Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

'2014 mayıs haziran temmuz ağustos eylül veya ekimde hamile kalmak isteyenler' diye kk sayfası var daha orda yeni bi ark hamile. 26. Gün koyu çizgi gördü ovu testinde sen bugünleride değerlendir cnm
tamam canım bakarım yalnız beni bu gün 32. gün oldu pek ümitlenmesem iyi olacak ama gönül isteyince..

Üzülme canım ovu testini 2. Denemede hamile kalanda çok, bende 12. gün koyu gördüm; 12 13 15. günler çalıştık, 14. gnü değerlendiremediğim için üzgünüm

Ben de bu ay ilk defa laboquick ovu test kullandım 12. Gün kopkoyuydu biz 12 13 ve 15 günler çalıştık bata 1 hafta kaldı. Sen kaç günde regl oluyosun bu arada bnm 4. Denemem
26 günde yada 28 günde bir oluyorum sürekli adetim 2-3 gün öne atıyor geçen ay 5 gün öne attı o yüzden adet biter bitmez testi yapmaya başladım zaten başladığımdan beri hep çift çizgi vardı ama bu derece koyu değildi. Dün geceyi değerlendirdim bugünde test yapmaya devam ederim. Ben direk testle başladım denemeye hayırlısını diliyorum hepimiz için vakti saati geldiğinde güzel haberlerimizi alalım.

İnş gebesindir canım böyle görüp gebe olan kişiler var ama adete bikaç gün kala yumurtlayanda var sen bugün ve yarın çalış bence canım
sanırım gec yumurtluyorum canım sabah hamilelik testi yaptım negatif bugün degerlendiririm artık ama nasıl hamile kalınır kı gec yumurtlayıp?

canım benim durumumda senin ki gibi test yaparsan eğer haber vermeyi unutma ama benim adet günüm geçti..umarım sende bende hamileyizdir...
slm canım sabah yaptım hamilelik testi cıkmadı negatif anlamadım ben bu işi ara ara başım dönüyo psikolojik mi acaba

slm canım sabah yaptım hamilelik testi cıkmadı negatif anlamadım ben bu işi ara ara başım dönüyo psikolojik mi acaba
Canım benim ki de aynı durum ama bu sabah tekrar yaptım ve dağıldı çizgisinin olduğu yer.. Ya negatif olsa tamam şivem ama değil pozitif değil yan çizgi var iki tane

ya evet yapamıyorum resim göndermeyi bana yardımcı olabilirmisin dosya yükleden mi yapıyorsun
evet dosya yükle diosun resmin boyutu büyükse yüklemiyor unun içinde resmi kırp öyle yükle olur mu benim test direk tek cizgiydi dağılma yada baska silik falan çizgi yoktu

sanırım gec yumurtluyorum canım sabah hamilelik testi yaptım negatif bugün degerlendiririm artık ama nasıl hamile kalınır kı gec yumurtlayıp?
Neden olmasınki adetten hemen sonra da hemen öncede hamile kalanlar düşük ihtimalde olsa var. ovu testi bunu destekliyo

Kizlar benimde batim 26 agustos ..bende cok heyecanliyim ama umudum yok .adetimin 12. günü kopyuydu t cizgisi ertesi gunun sabahi degerlendirdik başkada olmadi zaten kismet bakalim hayırlısı inssllh....

Kizlar benimde batim 26 agustos ..bende cok heyecanliyim ama umudum yok .adetimin 12. günü kopyuydu t cizgisi ertesi gunun sabahi degerlendirdik başkada olmadi zaten kismet bakalim hayırlısı inssllh....

Ben de 12.gün kopkoyu gördüm 13.gün çok silikti senin 13.gün nasıldı koyuluğu? Biz 12.13.15.günler çalıştık benim4.denemem ilk defa ovu test kullandım, sen canım?

Ben de 12.gün kopkoyu gördüm 13.gün çok silikti senin 13.gün nasıldı koyuluğu? Biz 12.13.15.günler çalıştık benim4.denemem ilk defa ovu test kullandım, sen canım?

aynı durumdayız :) benimde 12. gün çok koyuyudu dün 13. gündü başta koyulaşıcak gibi oldu ama silik kaldı 10. , 12. ve 13. gün çalışma oldu. bende ilk defa test kullanıyorum zaten ve ilk denemem

bende seninle aynı tarihi bekliyorum :) 1 ağustos adet başlangıç 12. gün pozitif gördüm . Birde batı nasıl hesaplıyorsun mesela ben 26 gün ile 28 gün arasında adet görürüm. gecikme beklediğim tarih geçince mi yoksa geçen ay hangi gün olduysam onu geçince mi oluyor ? Örnek ben 1 ağustosta oldum normalde 26-27-28 ağustos arası muhakkak olurum bu tarihlerimi beklicem yoksa 1 eylülü mü beklicem ? hep kafamı karıştıran bir soruydu ...

canım sen zaten 26 ıle 28 arasında goruyorsan yazdıgın 26-27-28 bekleyeceksın 1 eylulde olmaz guzelım benım 30 ve 30 dan yukarı ıse adet aralıgın eylul ve sonrasında olur.. ınsallah hayırlısıyle sızde bebek sahıbı olursunuz allah yoklugunu aratmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…