Arkadaslar bir bilgisi olan yokmu
Doktorumla görüştüm,:)
Söyle ki,test bir kere pozitifi çıktıktan sonra ki değerleri ciddiye almıyormuşuz.Bunun dışında ilk ay denediğim için tam olarak hangisinin pozitif olduğunu idrak edebilmem zaman alacakmışız.İkinci ay ki denememde yine ilk ayla aynı tarihlere yakın pozitif görürsem o zaman yumurtlamanın o tarihlerde olacağını kesinleştirmiş oluyormuşum.Sürekli pozitif olması aslında sanal bir pozitiflikmiş çünkü ilk pozitifi gördükten sonra hormonun idrarda düşmesi zaman alıyormuş ve testler hala lh hormonu yakalamaya devam ediyormuş.Bu da sanal bir pozitifmiş yani gerçekte sürekli yumurtlamıyormuşum.
Sürekli silik çıkmasını da sordum.O da yine testin en az 2 ay denenmesi ve silik de olsa T çizgisi görülen en net çizgiye göre yumurtlama dönemine girildiğinin göstergesi olduğunu söyledi.Yani 2-3 ay testi kullandığınızda mutlaka 2 günlük bir dönemde T diğer tüm testlere oranla silikte olsa daha koyu görünecektir dedi.Bu da herkesin bünyesinde farklı miktarlarda lh hormonu artışı olduğu içinmiş.Yani hanımlar teslerinize bir göz atın,toplamda baktığınızda silikte olsa gözünüz en koyu carpan T yumurtlamaya işaret olabilirmiş.
Ben yine de ovulasyon testini begenmedim bu kadarını kendimiz de tahmin ederdik :)
aynen tatlım o kadarını biz parmakla tahmin ederdikşunları nie pozitif negatif ayırmamışlar gebelik testi gibi.. böyle zor olucagını bilseydim hiç bulaşmaz doktora giderdim.. 8 aydır bebiş yok her gün düşün düşün kafayı yiyecemm.. TEST DURDUKÇA KOYULAŞIYOR BİDE ÖGLE BİR SIKINTIM VAR BNM İLK 5 DK SOLUK SONRA 10 DK SONRA KOYU OLUYOR C KADAR OLMASADA ONUN HAKKINDA BİLGİN VARMI TATLIMM :26::26:
Söyle ki,test bir kere pozitifi çıktıktan sonra ki değerleri ciddiye almıyormuşuz.Bunun dışında ilk ay denediğim için tam olarak hangisinin pozitif olduğunu idrak edebilmem zaman alacakmışız.İkinci ay ki denememde yine ilk ayla aynı tarihlere yakın pozitif görürsem o zaman yumurtlamanın o tarihlerde olacağını kesinleştirmiş oluyormuşum.Sürekli pozitif olması aslında sanal bir pozitiflikmiş çünkü ilk pozitifi gördükten sonra hormonun idrarda düşmesi zaman alıyormuş ve testler hala lh hormonu yakalamaya devam ediyormuş.Bu da sanal bir pozitifmiş yani gerçekte sürekli yumurtlamıyormuşum.
Sürekli silik çıkmasını da sordum.O da yine testin en az 2 ay denenmesi ve silik de olsa T çizgisi görülen en net çizgiye göre yumurtlama dönemine girildiğinin göstergesi olduğunu söyledi.Yani 2-3 ay testi kullandığınızda mutlaka 2 günlük bir dönemde T diğer tüm testlere oranla silikte olsa daha koyu görünecektir dedi.Bu da herkesin bünyesinde farklı miktarlarda lh hormonu artışı olduğu içinmiş.Yani hanımlar teslerinize bir göz atın,toplamda baktığınızda silikte olsa gözünüz en koyu carpan T yumurtlamaya işaret olabilirmiş.
