Teşekkür ederimşimdi bi baktım sanırım eczaonline diye bi sitede satılıyor. eczanelerle aynı fiyat.
eTebrik ederim canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim benim cok sevindm hayirli olsun.Allah sagsalim kucagina almayi nasipetsin. Maşallahyesil08 .!.:Kızlar selam tekrar. Ben size kendi deneyim ve tavsiyelerimi paylaşmak isterim. Burası her konuda bilgi almak için cok yararlı bir site, ama malesef bi yandanda herkesin yaşadıgını kendimize çekip kendimizi huzursuz etmek için birebir. Öncelikle ben ilk ay denemde Predictor ile hamile kaldım. Öyle 4 saat su içmemek falanda gereksiz. 2 saat cok sıvı tüketmeden yaparsanız hassas olan bir ovu testi mutlaka dogru sonucu vericektir. Ben sırf merakımdan 3 kutu ovulasyon testi denedim ve eş zamanlı olarakta Dijital olan Clear Blue'yu kullandım. Evet hemen hemen her gün iki cızgı cıkıyor bu sizi yanıltmasın, 17. gunumde çift cizgiyi gördüm. 15-17 ve 18. günlerde calısmalar oldu sonra bıraktık. Şuan 5 haftalık hamileyim. Predictorun elimde kalan tek ovulasyon testini 29. gun yaptım ve pozitif sonucu aldım bunun üstüne kalktım gittim hem predictorun gebelik testini hemde baska bilinmedik bi markanın gebelik testini aldım. Malesef bilinmedik markanın gebelik testinin cizgisi gözle gorulmezken predictor ikinci cizgiyi en azından gozle gorulur sekilde verdi. 31. gunumdede yani henuz reglym gecmemişken gittim kan tahlili yaptırdım ve 161i gördüm.
Daha sonra Kan degerleri, yok düşük yaşayanlar yok o mu bumu okudukca hamile oldugumun keyfini bile süremedim nerdeyse. acaba düşermi onumu yapsam bunumu yesem diye internetten okudukca irdeledikce psikolojim bozuldu. Dün doktora gittigimde şuan herseyin saglıklı oldugunu gördük. Doktorda bana özellikle internetten uzak dur dedi ve bence cok haklıydı.
Bilmediklerimiz konusunda birbirimize yardımcı olmak burdan okuyup fikir edinmek cok guzel ama herkesin yaşadıgı deneyim bambaşka tabiiki.
Umarım Allah herkese en kısa sürede saglıklı bir bebek nasip eder, ve bende dahil olmak üzere hamile olan herkes bebişini kucagına almayı nasip eder inşallah.
Bunlar benim deneyimlediklerim, umarım sizlere azda olsa yardımcı olur.
Bu arada öyle cok erken belirtilerim olmadı benim, sadece regly'den bi hafta önce bel agrısı ve bir kac gun öncede goguslerimde coook hafif acımalar basladı. onun dısında hala ne kusma ne mide bulantısı hic bisey yok.
Canim benim cok sevindm hayirli olsun.Allah sagsalim kucagina almayi nasipetsin. Maşallah
Canim sen ikinci cocuk icin mi erkek istiyorsun yoksa ilk mi senin ???Arkadslar mrb.bir kac gundur giremiyorum. Yeni arkadslar gelmis. Bende temmuzda test yptm.ama kacirdim gunlerimi.erkek bebek istiyrum.tecrrubeleri olan varsa paylasirsa mutlu olurum.bugun reglimin 8.gunu hafif silik cift cizgi var. Gecen ay temmuzda koyu cift cizgyi gordukten 1 gun sonra iliski oldu ama hamile kalamadm. Erkek bebek icin cizginin koyulastiktan sonra siliklesmesini bekleyin diyorlar ama ozaman da gec kaliniyo gibi geliyor. Cevremde 4-5 kisi var ovu testi ile erkegi bulan ben hamile bile kalamadm
Ikinci canim bir kizim var dunyalar tatlisi.birde oglum olsun istiyorum.tabi saglikli hsyirli evlat.ama tedbir bizden takdir Allahtan.senin bilgin varmi bu yumurtlama gunu olan iliski ile cinsiyet baglantisiCanim sen ikinci cocuk icin mi erkek istiyorsun yoksa ilk mi senin ???
Slm canim benimde 24.gun Testim boyle cikti sanirim gec yunurtluyoruz degetlendir bugunu yarini derim benim bugun adet gunumdu henuz olmadim nasipebrualtan .!.:
sağol canım inşallah tez zamanda bizde muradımıza ereriz. dediğin gibi nasipSlm canim benimde 24.gun Testim boyle cikti sanirim gec yunurtluyoruz degetlendir bugunu yarini derim benim bugun adet gunumdu henuz olmadim nasip
Arkadaşım adet döngün kaç günde bir. Benim adete 5 gun kala böyle cikti. Ve hala böyle çıkıyor. Gebeyim insallah değerlerinin arttmasini bekliyorum. Eğer daha önce yumurtladiysan şüpheli ilişkin varsa gebe olabilirsin tabi daha önceki aylarda son günler boyle cikmiyoraa
31 günde bir adet döngüm. İlk defa deneme amaçlı yaptım böyle çıktı. çok bir bilgim olmadığı içinde sizlere sormak istedim. Birde 5-6 gün önce birlikteliğimiz oldu ama bugün beta hcg değerim 2.4 çıktı. erkenmi yaptırdım yoksa sadece yumurtlama dönemimmi bilemedim Bu arada gebeliğin hayırlı olsun Sağ salim kucağına alırsın inşallahArkadaşım adet döngün kaç günde bir. Benim adete 5 gun kala böyle cikti. Ve hala böyle çıkıyor. Gebeyim insallah değerlerinin arttmasini bekliyorum. Eğer daha önce yumurtladiysan şüpheli ilişkin varsa gebe olabilirsin tabi daha önceki aylarda son günler boyle cikmiyoraa
canım spermler 72 saat yaşıyor. Eğer yumurtlamana veya hemen sonrasına denk gelirse dölleniyorlar.Kizlar neden kimse cevap vermiyor
ben ovulasyon testini denedim ilk defa bildiğim kadarıyla ovulasyon testi pozitif çıktıktan sonra aynı test silik çıkmaya başladığı an ilişki olmalı.Kizlar neden kimse cevap vermiyor
Canm açıkçası ben senin adına umutluyum. Benim bu 47 değerini ogrnmeden tam bi hafta önce 0.15 çıkmıştı. Bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Dilerim seninde öyledir. Ben ovu yapmaya fırsat bulamamistim. Gebeligi öğrenmeden iki gun önce yapmaya basladim baktım koyulaşıyor. Heh tamam dedim çünkü kimyasal geçirmeden bir kaç gun öncede ovu. Hep koyulasiyordu. Ben cok umut vermek istemem ama bende aynen bu oldu. Insallah bebebgin seninledir. Kendine dikkat et bu dönemde:) haberdar et olur mu31 günde bir adet döngüm. İlk defa deneme amaçlı yaptım böyle çıktı. çok bir bilgim olmadığı içinde sizlere sormak istedim. Birde 5-6 gün önce birlikteliğimiz oldu ama bugün beta hcg değerim 2.4 çıktı. erkenmi yaptırdım yoksa sadece yumurtlama dönemimmi bilemedim Bu arada gebeliğin hayırlı olsun Sağ salim kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?