Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canim eger adetin dusensiz ise reglyb bitince 2 gun sonra basla hergub ayni saatte en az 2 saat sivi tuketmeden ve idrara cikmadan bekleyip oyle yapnalisin. sabah ilk idrar olmamalu. sabah 10 ile aksam 8 arasi lh degeri yukseliyomua. denemeye deger
Çok teşekkür ederim cevap için. İnşallah hepimizin hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı evlatları olur :)

canim eger adetin dusensiz ise reglyb bitince 2 gun sonra basla hergub ayni saatte en az 2 saat sivi tuketmeden ve idrara cikmadan bekleyip oyle yapnalisin. sabah ilk idrar olmamalu. sabah 10 ile aksam 8 arasi lh degeri yukseliyomua. denemeye deger

Bakkk tatlimm ??

Şu dünyadaki En Değerlimsin Eşimmm <3

Eklentiler

• $1407081256309.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 95
Adetten 18 gün geçtikten sonra böyleydi daha devam edeyim mi? İlk yaptığımda daha kırmızıydı şimdi daha silik görünüyor kameradan olabilir normalde daha kırmızı.

Rica ederim bitanem ama dikkat et en koyu gun yumurtluyon bana arkadaslar soylemeseydi kaciriyordum simdi beklemedeyimm :)

Koyulasınca yumurtlama olduğunu biliyodum ben ama ne kadar koyu olacağını bilmiyorum. İnşallah allah gönlüne göre verir canım tez zamanda çocuk sahibi olursun.

Koyulasınca yumurtlama olduğunu biliyodum ben ama ne kadar koyu olacağını bilmiyorum. İnşallah allah gönlüne göre verir canım tez zamanda çocuk sahibi olursun.

Amin bitanem insallah hepimize nasip olur. C kadar olmasada koyu olucak bnm C kadar olmadi ama koyulasip silindi tatlim. Kasik agrisi ve akinti eslik edince anladim. Sende dikkat et bebegimm muckk :)

En DeğerLim Eşimmmm <3

Kızlar ilk def ovulasyon testi kullanıcam adetim 34 günde bir gelir.ilk gün leke şeklinde.benim teste ne zman başlamam gerekiyor?

Kızlar ilk def ovulasyon testi kullanıcam adetim 34 günde bir gelir.ilk gün leke şeklinde.benim teste ne zman başlamam gerekiyor?

Prespektusunde tablo vermıstır oratala gunleri, ama kacırmak ıstemıyosan ya verdıgı gunlerden bı kacgun oncesınden basla yada reglyn biter btmez bı kac gun sonra basla canım.

Aslında testten teste ve kişiden kişiye degişebiliyor bu durum. Normalde T cizgisi Cden daha koyu olana kadar yada en azından bakınca aynı koyuluga gelene kdr devam etmek gerekıyor. Ama kimi testler bu eşitliği sağlyamadıgı gibi kimi bayanlarda lh hormonu yeteri kadar salgılanamadıgından test az algılıyor. Ilk ay deneme yapıyosanız regly bıtımınden ıtıbaren baslayın ozaman en koyu oldugu gunu yakalama sansınız olur bence.

Bilgileriniz için teşekkürler. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay adetten hemen sonra testi yapmaya başlıcam.

Kızlar bana yardım edin. Şimdi biz bu ay yumurtlama zamanımda bebek denemesi yaptık. birer gün arayla, 4kez.5.kez yaparken ben acı cektim ve içimde bişey hissettim eşimde hissetti minik top gibi sanki anlık hissettik ikimizde.ama çok şaşırdık.bu neydi biz çok korktuk bebek mi yoksa. Yoksa psikolojikmi ikimizde kaç gündür bu psikolojideyiz o yüzdenmi öyle hissettik.yoksa bebekmiydi o.sizce ne olabilir böyle bişey yaşayan varmı?

daha önceden gebelik yoktuysa eğer bebek olması pek mümkün degil. yumurtlamadan sonra döllenmenin oluşması 4 ila 8 gün sürüyomuş cunkü ve sonra tüplerden rahime düşmeside 3-4 gun sürüyomuş. rahime düşene kadar bebek oluşmuş sayılmıyomuş. tabii bunlar benim okuyup araştırdıklarım yinede farklı bişey varsa bilemem canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…