Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

insallah yesilcim ya artik kirmizi gormek istemiyorum :( esim medical toptancisinda calismaya basladi bu hafta. az once aradim sordum var mi sizde diye var dedi markasina bakip arayacak beni bakalim. markasını yazarım fikrinizi almak icin. iyi degil dersnz alirim senin dedigini cunku bebegim olsun diye ölüyorum artik :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiyamam sende bizdensin :(

Canım yap istersen aklında kalmasın en azından. Yapmazsan hep acaba dıceksın cunku

Aynen tatlim ya saat 16.00te yaparim. Suan bile acaba var keske monitorlu alsaydim boyle cizgilerle kafan karisio

Gunaydin bitanem yaptim 19.gun bugun bak silinmis :( bu LH hormonu gecede salgilaniyormu bir bilgin varmi tatlimm bu arada sende gelisme varmi??

Hiç üzülme canım sen şuan yumurtlama dönemındesın gün aşırı ilişkiye gir bi hafta boyunca şanslı zamandasn şuan bu testlere bagımlı kalma lütfen ben altı ay bu testlere güvendm olmadı ben 16. Gün koyulugu yakalıyordum hep meger 19. Gün yumurtluyrmuşum. Doktora gidince anladm yumurta takibi yaptırdm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç üzülme canım sen şuan yumurtlama dönemındesın gün aşırı ilişkiye gir bi hafta boyunca şanslı zamandasn şuan bu testlere bagımlı kalma lütfen ben altı ay bu testlere güvendm olmadı ben 16. Gün koyulugu yakalıyordum hep meger 19. Gün yumurtluyrmuşum. Doktora gidince anladm yumurta takibi yaptırdm

Tesekkur ederim yorumun icin testler sacma sapan cikio dalgali fln insanin akli bulaniyor vallah. Haklisin su 1 hafta calismaliyim :)

Tesekkur ederim yorumun icin testler sacma sapan cikio dalgali fln insanin akli bulaniyor vallah. Haklisin su 1 hafta calismaliyim :)

canım bende senin gibi testte pozitifi yakalayamadım 15. gün birazcık koyulaştı ama hiç kopkoyu olmadı sonrasında silikleşti bakalım artık hayırlısı en garantisi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak

canım bende senin gibi testte pozitifi yakalayamadım 15. gün birazcık koyulaştı ama hiç kopkoyu olmadı sonrasında silikleşti bakalım artık hayırlısı en garantisi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak

Aynen tatlim bu testler acayip vallah insam hep acaba kacirdikmk diyor :(

Amin hepimizin inşallahh canım

Tatlim bakarmisin testime 4 saat idrar yapmadim bide su icmedim iyice siliklesmis bu

Eklentiler

• $1406981776609.jpg
    $1406981776609.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 67

Rica ederm bu ay tutar inşallah stres yapma buda etkılıo bol şans sana

Eger altı aydır ugraşıyorsan git doktora gününü kaçırıyor olabilirsn birde tavsıyem doktorunu iyi seç bazıları ugraşmak istemıyor adetının 12. Günü gitmen gerekıyor doktor üç dört günde bir çagırıyor yumurtan gereken büyüklüğe ulaşınca ilişki zamanını sölüyor benımkı ilk seferde tuttu darısı başınıza

Eger altı aydır ugraşıyorsan git doktora gününü kaçırıyor olabilirsn birde tavsıyem doktorunu iyi seç bazıları ugraşmak istemıyor adetının 12. Günü gitmen gerekıyor doktor üç dört günde bir çagırıyor yumurtan gereken büyüklüğe ulaşınca ilişki zamanını sölüyor benımkı ilk seferde tuttu darısı başınıza

8 aydir denioz tatlim bu ay olmazsa gidicm ozmn adetimin 12.guni dedigin gibi giderim. Amin insallah gerek kalmaz

kızlar reglim 15 gün gecikmişti. bugün geldi. normalde 27 günlük periyotta oluyorum. şimdi neye göre hesap yapmalıyım ben kafam karıştı :44::44::44:

bence sen bu adet gununden itibaren hesapla.ama yine de bu kadar geciktigi icin doktora gitsen daha iyi sanki.tabi gitmediysen

gittim canım. ilaç vermişti ama ilacı almama gerek kalmadan geldi. arada olabilir böyle şeyler dedi. bütün tahlillerim normal çıktı. kist filan da yok hamd olsun.
şimdi yine çalışma zamanı ama şaşırdım işte.

Tatlim bakarmisin testime 4 saat idrar yapmadim bide su icmedim iyice siliklesmis bu

Canım baya sılınmıs bu. Demekkı o en koyu gordugun zamandır yumurtlama zamanı. Bence sen gun asırı calısma yap su önumuzdekı bı kac gun

Back