Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tamam tatlim dedigin gibi yapicam bugunu degerlendiricem.. insallah kacirmamisimdir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

içini ferah tut tatlım. Bu acabalar hic bitmiyo ki. ilk önce acaba cizgileri kacırdımmı diyosun. sonra acaba dogru gunumu degerlendirdim, acaba bugundemi yapsam, sonra acaba tuttumu acaba şumu bumu böyle 1 ay geciyo :)) benim kocamda baya kendinden emin ve bi okadar rahat tuttu o kesin tuttu diyo. dedim şu rahatlık keşke bendede olsa

Bnm esimde ogle evde dolaniyorum cizgi silik cikti ne guzel koyu gidiyordu diyor sen yumurtladin kuluckadasin suan diyor rahatlar vallah :) biz fazla kuruntu yapioz ama insallah tutarda mutlu haberi aliriz. Siz kac aydir deniyorsunuz

Regl 15 gun sonra degil bebegim iliskiden 15 gun sonra yani regl 2 3 gun gecince yaparsin anladinmi bebisim

Anladim tamamdir allahim bu ay denedik ins olur.14.16.18.20 gun denedik birde ya spermler icimde sabaha kadar durdum öyle yap dediler ama cok rahatsiz oldm dogrumu oyle dahami etkili

Anladim tamamdir allahim bu ay denedik ins olur.14.16.18.20 gun denedik birde ya spermler icimde sabaha kadar durdum öyle yap dediler ama cok rahatsiz oldm dogrumu oyle dahami etkili

Cnm bnde aynini yapiyorum bana kayinvalidem dedi hemen dus alma sabah alirsin dedi o dedigi icin yapiorum bende insallah tutar :)

bnde ögle sanıyordum ama çizgilerle kafayı yemek üzereyim koyulaşıyor derken silikleşiyor bir haller oluyor ama.. snn hiç mi çizgi çıkmıyor tatlım _?

2.çizgiyi hiç göremedim yumurtluyacağımı zannederken bugün 23.günüm halen tık yok kafayı yemek üzereyim böyle bir durumda olan varmı yaaa :18::18:

2.çizgiyi hiç göremedim yumurtluyacağımı zannederken bugün 23.günüm halen tık yok kafayı yemek üzereyim böyle bir durumda olan varmı yaaa :18::18:

Cnm bnmde hep silikti baya sonra dun c kadar olmasada koyuluk olustu havalara uctum ama bugun gene silik cikti.. bu testler acayip kafa karistiyor sende hicmi cift cizgi cikmadi hep negatif tek cizgimi??

Bız aslında henuz cocuk dusunmuyoduk ve korunuyoduk. Gecen ay korunmamıza ragmen benım reglm 7 gun gecıktı eyvah hamıleyım dedım ama 7. Gun kırmızılar gelınce esımde bende hayal kırıklıgına ugradık ve artık cocuk ıstıyoruz dedik bu ay ılk denememiz. Ama ben bıraz tez canlıyım kafaya koydummu boyle beklemek zor gelıyo :) siz ne zamandır denıyosunuz?

sorma canım yaa acaba arada kaçırdımmı diyorum ama bilmiyorum hiç ikinci çizgiyi göremedim böyle giderse adet olurum....

Canim ayni sizinkine benziyorum 7 ay once d k h ile korunuyordum regl gecikti esime soyledim hemen doktara dedi kadin doguma gittik bakti esimde agzi kulaklarinda bakio kadin gebelik yok deyince esimin yuzu asildi tabi benimde eve geldik oturduk hic konusmadik sonra esim dondu dediki( karicim artik bir cocugumuz olsun istiyorum ) ben aglamaya basladim sarildik ogle oldu :)) 8. Ayimizdayiz her ay adet oluyorum die agliyorum esimin omuzunda oda uzuluyor..

sorma canım yaa acaba arada kaçırdımmı diyorum ama bilmiyorum hiç ikinci çizgiyi göremedim böyle giderse adet olurum....

Bn bnm durum vahim diyordum da senin durum bendede kotuymus tatlim sivi alimina dikkat ediormusun en onemli 4 saat idrarini tut ve sivi almamaya calis.. testlerde insanin aklini karisiyor

ona nasıl dikkat etmem gerekiyor ben ona dikkat etmiyorum

ona nasıl dikkat etmem gerekiyor ben ona dikkat etmiyorum

Canim belirli bir saat belirle mesela benimki sabah kahvaltimi yapiyorum 9 gibi 10 da tuvalete cikiorum idrarimi yapiyorum sonra saat 14.00 de kadar ne tuvaletimi yapiyorum nede su yemek tuketiyorum 14.00 da idrarimla test yapiyorum bebisim insallah anlamissindir :) canim snn oyuzden 2 cizgi cikmamis bu zamana kadar :)

Son düzenleme:

anladım tatlım ben bugüne kadar buna hiç dikkat etmemiştim ben çalışıyorum ben yemek saatini geçirisem bir daha yemek alma şansım olmaz yemek yemememizdemi gerekiyor yani hadi çay içmeyim yada su tüketmeym ama yemek nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…