OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Bugünkü
IMG_20190405_145415.webp

Merhaba bayanlar testlerimi gönderiorum tarihsiz olanda bugun saat 11 de yapıldı.
2256337
2256338
ersem

kızlar 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay laboquick ovulasyon testini kullandım 2 gün çift çizgiyi gördüğüm günleri degerlendirdik şuanda beklemedeyim. bu ayda hüsrana uğramak istemiyorum :KK43: benim gibi bu testi kullanıp hamile kalanlar varmı?
cnm kullanımı çok kolay bende n11 den sipariş verdim adetim bittikten 5 gün sonra saat tam 11 de kullandım 2 gün sonrada cift çizgiyi görünce degerlendirdik işte bakalım inşallah bebegim olur çok istiyorum
benimkide bugun oyle cikti acaba bugun yumurtlama olmusmusdur

Eklentiler

• FC7B3CE8-F676-44DB-B9A7-635790F1266D.webp
    FC7B3CE8-F676-44DB-B9A7-635790F1266D.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 115
Çok yorumlanmamış arkadaşlar.:110: Ama T çizgisi C çizgisi kadar koyu olacak işte.

MERHABA KIZLAR BENDE OVULASYON TESTİ KULLANDIM BU AY İNSTAGRAMDA BİRGEBENİNGÜNLÜĞÜ SAYFASINI MUTLAKA TAKİP EDİN VE ONUN TESTLERİ ÇOK HASSAS DOĞRU SONUCU VERİYOR

Eklentiler

• e6995fbf-e10d-4f96-acaf-58844b2dce46.webp
    e6995fbf-e10d-4f96-acaf-58844b2dce46.webp
    113,6 KB · Görüntüleme: 118
Merhaba bişey sormak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ovulasyon testi kullandım dün 2 koyu çizgi çıktı degerlendirdik ondan önceki gunu ve bugünü degerlendirdik tam koyu çıktığı günü mü değerlendirmeliydik sadece nasıl olmalı soyleyebilirmisiniz acaba

Merhaba bişey sormak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ovulasyon testi kullandım dün 2 koyu çizgi çıktı degerlendirdik ondan önceki gunu ve bugünü degerlendirdik tam koyu çıktığı günü mü değerlendirmeliydik sadece nasıl olmalı soyleyebilirmisiniz acaba
T cizgisi cden daha koyu oldugu gun itibariyle 3 4 gun degerlendirilmesi oneriliyor.yumurtanin catladigi ise t cizgisi pasiflestiginde oluyor.bazen t daha koyuyken ertesi gun c ve t ayni olabiliyor benim de bu ay boyle oldu soonraki gun t cden siliklesmeye basladi. Garanti olsun diye 4 gun yapmak mantikli cunku36 saat kaliyor yumurta

T cizgisi cden daha koyu oldugu gun itibariyle 3 4 gun degerlendirilmesi oneriliyor.yumurtanin catladigi ise t cizgisi pasiflestiginde oluyor.bazen t daha koyuyken ertesi gun c ve t ayni olabiliyor benim de bu ay boyle oldu soonraki gun t cden siliklesmeye basladi. Garanti olsun diye 4 gun yapmak mantikli cunku36 saat kaliyor yumurta
Bugün yap
Öncelikle çok teşekkür ederim bugün yaptığım test dunkune göre silik çıktı bu çatlamış demek mi o zaman tutturmuş mu oluyorum zamanini. Kusura bakmayın tecrubesizim

Bugün yap

Öncelikle çok teşekkür ederim bugün yaptığım test dunkune göre silik çıktı bu çatlamış demek mi o zaman tutturmuş mu oluyorum zamanini. Kusura bakmayın tecrubesizim
Rica ederim t cizgisini cden daha silik gördüğünüzde catlamis oluyor 36 saati degerlendirebilirsiniz. Testleri12 16 arasi aksam ise 22 de yapin.t cizgisi cden koyu ise veya ayni renk ise o gunlerinde degerlendirilmesiiyi olur spermlerinn 72 saat yasadigii soylendigi icin yumurta catladiginda sperm onu bulur Allahin izniyle inssallah bizlerin buay yüzü guler

Rica ederim t cizgisini cden daha silik gördüğünüzde catlamis oluyor 36 saati degerlendirebilirsiniz. Testleri12 16 arasi aksam ise 22 de yapin.t cizgisi cden koyu ise veya ayni renk ise o gunlerinde degerlendirilmesiiyi olur spermlerinn 72 saat yasadigii soylendigi icin yumurta catladiginda sperm onu bulur Allahin izniyle inssallah bizlerin buay yüzü guler
Çok teşekkür ederim o zaman bugün testi yaptığımda siliklesmisti demekki çatlamış bende değerlendirmiş oldum inşallah hepimizin yüzü güler bu mübarek ayda. Benim bir kimyasal oldu 3 aydır deniyoruz olmadı ondan sonra bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bakalım nasipse bu ay olur

Çok teşekkür ederim o zaman bugün testi yaptığımda siliklesmisti demekki çatlamış bende değerlendirmiş oldum inşallah hepimizin yüzü güler bu mübarek ayda. Benim bir kimyasal oldu 3 aydır deniyoruz olmadı ondan sonra bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bakalım nasipse bu ay olur
İnsallah siz devam edin degerlendirmeye nezaman yumurtladiginizi ne zaman çift cizgi gordugunuzu takvim isimli uygulamaya not ekle seklinde yazin yumurtlamafan 13 gun sonra gebelik testi yapin inssallah iyi haberlerimizi veririz.gec dollenme denilen bi durum ve testlerin erken ya da gecalgilabilecegi ihtimallerini gozonunde bulundurarak hareket edin folik asitaliyorr musunuz

16-18-19-20 degerlendirdik yarın Allah büyük ramazanda ayrı sıkıntı oluyo valla bu ay keçiboynuzu pekmezi içtik beraber bakalım artık çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz

Back
X