Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Çok sevindim canım inşallah cift cizgiyi gorursun bi an önce. Güzel haberlerini bekliyorumm optumm

Çok sevindim canım inşallah cift cizgiyi gorursun bi an önce. Güzel haberlerini bekliyorumm optumm

Cok sagol tatlim insallah bugun gorurum bnde senden bir an once hamislik haberini almayi bekliyorum bnde optumm cokk :) dikkat et kendine haber aldiginda buraya bana yazmayi unutmaa sekerimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bugun 21. günüm. yumurtlmam 13. günde oldu. bazen ovulasyon testi yapıyorum. çift çıkıyor neden acaba. gebelik testim negatif . reglime 9 gun var.

kızlar bugun 21. günüm. yumurtlmam 13. günde oldu. bazen ovulasyon testi yapıyorum. çift çıkıyor neden acaba. gebelik testim negatif . reglime 9 gun var.

Canim cift derken silikse cikar vicudumuzda hep lh hormonu var. Ama yumurtlama gibi cift cizgi dersen cok okudum bn ogle olup hamile olan bekle derim tatlimm

Canım daha çok erken dediği gibi zaten lh hormonu genelde vucudumuzda var oldugu ıcın ıkıncı cızgı cıkar. Ama yumurtlama döneminde oldugu gibi kopkoyu cıkarsa gebelik ıhtımali olabilir. Gebelik testide erken gebelik testleri anca reglynden 3-4 gun önce verir şu aralar elimizden sadece beklemek geliyo. Bende bekliyorum malesef

Tatlim ovu. 18 gunu bugun dun koyulasmaya basladi sevindim ama bugun silik anlamadim bir bakarmisin ille kop koyumu olucak.

Eklentiler

• $1406892168215.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 87
Canim dunku koyuyu isim geregi 18 de yaptim bunu 14.30da yaptmm

Kizlar bisey sorcam iliskiden ne kadar süre sonra testl yaparak hamile oldugunu anlayabilirsin

ilk defa mı kullanıyon. diğer aylarrla karşılaaştırsan canım. bence hep aynı saatte olmalı karşılaştırabilmek için. yumurtlama gününü az çok tahmin etsaken. akıntın falan bilirsin yaklaştığını

her gün aynı saatte mi . yapıyorsun. susuzluk süren hep aynı mı.

Canim ayni saate yapiorum normalde ama dun 18.00 de yaptim gunduz misafirlikteydim. 4 saat yemegi ve su + idrari kesiorum sonra yapiorum bugun 14.00 te yaptim herzamanki gibi ama dun koyuydu bugun silik

Canım sen yınede degerlendır istersen bugunü. Bazı bayanların lh sevıyesı cok cok yukselmeyebiliyomus bazen testler bukdar kırmızılaşabiliyo. Sen istersen bugunu degerlendir yarın yine bi bak bakalım ne olucak cizginin durumu. Ama en azından kacırmamıs olursun.

ilk defa mı kullanıyon. diğer aylarrla karşılaaştırsan canım. bence hep aynı saatte olmalı karşılaştırabilmek için. yumurtlama gününü az çok tahmin etsaken. akıntın falan bilirsin yaklaştığın

Ilk kez kullaniorum canim adetimin 7 gunu basladm duzensiz die ama ilk kez dun koyu gordum ama c kadar degildi. Ama bugun siliklesmis diyorum ya dun aksam yaptim 1 gunden sorun olurmu ki acaba yani kacirmis olma ihtimalim varmi? Geriye 4 test kaldi

Tatlım ben sabah 11de yapmıstım baya koyu cıkmıştı sonra aksam merak ettım 7de bıdaha yaptım renk degısmıstı acılmaya baslamıstı. Sen bence bugunu mutlaka degerlendir

dün akşam koyu ise bugun yumurtlama oldu ise hala yumurta canlıdır ozaman

Tatlım ben sabah 11de yapmıstım baya koyu cıkmıştı sonra aksam merak ettım 7de bıdaha yaptım renk degısmıstı acılmaya baslamıstı. Sen bence bugunu mutlaka degerlendir

Ogle yapayim tatlim moralim bozuldu sanada demistim ya koyulasiyor die dun baya havalara uctum esimde guldu bana ama bugun moral 0 oldu acaba 4 saat tutup tekrar denesemmi ama bisi degismez herhalde 4 test kaldi elimde sen ilk idrarlami yapiyordun tatlimm

Son düzenleme:
dün akşam koyu ise bugun yumurtlama oldu ise hala yumurta canlıdır ozaman

Tatlim resimde 17 yaziyor ya okadar koyu oldu iste bende ayiptir soylemedi esimle munasebet oldu. Ama silindi simdi cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…