tamam canim ya cok tesekuur ederim yardimin icin allah goblunr gore versin inşallah tatlim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insallah yesilcim ya artik kirmizi gormek istemiyorumesim medical toptancisinda calismaya basladi bu hafta. az once aradim sordum var mi sizde diye var dedi markasina bakip arayacak beni bakalim. markasını yazarım fikrinizi almak icin. iyi degil dersnz alirim senin dedigini cunku bebegim olsun diye ölüyorum artik
Amin hepimizin inşallahh canım
Tatlim napiyim bugun 4 saat tutup tekrar yapsam bisi degisirmi ? Sence
Canım yap istersen aklında kalmasın en azından. Yapmazsan hep acaba dıceksın cunku
Gunaydin bitanem yaptim 19.gun bugun bak silinmisbu LH hormonu gecede salgilaniyormu bir bilgin varmi tatlimm bu arada sende gelisme varmi??
Hiç üzülme canım sen şuan yumurtlama dönemındesın gün aşırı ilişkiye gir bi hafta boyunca şanslı zamandasn şuan bu testlere bagımlı kalma lütfen ben altı ay bu testlere güvendm olmadı ben 16. Gün koyulugu yakalıyordum hep meger 19. Gün yumurtluyrmuşum. Doktora gidince anladm yumurta takibi yaptırdm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim yorumun icin testler sacma sapan cikio dalgali fln insanin akli bulaniyor vallah. Haklisin su 1 hafta calismaliyim :)
canım bende senin gibi testte pozitifi yakalayamadım 15. gün birazcık koyulaştı ama hiç kopkoyu olmadı sonrasında silikleşti bakalım artık hayırlısı en garantisi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak
Kiyamam sende bizdensin
Amin hepimizin inşallahh canım
insallah hepimiz hamile oluruz canimsin ya
Tesekkur ederim yorumun icin testler sacma sapan cikio dalgali fln insanin akli bulaniyor vallah. Haklisin su 1 hafta calismaliyim :)
Rica ederm bu ay tutar inşallah stres yapma buda etkılıo bol şans sana
canım bende senin gibi testte pozitifi yakalayamadım 15. gün birazcık koyulaştı ama hiç kopkoyu olmadı sonrasında silikleşti bakalım artık hayırlısı en garantisi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak
Eger altı aydır ugraşıyorsan git doktora gününü kaçırıyor olabilirsn birde tavsıyem doktorunu iyi seç bazıları ugraşmak istemıyor adetının 12. Günü gitmen gerekıyor doktor üç dört günde bir çagırıyor yumurtan gereken büyüklüğe ulaşınca ilişki zamanını sölüyor benımkı ilk seferde tuttu darısı başınıza
kızlar reglim 15 gün gecikmişti. bugün geldi. normalde 27 günlük periyotta oluyorum. şimdi neye göre hesap yapmalıyım ben kafam karıştı :44::44::44:
bence sen bu adet gununden itibaren hesapla.ama yine de bu kadar geciktigi icin doktora gitsen daha iyi sanki.tabi gitmediysen
Tatlim bakarmisin testime 4 saat idrar yapmadim bide su icmedim iyice siliklesmis bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?