Regln geciktikten sonra. Yanı en erken 15 gün falan
canım benim tam bgun 8.gün bekliyom catlıcam meraktan. kızımda reglime 5 gün kala test yaptım çıkmıştı. kanda bellidir aslında canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regln geciktikten sonra. Yanı en erken 15 gün falan
Ogle yapayim tatlim moralim bozuldu sanada demistim ya koyulasiyor die dun baya havalara uctum esimde guldu bana ama bugun moral 0 oldu acaba 4 saat tutup tekrar denesemmi ama bisi degismez herhalde 4 test kaldi elimdesen ilk idrarlami yapiyordun tatlimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben clearblueyu ılk idrarla yapıyodum, digerini saat 11 gibi ikinci idrarla yapıyodum. Bi önceki gece öle belli bi koyulasma yoktu sabah bi baktım kopkoyu. Aksamda dedim bakıyım bi acaba açılmaya başlamışmı rengi, sabaha göre açılmaya başlamıştı. Resimleri koyarım istersen gunden gune nasıl farketmıs karşılaştırmak istersen. Bence sen bugun test yapma artık aksama calısma yap :) yarın yıne bakarsın testin durumuna. Nasılsa koyulastıktan sonra catlıyo bısey kacırmadın henuz :)
Ben clearblueyu ılk idrarla yapıyodum, digerini saat 11 gibi ikinci idrarla yapıyodum. Bi önceki gece öle belli bi koyulasma yoktu sabah bi baktım kopkoyu. Aksamda dedim bakıyım bi acaba açılmaya başlamışmı rengi, sabaha göre açılmaya başlamıştı. Resimleri koyarım istersen gunden gune nasıl farketmıs karşılaştırmak istersen. Bence sen bugun test yapma artık aksama calısma yap :) yarın yıne bakarsın testin durumuna. Nasılsa koyulastıktan sonra catlıyo bısey kacırmadın henuz :)
canım ben erkek için silikleşince yaptım. 2 gün koyu çıkıyor ikiside sonra birden silikleşiyor acaba kaçırdım mı şüphe düşürdünüz şimdi içime![]()
Tatlim sen iki gun koyu gormussun bn dun c kadar olmasada koyu gordum sonra bugun siliklesti. Bugun adet olacakmisim gibi agri var ve egilip kalkarken son kasigimda acayip agirlik hissediyorum. Gogus hassiyetim var ama akinti hissetmiyorumbnm ki anormal sen dogru olani yapmissin
Yani rrglden 15gun sonra tuh ya daha cok var ozaman saolunRegln geciktikten sonra. Yanı en erken 15 gün falan
hayır canım yanlış anlamışın ilişkiden 15 gün sonra yani belli olur.Yani rrglden 15gun sonra tuh ya daha cok var ozaman saolun
canım ben erkek için silikleşince yaptım. 2 gün koyu çıkıyor ikiside sonra birden silikleşiyor acaba kaçırdım mı şüphe düşürdünüz şimdi içime![]()
aslında söyledikl erin yumurtlama belirtisi. bencede bugunu yarını kaçırma. kısmet artık. ama eğer amile olmazsan testlerini mutlak a aynı satte günde 2yada 3 defa yap. susuzluk sürende aynı olsun. oruç olunca bana çok kolay oldu testler
Yani rrglden 15gun sonra tuh ya daha cok var ozaman saolun
Canim vallah bu ay olmassa bir daha ki ay test degil hemen doktora 8.ci ayimiza girdik esim gozlerimin icine bakio testlere aksam bakio o benden merakli :) insallah kacirmamisimdir.
inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Insallah tatlim hep beraber hamislik haberlerimizi buradan paylasiriz ^^
Kızlar bence ya predictor kullanın yada clearblue alın. Ben hıc acaba demedim testleri net olarak gorunce. Ben clearblue'dan emın olmak ıcın predictor kullandım. 1 gun gulen surat yandı söndu ertesi gun dırek sabıt gulen yuze gecti. Predictorde aynı gun kırmızı ıkı cızgı verdı. Ama ınsallah kacırmamıs tutturmuşuzdur. Ve ay sonuna dogru guzel haberleri alırız.![]()
![]()
Insallah bebegimiz bizle olur sen kacirmamissin gulum de ben supheliyim neden net koyulasmadi die hala kafamda kurcaliyorum. Tam yaklasio derken siliklesti. Bugun adet olucakmisim gibi agrim var gogus hassasiyeti ve temizlik yapiorum aksama misafirim var egilip kalktikta kasikta baski var.
Yumurtlamanın belirtileride adet belirtisi gibi. Bence bu aksamı siz yınede degerlendirin. Senınki belki benimki kdr koyulaşmıcak hıc bı zaman bılemezsınki. Bence sende kacırmadın. Ayrıca cogu kısı cıft cızgıyı gordukten bı gece sonra deneme yapıyolar. Sen bugunu degerlendır yarın yıne bak bakalım testıne