- 21 Temmuz 2014
- 58
- 1
- 11
Çok teşekkür ederim cevap için. İnşallah hepimizin hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı evlatları olur :)canim eger adetin dusensiz ise reglyb bitince 2 gun sonra basla hergub ayni saatte en az 2 saat sivi tuketmeden ve idrara cikmadan bekleyip oyle yapnalisin. sabah ilk idrar olmamalu. sabah 10 ile aksam 8 arasi lh degeri yukseliyomua. denemeye deger
canim eger adetin dusensiz ise reglyb bitince 2 gun sonra basla hergub ayni saatte en az 2 saat sivi tuketmeden ve idrara cikmadan bekleyip oyle yapnalisin. sabah ilk idrar olmamalu. sabah 10 ile aksam 8 arasi lh degeri yukseliyomua. denemeye deger
Kızlar ovulasyon testime bi bakarmisinız.
Canim daha devam et istersen yanliz 10 dk gecmeden fotograflandir yoksa durdukca koyulasio :)
Şu dünyadaki En Değerlimsin Eşimmm <3
Adetten 18 gün geçtikten sonra böyleydi daha devam edeyim mi? Normalde daha kırmızı kameradan böyle çıktı herhalde.
Canim daha koyuysa ozaman yumurtlamadasin. Bugunu ve yarini degerlendir..
Yardimlarin için teşekkürler canım.
Rica ederim bitanem ama dikkat et en koyu gun yumurtluyon bana arkadaslar soylemeseydi kaciriyordum simdi beklemedeyimm :)
Koyulasınca yumurtlama olduğunu biliyodum ben ama ne kadar koyu olacağını bilmiyorum. İnşallah allah gönlüne göre verir canım tez zamanda çocuk sahibi olursun.
Bakkk tatlimm ??
Kızlar ilk def ovulasyon testi kullanıcam adetim 34 günde bir gelir.ilk gün leke şeklinde.benim teste ne zman başlamam gerekiyor?
Koyulasınca yumurtlama olduğunu biliyodum ben ama ne kadar koyu olacağını bilmiyorum. İnşallah allah gönlüne göre verir canım tez zamanda çocuk sahibi olursun.
Aslında testten teste ve kişiden kişiye degişebiliyor bu durum. Normalde T cizgisi Cden daha koyu olana kadar yada en azından bakınca aynı koyuluga gelene kdr devam etmek gerekıyor. Ama kimi testler bu eşitliği sağlyamadıgı gibi kimi bayanlarda lh hormonu yeteri kadar salgılanamadıgından test az algılıyor. Ilk ay deneme yapıyosanız regly bıtımınden ıtıbaren baslayın ozaman en koyu oldugu gunu yakalama sansınız olur bence.
Prespektusunde tablo vermıstır oratala gunleri, ama kacırmak ıstemıyosan ya verdıgı gunlerden bı kacgun oncesınden basla yada reglyn biter btmez bı kac gun sonra basla canım.
Kızlar bana yardım edin. Şimdi biz bu ay yumurtlama zamanımda bebek denemesi yaptık. birer gün arayla, 4kez.5.kez yaparken ben acı cektim ve içimde bişey hissettim eşimde hissetti minik top gibi sanki anlık hissettik ikimizde.ama çok şaşırdık.bu neydi biz çok korktuk bebek mi yoksa. Yoksa psikolojikmi ikimizde kaç gündür bu psikolojideyiz o yüzdenmi öyle hissettik.yoksa bebekmiydi o.sizce ne olabilir böyle bişey yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?