Ben yine de ovulasyon testini begenmedim bu kadarını kendimiz de tahmin ederdik :)
aynen tatlım o kadarını biz parmakla tahmin ederdikşunları nie pozitif negatif ayırmamışlar gebelik testi gibi.. böyle zor olucagını bilseydim hiç bulaşmaz doktora giderdim.. 8 aydır bebiş yok her gün düşün düşün kafayı yiyecemm.. TEST DURDUKÇA KOYULAŞIYOR BİDE ÖGLE BİR SIKINTIM VAR BNM İLK 5 DK SOLUK SONRA 10 DK SONRA KOYU OLUYOR C KADAR OLMASADA ONUN HAKKINDA BİLGİN VARMI TATLIMM :26::26:
O testten teste değişir.Propektüsünde yazıyordur şu kadar dakikadan sonraki sonuçları ciddiye almayın diye.Onun için sanırım dijital test daha mantıklı çünkü onda cevabı kendisi veriyor.Hani çizgi koyu muydu acık mıydı öle miydi böyle miydi şüphesi olmuyor.Ama dünya para verip cleat blue advance digital test almış bir insan olarak söyleyeyim,reglime 1 hafta var ve bu sabah yine pozitif çıktı.Yani hiçbir işe yaramadığını ben net olarak söyleyebilirim :)
Burda Kittykat diye bir hanımefendiyle de dün konuştuk.O da bu testlerin bir manası ol adığı kanaatinde bir çocuk annesi bir bayan olarak.Ama afrodit26 dün hamile olduğınu öğrenmiş hem de ovulasyon testinin oozitif çıkmasıyla farketmiş.
Senin anlayacağın,ya biz beceremiyoruz,ya her şey tesadüf ya da başka bir şey...:))) Bir ay daha kullanıcam yine aynı şeuler olursa bir daha da para harcamam.Kittykat in dediği gibi anneden kalma takvim yöntemi olacak.Zaten ben de anca 2-3 ayda karar veririm çocuk işine.Gelmişim 31 yaşına hala düşünüyorum ben biraz ağır kanlıyom galiba ona da üşeniyorum :))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
O testten teste değişir.Propektüsünde yazıyordur şu kadar dakikadan sonraki sonuçları ciddiye almayın diye.Onun için sanırım dijital test daha mantıklı çünkü onda cevabı kendisi veriyor.Hani çizgi koyu muydu acık mıydı öle miydi böyle miydi şüphesi olmuyor.Ama dünya para verip cleat blue advance digital test almış bir insan olarak söyleyeyim,reglime 1 hafta var ve bu sabah yine pozitif çıktı.Yani hiçbir işe yaramadığını ben net olarak söyleyebilirim :)
Burda Kittykat diye bir hanımefendiyle de dün konuştuk.O da bu testlerin bir manası ol adığı kanaatinde bir çocuk annesi bir bayan olarak.Ama afrodit26 dün hamile olduğınu öğrenmiş hem de ovulasyon testinin oozitif çıkmasıyla farketmiş.
Senin anlayacağın,ya biz beceremiyoruz,ya her şey tesadüf ya da başka bir şey...:))) Bir ay daha kullanıcam yine aynı şeuler olursa bir daha da para harcamam.Kittykat in dediği gibi anneden kalma takvim yöntemi olacak.Zaten ben de anca 2-3 ayda karar veririm çocuk işine.Gelmişim 31 yaşına hala düşünüyorum ben biraz ağır kanlıyom galiba ona da üşeniyorum :))
Anladım tatlım bnde adete kadar devam edicem bakalım ama 1 gün araylada ilişkiyi ihmal etmiycem ne olur ne olmazregl 1 hafta kala pozitif çıkıyor demişsin ya belki hamilesindir çogu arkadaşlar ögle ögrendiler yani umarım hamilesindir çok sevinirim valla ... sonuç alamassam doktora gidicemm bakalım herşey kısmet tatlımm
Eki Görüntüle 1201619 Eki Görüntüle 1201620
Hanımlar ovulasyon testi deneyimlerim içinde çılgınlaşmaya başladı.Reglime bir hafta var ve görmüş olduğunuz gibi her şey pozitifmiş gibi gözüküyor.Aslında hiçbir şey pozitif falan değil.Bence bu ovulasyon testi gittikçe ilginçleşmeye başladı.Herkeste işe yaramadığı kanaatine varmak üzereyim.Önerisi olan var mı? (İki farklı testle calısıyorum hani o derece ciddiye aldım:))
