erkenmi başlıyayım garanti olsun diye.inanın 33 sayfadaki bütün yorumları tek tek okudum.tüm linklerden inceleme yaptım.bu ay tutturursam ne mutlu çok bilimsel bir bebiş olcak inşallah.çift çizginin en koyu olduğu akşam ve ertesi gün müdür operasyon günümüz başarı sağlamam lazımyoksa evde artık savaş çıkıcak

canım benim servikal mukuş test poztf çıkmadan 3.4 saat önce çıkmıştı muhtemel ov gününe yakın sık sık kontrol etmen gerekiyor akıntını biraz açık söylicem kusura bakma vajinanın derinliklerine doğru iki parmağını sokup akıntıyı dışarıya alman gerekiyor akıntın kaygan yumurta kıvamında ise bu yum. çatlama saatler içerisinde gerçekleşeceği anlamına geliyor 4 saatte bir ov testini tekrarlamayı tavsiye etmişti bana burdan bir arkadaş bende sana ediyorum test silikleşmeye başladığında yumurtan çatladığı anlamını taşıyor canım
bu arada yum. çatlamada akıntın sıvılaşıyor kayganlık ve elastkiyet kalmıyor sıvı su gibi veya beyazımsı sıvı şeklinde oluyor senin testinin poztf çıktığı zaman akıntın sıvılaşmış ise yum çatlama gerçekleşmiştir büyük ihtimalle

herkese merhabalar ve tesekkurler.. burda o kadar guzel yardımlasma ve paylasım var ki herkes okadar ilgili ki birbirine.. ben de bes aydır hamile kalmak istiyorum henuz Rabbim nasip etmedi.. ovulasyon testini duydum ve kk da arastırmaya basladım sayenizde baya bilgilendim.. prensescim yukarıda cok guzel anlatmıssında nezaman ilişki olmalı onu anlayamadım cizgi siliklesip akıntı sıvılasinca mı ? tekrar tesekkur ler.. Rabbim cumlemize anneliği tattırsın yavrularımızı arttırsın inşallah

Arkadaslarr iyi geceler. . Adetimin 10. Gününden itibaren 2 GÜNDÜR testi uyguluyorum. T çizgisi cok cok dikkatli bakinca gözüküyor. . Yumurtlama günümü geçirmiş olabilir miyim adetim biter bitmez mi baslasaydim acaba.. yoksa vücudum kendisini mi hazirliyo.Lütfen cevappp...

Arkadaslarr iyi geceler. . Adetimin 10. Gününden itibaren 2 GÜNDÜR testi uyguluyorum. T çizgisi cok cok dikkatli bakinca gözüküyor. . Yumurtlama günümü geçirmiş olabilir miyim adetim biter bitmez mi baslasaydim acaba.. yoksa vücudum kendisini mi hazirliyo.Lütfen cevappp...

kizlar merhabalar ben artik catlatip orta yerimden patlicam :)) adetime 2 gun var goguslerim 10 gundur sis ve aciyor ve 10 gun once pembe akintim oldu bugunde kahverengi oldu sancilarimda var ayy ne olur ya bu kanamalar yerlesme kanamasi olabilir mi

Olabilir Ov testi yapsana bir tane hamişsen gebelik testi daha göremezken yumurtladığın gün gibi koyü çıkıyor

arkadaşlar merhaba. ben de 15. gün çift çizgiyi gördüm. 15. gün akşam, 16.gün akşam ve 17. gün sabah ilişki oldu. sonra ilişkiyi bıraktım. acaba devam etmeli miydim. yoksa yeterli mi:26:

Olabilir Ov testi yapsana bir tane hamişsen gebelik testi daha göremezken yumurtladığın gün gibi koyü çıkıyor

Benim de 5 gün kaldı adete 5 kala koyulaşıyormuş bu test hamileysek eğer, bilen duyan varsa söylesin kızlar ya çok merak ediyorum şimdi benim ki bir tık daha koyulaşsa c çizgisiyle ile aynı olacak bulantı akıntı kasık ağrısı bel baş ağrısında bastırıyor sizce kan versem çıkar mı tam pik yapmasını mı bekliyim sizce tabi inşallah pik yaparsa :)

arkadaşlar merhaba. ben de 15. gün çift çizgiyi gördüm. 15. gün akşam, 16.gün akşam ve 17. gün sabah ilişki oldu. sonra ilişkiyi bıraktım. acaba devam etmeli miydim. yoksa yeterli mi:26:

Çift çizgiden sonra kontrol ettin mi çizgin silikleşmeliydi garantiye almak istersen 5 gün aralıksız çalışabilirsin belki 17. Gün çatladı bugünü de deperlendir

kizlar merhabalar ben artik catlatip orta yerimden patlicam :)) adetime 2 gun var goguslerim 10 gundur sis ve aciyor ve 10 gun once pembe akintim oldu bugunde kahverengi oldu sancilarimda var ayy ne olur ya bu kanamalar yerlesme kanamasi olabilir mi

Back