OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Zaten esimde çok istiyo bugün gitmiş fındık bal sipariş vermiş keçi boynuzu pekmezi de içiyoruz ama böyle sık sık tekrarlayinca mecburiyetten oluyormuş gibi oluyo :)

16-18-19-20 degerlendirdik yarın Allah büyük ramazanda ayrı sıkıntı oluyo valla bu ay keçiboynuzu pekmezi içtik beraber bakalım artık çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz
Allah nasip etsin ayni surecteyiz iinssallah iyi haberlerimizii yazariz beklenen adet gununuz?

Zaten esimde çok istiyo bugün gitmiş fındık bal sipariş vermiş keçi boynuzu pekmezi de içiyoruz ama böyle sık sık tekrarlayinca mecburiyetten oluyormuş gibi oluyo :)
Pekmezdense aktardakikeci boznuzu ozu daha etkiliymis esinizin meerakkli olmasicok guzel

Allah nasip etsin ayni surecteyiz iinssallah iyi haberlerimizii yazariz beklenen adet gununuz?
Bende sizin haberiniz bekliyorum inşallah Rabbim sizede ve isteyen herkes nasip eder ayın 4 ünde bekliyorum adetimi inşallah ta gelmez ne diyim benim hiç gecikmem olmaz bakalım artık sizin ne zaman

O benden daha çok istiyo belli etmemeye calisiyo üzülüyorum diye kendi kendine biseylerle ugrasiyo boyle
Cok anlayisli esiniz allah gonlunuze gore versin benim adetim belli oolmadigi icingecen ayi baz aliyorrum 27 nisanda başlamıştı genlde geriye giderim ama iki ay 32.gunfilan oldugum oldu.haftasonu test yapmaya baslarim gibi

Bende sizin haberiniz bekliyorum inşallah Rabbim sizede ve isteyen herkes nasip eder ayın 4 ünde bekliyorum adetimi inşallah ta gelmez ne diyim benim hiç gecikmem olmaz bakalım artık sizin ne zaman
İnsallah Allah ramazanin yuz suyu hurmetine duamizi kabul etsin.bu ay muminlerin ayi🙏🙏🙏🙏

Cok anlayisli esiniz allah gonlunuze gore versin benim adetim belli oolmadigi icingecen ayi baz aliyorrum 27 nisanda başlamıştı genlde geriye giderim ama iki ay 32.gunfilan oldugum oldu.haftasonu test yapmaya baslarim gibi
Hadi İnşallah bu ay ikimizde güzel haberi alırız beni haberdar edin zamanda geçmek bilmez simdi

Hadi İnşallah bu ay ikimizde güzel haberi alırız beni haberdar edin zamanda geçmek bilmez simdi
Ben bu ay ovulasyon testini sürdüreceğim normaldentek cizgi gorrulunce birakilir ama kadinlar az ihtimal de olssa ayda 2kez yumurtlayabilirlermis bunun icin ovulasyona devam edecegim belki onuzdeki5 6gun de yumrtlarimAllah bilir

Ben bu ay ovulasyon testini sürdüreceğim normaldentek cizgi gorrulunce birakilir ama kadinlar az ihtimal de olssa ayda 2kez yumurtlayabilirlermis bunun icin ovulasyona devam edecegim belki onuzdeki5 6gun de yumrtlarimAllah bilir
Yaaa öyle bı şey mi var bende yapayım o zaman

Yaaa öyle bı şey mi var bende yapayım o zaman
Bisey kaybetmem diye dussundumben oovulasyon testi fazla zaten kucuuk bi ihtimal de olsa. Bi kere adet tarihime yakin gunlerde doktorra gitmistim yumrtlama gormustu amaa esim yoktu ozaman hatta14.gun olmuyorr muydu neden daha gec oldu diye sordugumda yeni evlisin bu yüzden dengeler degismis demisti.

Bugün benım yumurtalama günüm ılk gttgıdıyordan almısdım yapdım ama değerlendirmede olmadı bu sefer ınstgramdan aldım aldım sayfa takıp yapıor 13 gun gordum cıft cızgıyı

Eklentiler

• 5914B992-DD32-457F-9B4F-6DFA8DDFE8AC.webp
    5914B992-DD32-457F-9B4F-6DFA8DDFE8AC.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 231
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay ovulasyon testi yaptım resimleri benim için değerlendirir misiniz.bu arada 3 tüp bebek dememem var bir transferim oldu diğerlerinde yumurta gelişmedi veya döllenmedi. Bir keresi de tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kaldım ama 6 haftalık düşük oldu

Eklentiler

• 10D3B7C6-71CC-4EDA-860E-02ABA80F06EA.webp
    10D3B7C6-71CC-4EDA-860E-02ABA80F06EA.webp
    91,8 KB · Görüntüleme: 274
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay ovulasyon testi yaptım resimleri benim için değerlendirir misiniz.bu arada 3 tüp bebek dememem var bir transferim oldu diğerlerinde yumurta gelişmedi veya döllenmedi. Bir keresi de tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kaldım ama 6 haftalık düşük oldu

Canım 9-10 yumurtlama 11 çatlama. Değerlendirmen gereken günler 9,10,11,12 değerlendirmeye çalış lütfen

Bugün benım yumurtalama günüm ılk gttgıdıyordan almısdım yapdım ama değerlendirmede olmadı bu sefer ınstgramdan aldım aldım sayfa takıp yapıor 13 gun gordum cıft cızgıyı
Dun yumurtlama günümdü degerlendıremedık ama hala devam edıor çatlamadı bgun degerlendırcem ıns

Eklentiler

• 50CD49F0-1F3D-4C43-900B-E84F1BFA3FA6.webp
    50CD49F0-1F3D-4C43-900B-E84F1BFA3FA6.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 215
Canım bende senin gibi geçtiğimiz mayıs ayında ovulasyon testi kullandım 9-10-11 günü değerlendir bence bende o 3 günü degerlendirdim çok şükür 6 haftalık hamileyim inşallah sende güzel haberi alirsin

Canım bende senin gibi geçtiğimiz mayıs ayında ovulasyon testi kullandım 9-10-11 günü değerlendir bence bende o 3 günü degerlendirdim çok şükür 6 haftalık hamileyim inşallah sende güzel haberi alirsin
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sadece 10 .gün sabahını değerlendirdim zaten akşamda küstük kocamla hala konuşmuyoruz.Nasipte varsa olur inşallah, spermin 1 veya 2 gün canlı kalmıştırda döller yumurtayı , çünkü 2 gün öncede birliktelik olmuştu.

Back
X