kizlar bana da bi akil noolur.ben ilk defa 9.gun basladim ve cok koyu iki cizgi cikti.allah allah dedim bu kadar erken yumurtluyo olabilirmiyim.ama ondan sonrada her gun silik cikti.yani sansa mi yakaladim ben 9.gunde koyu cizgiyi.takvime gore denerdik hep.eger test dogruysa yanlis zamanda calismisiz
Insallah hamissindir kuzum :) testi gordunmu 19. Gun bugun gecen ay 31.gun regl oldum telefondaki takvime gore 11 gun kaldi diyor.. bn simdi napiyim kacirdimmi 17. Gun koyulasti dun silik bugun daha silik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar bana da bi akil noolur.ben ilk defa 9.gun basladim ve cok koyu iki cizgi cikti.allah allah dedim bu kadar erken yumurtluyo olabilirmiyim.ama ondan sonrada her gun silik cikti.yani sansa mi yakaladim ben 9.gunde koyu cizgiyi.takvime gore denerdik hep.eger test dogruysa yanlis zamanda calismisiz
Ben womanlogpro kullanıyorum telefonda bana bugune veriyo yumurtlama gunumu ama ben gecen hafta gordum bile cıft cızgıyı. Hatta sırf programın gonlu olsun dıye bı test yaptım :) t cızgısı baya silik. 16sında verıyo adet tarıhımı ama yumurtlamama gore hesaplarsam 12sınde hastalanmam lazım. Sen kaçıncı gununde basladın bu testı yapmaya? Ben mesela reglm bıter bıtmes basladım göryım nasıl gıdıyo dıye. Bence sen en koyu gordugun gunu degerlendırmıs oldun. Eger bugunden sonra yuksek cıkmazsa bılkı senınkinin en koyu hali oydu. Yınede eger hamış olmazsan test degıstırmenı öneririm. Bugunden sonra devam edın bence gun aşırı bak burda bı cok ınsan var kacırdım dedıgı zaman hamiş olmuş.
Tatlimm adetim bitti 3 gun sonra geldi kargo. Adetimin 7. Gunu basladim erkenden normalde regl 3-4 gun suruyor. Takvimim die program var 17 gun dedi yumurtlaman 31.temmuzda 17. Testi yaptim koyu cikti iste fotodaki sonradan silindi bn simdi 4 saat idrari tutup tekrarmi deniyim yoksa yarinami birakiyim elimde 2 test kaldi
Canım eger alabilirsen bide predictor al istersen bunlar bitince. Eczaneden al hatta beklemek zorunda kalmazsın. O gercekten cok hassas. Bak ben sana sabah 11deki testimşe aksam 7deki testimin resmini koyım nasıl acılmış fark var arada gör. O programlar cok dogru olmuyo ben bu programı bıde satın aldım :) onu dınlesem gecem haftayı kacırmıs olcaktım. Ya sımdı bıraksan testi ya bı kac gune dahada koyulasırsa. Ama bırakmazsanda ya koyulaşmazsa bilemedim tatlım ya. Senın için nasıl rahat edıcekse. Ama siz yınede şu bı kac gun en azından gun aşırı devam edin çalışmalara
Tatlim ovulasyob test c kadar olmasada t koyu cikti dun ama bugun siliklesti arkadaslar degerlendir ne olur ne olmaz deyince denedim bnde bak fotolara afedersin ama kasigimda agirlik hissettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
Yumurtlama döneminde olabiliyor ağrılar cok normal
Tatlim ovulasyob test c kadar olmasada t koyu cikti dun ama bugun siliklesti arkadaslar degerlendir ne olur ne olmaz deyince denedim bnde bak fotolara afedersin ama kasigimda agirlik hissettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
Yumurtlama döneminde olabiliyor ağrılar cok normal
Insaallah dogru zamanda calismisimdir :)
Tatlim 9. Gunu yumurtlamissin iki koyu cizgi ciktiysa degerlendirdiysen test yapmana gerek yok sanslisin masaallah keske bndede ogle sans olsaydi goreydim iki koyu cizgi ;(
Bazen erken yumurtlayabiliyo bunye ona denk gelmiş bence degerlendirmişsinizdir inşallah :)
degerlendirdim zaten o gunu ve ondan sonraki iki gunu desadece sasirdim bu kadar erken olmasi normalmi die.bakalim hayirlisi artik.sen kacinci gun baslamistin?
Ogle yapayim bn sekerim ama laboqick guzel degilmis bazen dalgali cikti gunde 2 defa yapmam gerektigi oldu hic hosuma gitmedi. Cnm bu ay olmassa birdahaki ay esim diyor doktora gideriz die . 8.Ayim cunku. Takvime takilmiorum sadece adet in kac gun kaldigina bakiorum bir koyarmisin guzelim bir bakayim. Aklim karisik cok
kizlar bisey daha sorucam bilen var mi.bazilari hamile oldugunu da ovu testinden ogrenmis adetten birkac gun once.hic duydunuzmu bole bosey.bi de eger anlasiliyo ise tekrar koyu cizgi mi cikmasi gerekiyo acaba adete 2-3 kala acaba.hayir elimde birsuru ovu kaldi da gebelik tesyine de para vermiim diyorum
Sımdı cıkardım hepsıne baktımda koysam daha cok kafan karıscak benım bıle karıstı yanlısmı yaptım dıye kuruyunca hepsı cok koyu gorunuo :)) aradakı farkı resımlerde anlamak mumkun degıl gıbı. Ama doktor genelde 1 senelık calısmada basarısız olan cıftlere uygun dıyolar. Takvım pek guvenılır degıl malesef. Herşey vucudun dengesını bozabılıyo buda malum hep adet dönemını etkılıyo. İstersenız doktora gıdın ıcınız rahat etsın ama doktor henuz erken falan derse ve bı sorun yoksa mutlaka ya clearblue al yada predictor al tatlım. Koyuyorum butun testlerimi bı bak yınede.
Eki Görüntüle 1206265
Canım bak butun hepsi burda. Sonuncusuda bugun sabah denemek ıcın yaptıgım :)
Ben 15-17ve 18. Gunleri degerlendirdim
Aynen sekerim kuruyunca neden karariyorlar anlamis degilim o yuzden telde album olusturdum 10.dakika gecmeden tele cekiorum anca ogle takip ettim. 1 sene diyorlarda insan acaba diyor dun misafirlerim geldi 3 aylik bebisle beraber esimin akrabalari bebegim sevdim annelik duygularim kapardi gece oturdum agladim
Ama böyle yaparsan stresle ve uzuntuyle tüm iç sisteminin duzenını bozarsın. Ben bi kere cok uzulmustum ınanılmaz stresli bi dönem gecırmıstım 6 ay hastalanamadım. Doktor hıc bsyın yok demişti seneler once. 6 ay catlıcam sandım eyvah menepoza gırıyorum herhalde dedım. Sıkıntı herseyını bozar. Benım bı arkadasım var kız 1,5 sene denedi olmadı cocugu nasıl stres yaptı aylarca uzuldu agladı yeter artık ıstemıyorum cocuk dedi suan ıkı tane oglu var :)
Tatlim snn 16 gun koyu cikmis ne guzel :) iyi yapmissin bitanem bir gun once koyudan 2 gun iliski iyi olmus insallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?