İNŞALLAH tatlım ya ne güzel heves ediyordum yaklaşıyor die ama gene silik çıktı kasık ve bel agrım var akıntımda var ama testler silik napsam bilmiorum ilişkiye girsemmi beklesemmi şaşırdım dogrusu
Anladım tatlım bnde adete kadar devam edicem bakalım ama 1 gün araylada ilişkiyi ihmal etmiycem ne olur ne olmazregl 1 hafta kala pozitif çıkıyor demişsin ya belki hamilesindir çogu arkadaşlar ögle ögrendiler yani umarım hamilesindir çok sevinirim valla ... sonuç alamassam doktora gidicemm bakalım herşey kısmet tatlımm [/
QUOTE]
Hamile değilim onu biliyorum..Bakalım neler olacak :) Ben de adete kadar bakmaya devam edicem :)
Arkadaşlar herkesin vucudunfan salgılanan.lh seviyesi.eşit olmadığı için bazı.kişilerinki çok koyulaşmıyomuş ama yumurtlamış oluyormuş bence bedeninizde yumurtlama ile ilgili beliryiler varsa kaçırmayın derim ben değerlendirin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım tatlım bnde adete kadar devam edicem bakalım ama 1 gün araylada ilişkiyi ihmal etmiycem ne olur ne olmazregl 1 hafta kala pozitif çıkıyor demişsin ya belki hamilesindir çogu arkadaşlar ögle ögrendiler yani umarım hamilesindir çok sevinirim valla ... sonuç alamassam doktora gidicemm bakalım herşey kısmet tatlımm [/
QUOTE]
Hamile değilim onu biliyorum..Bakalım neler olacak :) Ben de adete kadar bakmaya devam edicem :)
Aynen Tam gaz Dewam
Melis mrb canım.tanıştığıma çok sevindim. aynı duyguları paylaşıyoruz
reglimizde aramızda 1 gün var sadece.ben 28 günde bir oluyorum. senin kaç günde bir oluyor. seninden en geç bu gun yada yarın yumurtlaman gerekir. test yapmaya devam et bence. umudunu yitirme benimde daha ilk denemem kısmet artık. ama bu ay çok olsun istedım tatilim denk gelsin diye.hangi marka test kullandın. benim eczanem en iyisi predictor dedi onu da aldım.55 tl. ama netten lapoqoik de aldım. onun için çok çok yaptım. zaten oruç olunca susuzluktan sonuçlar çok net çıkıyor. netteki otomatik hesaplayıcılar bugun ve yarın gösteriyordu yumurtlamayı ama inan alakası yok. kesinlikle test çok mantıklıymış.
reglimin ilk gününden itibaren her gün sabah 7 ile 8 arasında yataktan kalkmadan dil altından ateşimi ölçtüm ve garafik hazırladım. hatta ölçmeye devam ediyorum bu gunde 36.6 çıktı eğer regle kadar boyle devam ederse düşmeden yani gebelik oluşmuş demekmiş
yukarıda tek tek yazdım canım ateşimi incelersen eğer.
ayrıca akıntım da reglimin 8. günü başladı sürekli ıslaklık hissediyordum. ozaman anladım otomatik hesaplayıcıların verdiği tarihten önce yumurtlayacağımı. 9.gün test yapmaya başladım T silik ti.ama görünüyodu. salı ve çarşamba(11. ve 12.) gün hep çift koyu çizgi vardı. 11. gün akıntım şeffaftı ama uzamıyordu parmaklarımn arasında. 12. gün ise akşam beş gibi yapışkan parmaklarımın arasında uzayan akıntıyı gördüm. gece 10 da tekrar test yaptım T ÇOK DAHA Koyuydu. sahurda 3 de tekrar yaptım birden bire silikleşmiiş kopkoyu şey.12.günden sonra hiç akıntım olmadı. olasıkları arttırmak için yani üç yöntem birden kullandım canımbide 8. günden yumurtlama oluncaya kadar kasıklarım bıcak sokulur gibi sancıyordu. dünden beri hiç bişey yok demekki yumurtladım bitti inşallah olmuştur hayırlısı artık. Allah da gönlünden geçeni senin kucağına versin inşallah canım. haberleşelim lütfen sürekli...
