Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Son düzenleme:

Adet gününe yakın pozştif sonuç vermesi gebelik olduğu anlamına gelebiliyorç bi erken gebelik testi alıp bak bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar herkesin vucudunfan salgılanan.lh seviyesi.eşit olmadığı için bazı.kişilerinki çok koyulaşmıyomuş ama yumurtlamış oluyormuş bence bedeninizde yumurtlama ile ilgili beliryiler varsa kaçırmayın derim ben değerlendirin.

Önerin için sağol Canım ben deniyecem bakalım denemekten bir zarar gelmez.. inşallah tutar bu ay.. Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin.. Çok bekletmesin

canım ben de pko var reglim düzensiz son üç aydır reglim düzenlensin diye yasmin kullandım ve bıraktım haliyle bilemiyorum kaç günde bir olur
düzensiz olduğu için son 3 ayın ort göre 26 günde bire baktım ve yumurtlama 12. gün olmalı ama tık yok :)
ben teste devam edicem.
ateş ölçme yöntemine şimdi başlasam geçmi kaldım
bugün akıntım var ve kasıklarım da ağrıyo ama testim negatif çıktı
inşallah bende pozitifi yakalarım canım
inşalllah hamilesindir ve erkektir :)
güzel haberlerini bekliyorum

benimde 7-8-9.gün belşrgindi sonra iyice soluklaştı bende çift çizgiyi bekliyorum bugün 13. gün negatif (

Adet gününe yakın pozştif sonuç vermesi gebelik olduğu anlamına gelebiliyorç bi erken gebelik testi alıp bak bence

Yaptım gayet ner bir negatif..Zaten onla ilgisi olduğunu sanmam reglime 1 hafta falan var..Yani o yuzdwn pozitif çıksa,hamilelik testinde de çıkar..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

nedir bu testlerden çektigimiz kızlar yaaa

bence bu testler hamileliğin göstergesi canım..gebelik testi yap hemen..

kızlar 2 3 güne pozitif olurmu ne dersiniz ?? Sabırsızımda

Son düzenleme:

canım mesajın çok bilgilendirici çok sağolasın bende bu ay ovulasyon testleriyle boğuşup durdum ama hiç T de kopkoyu çizgiyi yakalayamadım sadece silik ama diğer günlere oranla daha koyu olduğu gün vardı sonrasında gittikçe silikleşti bende iyice karalar bağladım yumurtlama sorunum var diye.. belki de bu test yüzünden kaçırdım yumurtlama dönemini... bu test bende işe yaramadı vesselam..

melisciğim iyi dileklerin için teşekkürler. reglin düzensiz ise yumurtlama geç olacaktır. sen testlerini yapmaya devam et ben günde 4 defa bile yaptığım oldu. en koyu hainden beş saat sonra silikleşmeye başladığını yakaladım..bence sen de sık sık yap.oruç olunca zaten lh etkilenmiyor hiç. ateş ölçmeyede başla en azından bir fikrin olur genel ateşinle ilgili. kolay gelsin grsruz canım

Tabi ki bu bilgiler tüm kontrolleri yapılmış ve belirlenmiş bir kist veya hormon sorunu olmayan hanımlar için.Doktora gidip de bir problemin olmadığına eminsen hiççç kafana takma.Demekki lh hormonu daha az salgılanıyor sen de.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Oyle dusundukm bnm tutmadida 5. Aydayiz bata 3 gun kaldi bu ayda yok sanirim kizin oldugu icin cok sanslisin ins. Allahim banada kismet eder bi kiz evlat

evt canım şanslı annelerin ilk çocuğu hep kız olurmuş. şükürler olsun Rabbime dünyalar tatlısı bi kızım var. hayırlısı artık tedbir bizden takdir Allahtan. Allahım şu mübarek günde gönlünün muradını versin inş. senin bebiş varmı canım

Kızlar bence testler işe yaramıyo diyip bynlara umut baglamıs bi çok kişinin umutlarını kırmayın. Ben bu konuda cok arastırma yaptım ve dunyada bir cok insan bu testlerden memnun kalıp hatta ılk ayında bile hamile kalanlat var. Evet bazı kişilerde bilinmeyen sorunlat yada dusuk seviye sıkontısı olabilir ama yinede genellemeye alınamaz. Evet beklemesi takip etmesi cok stresli ama bence sonucu herseye degeer. Bi gun oncesine göre koyu geldiyse gozunuze degerlendirin o gunu en iyisii bu bence. Bide benim eczacım predictor harici ovulasyon testi önermedi ama ucuz olanlarlada pozitif yakalayan cok kisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…