Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yemegi ye tatlim bn yemiyorum normaldede. Su ve idrara dikkat et tatlim sen. Ins goruruz ikinci cizgiyi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemegi ye tatlim bn yemiyorum normaldede. Su ve idrara dikkat et tatlim sen. Ins goruruz ikinci cizgiyi :)

inşallah canım ya bildiğin öyle bir stres yaptım ki benim çalıştığım iş yerinde bir arkadaş daha var oda geceleri yyapıyordu yada burda yapıyordu ama o da sıvı tüketmesine dikkat etmemesine rağmen gördü 2.çizgiyi gene o dediğinede dikkat ederim teşekkür ederim canım ...

Rica ederim tatlim bazi insanlarin lh baya hassas bazilari net 1 saatlik idrarlar neti yakalayanda var bizim gibi yakalayamayanda. Kisiden kisi gore degisiyor hormon salgilamasi.

Ah kıyamam. Benziyo demekki karar verme aşamalarımız birbirimize. İnşallah bu dönemde ikimizinkide ve her isteyenin deneyeninde tutarda birlikte hafta hafta bebiş analizi yapar mutluluklarımızı paylaşabiliriz

Ah kıyamam. Benziyo demekki karar verme aşamalarımız birbirimize. İnşallah bu dönemde ikimizinkide ve her isteyenin deneyeninde tutarda birlikte hafta hafta bebiş analizi yapar mutluluklarımızı paylaşabiliriz

Insallah tatlim ya evet benziyor sasirdim seninkin yazini gorunce. Rabbim o gunleri hepimize gostersin insallah

İnşalllaaahh canımm inşallahh

Tatlim sana bisi sorucam ama utaniyorum :) affet beni esimle demin munasebetim oldu simdi ayaklarim yukarda bekliorum yanliz o esnada sol kasiklarima agri girdi suan hala agriyo neden acaba.. gercekten kusura bakma seni kendime baya yakin hissettigimden soruyorum

Yumurtlama dönemindeysen yumurtanın oluştuğu tarafta ağrı olabiliyor.

Yumurtlama dönemindeysen yumurtanın oluştuğu tarafta ağrı olabiliyor.

Tatlim ovulasyob test c kadar olmasada t koyu cikti dun ama bugun siliklesti arkadaslar degerlendir ne olur ne olmaz deyince denedim bnde bak fotolara afedersin ama kasigimda agirlik hissettim

Eklentiler

• $1406928055363.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $1406928067061.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:

Yumurtalıklarının oluşumu sırasında olabılıyo öyle agrılar. Bugunle yada budönemle alakası yoktur endişe etme sakın :) regly agrısı gibi olabılır hatta

Yumurtalıklarının oluşumu sırasında olabılıyo öyle agrılar. Bugunle yada budönemle alakası yoktur endişe etme sakın :) regly agrısı gibi olabılır hatta

Sabah adet olucakmisim gibi agridi allah allah dedim. Hatta egilip kalkarken agirlik hisstm solda simdide cok afedersn o esnada agri olustu simdi belimede vurdu yatiyorum sevineyim mi uzuleyimmi anlamadim zamanini yakaladimmi geciktimi bilmiyorum.

Bence kesinlikle gecikmedin tatlım.

Insallah guzelim ya simdi bn yarinda test yapayim mi sekerimm ? :)

Gunaydın canım. Bence yapmalısın. Belki daha koyu cızgı gorursun. BElkide gordugun en koyu cıızgı dunki olur. Kafanda soru işareti kalmasın bence yap testini.

Gunaydın canım. Bence yapmalısın. Belki daha koyu cızgı gorursun. BElkide gordugun en koyu cıızgı dunki olur. Kafanda soru işareti kalmasın bence yap testini.

Gunaydin bitanem yaptim 19.gun bugun bak silinmis bu LH hormonu gecede salgilaniyormu bir bilgin varmi tatlimm bu arada sende gelisme varmi??

Eklentiler

• $1406963721650.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 101
Gunaydin bitanem yaptim 19.gun bugun bak silinmis bu LH hormonu gecede salgilaniyormu bir bilgin varmi tatlimm bu arada sende gelisme varmi??

Canım sen hangi marka test kullanıyorsun?genelde sabah yapmanın uygun olmadığı,sabah ilk idrarın yanıltabileceği yazıyordu.uygun saatler 10.00-20.00 deseler de tavsiye edilen saatlerin 11.00 15.00 ve 17.00 olduğunu okumuştum.

Canim laboquick test bu sabah meraktan erken yaptim 5saatlik idrarla yaptim sabah uyandim. Tuvaletimi yaptim tekrar yattim 9.40ta uyandim .10da yaptim bekleyip

Canım salgılanmasa iniş çıkışları olmaz belkide az salgılanıyodur. Sen en yuksek gordugun zamanı yakaladın degerlendirdin belkide ama hiç salgılanmasa yumurtlamıyo olsan hastalanamazsında bence. Oyuzden sen denemeye devam et ve yarınıda degerlendir istersen. Kaç gun kaldı reglyne? Bende henuz bisey yok kasıklarımın karnımım civarında degisik agrılar var ve belim baya agryo sırt ustu bile yatamıyorum sanki her an hastalancakmısm gibiyim ama daha cok erken yani hic bilmiyorum neler oldugunu :44:

Insallah hamissindir kuzum :) testi gordunmu 19. Gun bugun gecen ay 31.gun regl oldum telefondaki takvime gore 11 gun kaldi diyor.. bn simdi napiyim kacirdimmi 17. Gun koyulasti dun silik bugun daha silik

kizlar bana da bi akil noolur.ben ilk defa 9.gun basladim ve cok koyu iki cizgi cikti.allah allah dedim bu kadar erken yumurtluyo olabilirmiyim.ama ondan sonrada her gun silik cikti.yani sansa mi yakaladim ben 9.gunde koyu cizgiyi.takvime gore denerdik hep.eger test dogruysa yanlis zamanda calismisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…