kızlar ya şu ovulasyon test kafamı karıştırdı dün 11 gün az koyu çıktı havalara uçtum yaklaşıyor diye ama bugün silikleşmiş anlamadım gitti bir yardımcı olurmusunuz
11.gün YANİ DÜN Eki Görüntüle 1202039
12.GÜN YANİ BUGÜN Eki Görüntüle 1202041
NE ZAMAN KOYULAŞICAK BU TEST YA OFF.. 8AYDIR DENİYORUZ BU AY İLK KEZ KULLANIYORUM BİLGİNİZE SIGINIYORUM KIZLARR
Yaptım gayet ner bir negatif..Zaten onla ilgisi olduğunu sanmam reglime 1 hafta falan var..Yani o yuzdwn pozitif çıksa,hamilelik testinde de çıkar..Adet gününe yakın pozştif sonuç vermesi gebelik olduğu anlamına gelebiliyorç bi erken gebelik testi alıp bak bence
canım ben de pko var reglim düzensiz son üç aydır reglim düzenlensin diye yasmin kullandım ve bıraktım haliyle bilemiyorum kaç günde bir olur
düzensiz olduğu için son 3 ayın ort göre 26 günde bire baktım ve yumurtlama 12. gün olmalı ama tık yok :)
ben teste devam edicem.
ateş ölçme yöntemine şimdi başlasam geçmi kaldım
bugün akıntım var ve kasıklarım da ağrıyo ama testim negatif çıktı
inşallah bende pozitifi yakalarım canım
inşalllah hamilesindir ve erkektir :)
güzel haberlerini bekliyorum
benimde 7-8-9.gün belşrgindi sonra iyice soluklaştı bende çift çizgiyi bekliyorum bugün 13. gün negatif(
Adet gününe yakın pozştif sonuç vermesi gebelik olduğu anlamına gelebiliyorç bi erken gebelik testi alıp bak bence
bence bu testler hamileliğin göstergesi canım..gebelik testi yap hemen..
canım ben de pko var reglim düzensiz son üç aydır reglim düzenlensin diye yasmin kullandım ve bıraktım haliyle bilemiyorum kaç günde bir olur
düzensiz olduğu için son 3 ayın ort göre 26 günde bire baktım ve yumurtlama 12. gün olmalı ama tık yok :)
ben teste devam edicem.
ateş ölçme yöntemine şimdi başlasam geçmi kaldım
bugün akıntım var ve kasıklarım da ağrıyo ama testim negatif çıktı
inşallah bende pozitifi yakalarım canım
inşalllah hamilesindir ve erkektir :)
güzel haberlerini bekliyorum
benimde 7-8-9.gün belşrgindi sonra iyice soluklaştı bende çift çizgiyi bekliyorum bugün 13. gün negatif(
Tabi ki bu bilgiler tüm kontrolleri yapılmış ve belirlenmiş bir kist veya hormon sorunu olmayan hanımlar için.Doktora gidip de bir problemin olmadığına eminsen hiççç kafana takma.Demekki lh hormonu daha az salgılanıyor sen de.canım mesajın çok bilgilendirici çok sağolasın bende bu ay ovulasyon testleriyle boğuşup durdum ama hiç T de kopkoyu çizgiyi yakalayamadım sadece silik ama diğer günlere oranla daha koyu olduğu gün vardı sonrasında gittikçe silikleşti bende iyice karalar bağladım yumurtlama sorunum var diye.. belki de bu test yüzünden kaçırdım yumurtlama dönemini... bu test bende işe yaramadı vesselam..
Oyle dusundukm bnm tutmadida5. Aydayiz bata 3 gun kaldi bu ayda yok sanirim kizin oldugu icin cok sanslisin ins. Allahim banada kismet eder bi kiz evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?