Aslında galıba ben testlerin ustune yanlıs gun yazdım :) cunku 17. Gunde pozıtıf cıktı ve ben 17. Gunde ıkı tane test yapmıstım bırı sabah bırı aksam cunku telefondakı programa hemen yazıyorum hangı gunlerın pozıtıf cıktıgını orayada 17si yazmısım 16sında clearblueda gulen surat yanıp sönuyodu yanı yaklasıyo dıyodu. Neyse netıcede o cıvarlardaki gunleri degerlendırdım tutcagı varsa 1 gundede tutar napalım :)
Tatlim forumda cok gordum ovulasyon test adete 2 gun kala kopkoyu olup gebe kalan sende denersin bn yasamadim ama yasayanlar vardir az forumda gezin ovulasyon test ile gebeligi ogrenenler die konu vardir oraya bak tatlim optumm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canim zaten orda okumustum yine bakayim bari.ama.zaten 10 gun var daha.ben hemen cikinca inanmadim hala deniuorum testi silik cikmaya devam.ediyo.bikacgun daha yapip birakicam.son bi jafta kala yapmam artik.bu arada ben surelab almistim.nedense cok para vermek gelmedi icimden bunu deniim dedim.sizce yanilma payi varmidir?
Evet tatlimm. Bugun bnm biraz atesim var sanki sicak basio ates olceride anneme verdimkasiklarimda hafif dolgunluk agri var insallah diyorum hep. Hafif egildigimde acidinda hemen ovuyorum gobegimi sanki bebis varmis gibi piskolojik herhalde
Kıyamam sen cok hazırlamıssın kendını eger tutmazsa sonra uzulurusn kuzum. Daha bebiş belirtileri ıcın cok cok erken. Benım gecen haftaydı yumurtlamam bu hafta bıle hala cok bariz belirti yok ama herseyı ona yorasım gelıyo :)
Sorma sekerim ya yumurtlamadan dolayi biliorum ama 8 ayin her ayi boyleydi. Sonra regl olunca oturup esimin omuzunda hungur hungur agliyorumm oda uzuluyor olsun bir dahaki ay dio hep teselli edio..snn 10 gun kaldiysa bnmde 11 gun kaldi hemen hemen ayni tarihlerde regl tarihimiz insallag olmayiz :)
E sen bugunlerde yumurtluyosan 15 gunun falan kalmıs olmuyomu? Ben yumurtlamadan hesaplıyorum 14 gun falan koyuyorum ustune 12sıne denk gelıyo gecen ayda 12sınde hastalanmıstım. Ayy ınsallah allahım gonlumuze gore verır ve hayırlı bebısler koyar gobusumuze umutlarımız bosa cıkmaz. Bende gecen ay cok umutlanmıstım ozel bı caba sarfetmedıgm halde
Insaallah dogru zamanda calismisimdir :)
Inş bende lady-q kullanıyorum tükürükle bakıyorum bir bilgisi olan varmı acaba ben 15 temmuzda adet oldum adet günümde baktım kristaller cook yoğundu ve sağ kasigim adetim bitmesine rağmen ağrısı geçmedi adetimin. Süreside kısa oldu 1 hafta önce idrar testi yaptım ustunemi gördüm ki diye negatif. Ve bu birkaç gündür yine kristaller yogunlasti değerlendiriyoruz bakalım ne olcak ama anlamdigim adet günümde neden kristaller yoğundu
Inş bende lady-q kullanıyorum tükürükle bakıyorum bir bilgisi olan varmı acaba ben 15 temmuzda adet oldum adet günümde baktım kristaller cook yoğundu ve sağ kasigim adetim bitmesine rağmen ağrısı geçmedi adetimin. Süreside kısa oldu 1 hafta önce idrar testi yaptım ustunemi gördüm ki diye negatif. Ve bu birkaç gündür yine kristaller yogunlasti değerlendiriyoruz bakalım ne olcak ama anlamdigim adet günümde neden kristaller yoğundu
Tatlim vallah tukurukle kullanmadim hicbir bilgim yok insallah dogru zamanlama yapmisizdir
Kristal dedigin nedir ben hıc duymadım
Dogru tatlim bn direk takvime gore hesapladim :) amin insallah insallah rabbim dualarimiz kabul ederde bizimde bebislerimiz olur.
Canım benım inşallah alırız guzel haberleri ay sonuna kadar
Insallah tatlim ya bnm hala testler kafami kurcaliyor suan acaba simdi tutsam 4 saat sonra tekrar baksammi diyorum elimde 2 test kaldi
Kristal dedigin nedir ben hıc duymadım
Minik mikroskop tarzı bir ovu. Testi tukurukle bakiyosyn yumurtlama yaklastikca kristaller çoğalıyor yoğunlaşıyor tam günü geldiğinde o kristaller hafif çubuk şeklini alıyor
benimde 25 gunde bi oluyo evlendigimden beri adetim gecen ay 10unda oldum bakalim bu ay 5i gibi bekliyorum carsmba gunu test yaptim var mi acaba hamilelik diye dayanamadm ama negatif cikti ama insallah adet olmam da hamile cikarim diye umutluyum yinede napimm :/ bu ayda adet olursam zaten bende ovulasyon testi alacam esimede soyledim alalim dedi. insallah hepimiz hamile olur melegimizin kokusunu cekeriz icimize kizlar. test olarak marka onerebilecek var mi kizlar
Minik mikroskop tarzı bir ovu. Testi tukurukle bakiyosyn yumurtlama yaklastikca kristaller çoğalıyor yoğunlaşıyor tam günü geldiğinde o kristaller hafif çubuk şeklini alıyor
Hmm anladım canım. Malesef hıc denemedım ve hıc arastırmam olmadı onunla ılgılı oyuzden yardımcı olamıcam
Takvime göre şaşabiliyo malesef. Hıc sorunu olmadan aylarca yapıp denk getıremeyenler olabılıyo bencede ovulasyon testi kullan kafan rahat olur en azından. Ben predictor kullandım dıgerlerıne gore bıraz fıyatı yuksek ama hassasiyeti daha yuksek zaten bu testleri ilk cıkaran bulan markaymıs bu tavsıye ederim. Umarım gerek kalmaz hamılesındır ınsallah
insallah yesilcim ya artik kirmizi gormek istemiyorumesim medical toptancisinda calismaya basladi bu hafta. az once aradim sordum var mi sizde diye var dedi markasina bakip arayacak beni bakalim. markasını yazarım fikrinizi almak icin. iyi degil dersnz alirim senin dedigini cunku bebegim olsun diye ölüyorum artik
Hepimiz aynı durumdayız :) merakla ay başı ay sonu sayıp duruyoruz. İnşallah sende tez zamanda doldurursun gobişi :) sen eşine predictorude söyle belki daha uygun fiyata bulabilir. 7lisi 55tl normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?