Canım baya sılınmıs bu. Demekkı o en koyu gordugun zamandır yumurtlama zamanı. Bence sen gun asırı calısma yap su önumuzdekı bı kac gun
Tatlim bakarmisin testime 4 saat idrar yapmadim bide su icmedim iyice siliklesmis bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ya adetimin 21. Gunumdeyim 17. Sinde cok koyu degil ama koyu cizgi olustu ovulasyonda bizde degerlendirdik. Yanliz kasiklarimda acayip agri var adettende tuhaf usutmus olamamsizce neden acaba uykuda kacti agridan :/
17. Gun en koyuydu silik gorunce moralim bozuldu. Yarin son testimide yapicam bitiricem sence bu kadar silinmesi normalmi
Canim nasilsin insallah her şey yolundadir)
Benımde 17.gundeydı cıft cızgı suan 23. Gun sanırım 2 gundur sankı sol tarafımda bı top var, belım ve bacaklarım ınanılmaz agrıyo. Ama onun harıcınde goguslerde buyume falan yok. Bende senın gıbıyım ama malesef henuz umutlanamıyorum sonra uzulmemek ıcın
Kizlar ya adetimin 21. Gunumdeyim 17. Sinde cok koyu degil ama koyu cizgi olustu ovulasyonda bizde degerlendirdik. Yanliz kasiklarimda acayip agri var adettende tuhaf usutmus olamamsizce neden acaba uykuda kacti agridan :/
kızlar ya ovulasyondan sonra su gibi akıntım var ovulasyon geceli 2 3 gün olucak neden acaba ??
Ovulasyondan sonra oluyp o akıntı bi kaç gun. Sonra benimki krem gibi oldu
Canım snn ne zamandı ovulasyon tarihin 1 haftayı çektimi ?
8 gün önceydi canım
ne Zaman test yapıcan şekerim bende ona göre gün sayıyorumda
Canım en azından haftaya pazarı beklerim sanırom. Cunku 12si gibi hastalanmam lazım. Ama bel ve kasık agrısı dısında gogıslerimde falan bi sislik yada degisikşik yok bilemedim
Anladim birtanem suan bnmde bel ve kasik agrim var senle beklemedeyiz :)
Önümüzdeki haftada gecsin artık sonra belli olur zaten ne oldugu
Insallah pozitif cikar. 14 gunu doldurmak gerekior dimi yumurtlamadan sonra
Evet en az 14 gunde anca rahime dusuyomuş. Ama ben niyeyse bugun tüm ümidimi yitirdim. Hıc hamileymişim gibide gelmiyo. Yinede beklicez bakalım. Bende bı erken gebelik testi var beklenen tarihten 4 gün önce sonuç veriyomus predictorun. Bide normal tst var. Haftaya denerim erken olanı
Neden umidini yitirdin guzelim hemen pes etme ne olur.. ozmn bn 12 gun sonra felan test yaparim..
Baya bi okudum bende hic buna benzer belrtiler yok. Kendi kendimi bosuna ümitlendiriyorum sadece. Bende seninle aynı zamanlarda yapıcam testi muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?