OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

merhaba. bu forumları çok okumuştum bir ara. ben de gebelik testinde yeni çift çizgiyi gördüm. hemen yazmak istedim. aylardır ovulasyon testleri kullanıyordum ama olmuyordu. en son yumurtlamadan önce doktora gitmiştim. biz hep bir gün ara verip deniyorduk o dönemde. doktorun bana söylediği, son çalışmalara göre bir gün yapıp,ertesi gün de yapınca sonuncusu daha kaliteli oluyormuş. artık tüp bebekte de arka arkaya 2 gün örnek istemeye başlamışlar mesela.

örneğin salı günü ovulasyonda 2 koyu çizgiyi görmüştüm. doktorum bana pazartesi, salı deneyin demişti. bir de garanti olsun diye çarşamba. bu şekilde yapınca oldu.

Canım merhaba ovu testi kullanarak hamile kalamadım malesef hiç net çift çizgiyi yakalayamadim femara kullandım onun vesilesiyle Rabbim nasip etti. Ama benim adetlerim düzensiz olduğu için o günü yakalayamadim. Siz eğer 28 günde bi oluyosaniz 14. Gun tam çift çizgiyi görürsünüz siliklsmeye basladigi zaman da çatlamış oluyomuş Allah yardımcıniz olsun evlatlarniza kavuşursunuz inşallah sağlıkla
Femara nedir

Femara yumurta geliştirmeye yardımcı tablet. Klomen gibi bi nevi. Aslında meme kanseri tedavisinde kullanılan bi ilaç yani ağır ama doktorlar yumurta geliştirme üzerinde de etkisi olduğunu görünce hastalara oneriyolar

Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.. brnn brnn nasıl kullandın testleri ben 10 gündür yapıyorum bugün 22. Günüm hala çift çizgiyi yakalayamadim çok uzuluyorum acaba yumurtlamiyor muyum diye zaten pco var doktora da gittim diaformin kullanıyorum doktor adetlerin düzene girer dedi ama ne bileyim ovulasyon da bile net çift çizgi göremiyorum hep silik kaçırdım mi diyorum ki kaçırmış olmam olanaksız çünkü her gün yapıyorum hep silik napcam bilmiyorum ya.. bal çörekotu tarçın kuru de yaptım kalitesi artsın diye ben mi yanlış uyguluyorum acaba ?
Canım hamile kalabildin mi ?

Merhabalar,uzun zamandır sizleri takip ediyorum.yaklaşık 1.5 yıllık evliyim,korunmadan birlikte olmaya başladık bu ay ve tedbir amaçlı Dr gittik. Sol tarafta kistlerim olduğunu ve T rahim olabileceğinden bahsetti .Bu şekilde gebe kalmamın zor olacağını ama yine de 6 ay denemem gerektiğini söyledi bende denemelerin isabetli olması İçin ovülasyaon testi sipariş ettim dün.Aranızda bu şekilde olan var mı Devamlı sizleri okuyarak bende burdan epey Bilgi sahibi oldum sayenizde:KK15:

Merhabalar,uzun zamandır sizleri takip ediyorum.yaklaşık 1.5 yıllık evliyim,korunmadan birlikte olmaya başladık bu ay ve tedbir amaçlı Dr gittik. Sol tarafta kistlerim olduğunu ve T rahim olabileceğinden bahsetti .Bu şekilde gebe kalmamın zor olacağını ama yine de 6 ay denemem gerektiğini söyledi bende denemelerin isabetli olması İçin ovülasyaon testi sipariş ettim dün.Aranızda bu şekilde olan var mı Devamlı sizleri okuyarak bende burdan epey Bilgi sahibi oldum sayenizde:KK15:
Ovu testin gelsin özelden yaz bana canım yardımcı olurum ;))

Testim yarın elimde adetimde 2 gün sonra bitecek inş
Sonrası yumurtlama dönemine yakın mı yapmak gerekiyor testi yoksa adet biter bitmez mi
Çünkü bazı arkadaşların erken yada daha geç yumurtlaması oluyormus

Testim yarın elimde adetimde 2 gün sonra bitecek inş
Sonrası yumurtlama dönemine yakın mı yapmak gerekiyor testi yoksa adet biter bitmez mi
Çünkü bazı arkadaşların erken yada daha geç yumurtlaması oluyormus
Adet bitsin ertesi gün başla çünkü yum kaçıncı gün bilmiyorsun çatlama kaçıncı gün olacak bilmiyorsun
Vücudu da dinleyerek,akıntı takibi de yaparak belirleriz hepsini bir deftere an be an not alırsın
Testlerin üstüne tarih saat ve adetin ilk günü itibaren kaçıncı günde başladıysak yazacağız ;)

Adet bitsin ertesi gün başla çünkü yum kaçıncı gün bilmiyorsun çatlama kaçıncı gün olacak bilmiyorsun
Vücudu da dinleyerek,akıntı takibi de yaparak belirleriz hepsini bir deftere an be an not alırsın
Testlerin üstüne tarih saat ve adetin ilk günü itibaren kaçıncı günde başladıysak yazacağız :KK66:

Testler geldi simdi hergun ortalama aynı saatte öğleden sonra yapmaya çalışacağım 2-4 saat sıvı tüketmeyeceğim idrara çıkmayacağım ve ortalama saatim aynı olacak gunde bi kere yapmam yeterli sanırım değil mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 148
Testler geldi simdi hergun ortalama aynı saatte öğleden sonra yapmaya çalışacağım 2-4 saat sıvı tüketmeyeceğim idrara çıkmayacağım ve ortalama saatim aynı olacak gunde bi kere yapmam yeterli sanırım değil mi
Özelden yazdım bak canım

Merhabalar bende ovu testi kullandım bu ay ve adet günün bugundu, dayanamadım test yaptım, buraya sonucları yüklüyorum, bakalım tutmuş mu acaba :) bazılarında ovu testinde de belli olduğu için ikisinide yaptim

Eklentiler

• 20181120_190809.webp
    20181120_190809.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 180
Merhabalar bende ovu testi kullandım bu ay ve adet günün bugundu, dayanamadım test yaptım, buraya sonucları yüklüyorum, bakalım tutmuş mu acaba :) bazılarında ovu testinde de belli olduğu için ikisinide yaptim
Biri gebelik biri ovü testi mi canım :)

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına :))

Teşekkürler daha kan testi yapmadım ama inşallah vardır:)
Var gibi sanki silik de olsa pozitif oluyor gebelik testleri ovu testleri silik olunca negatif ama gebelik pozitif oluyor genelde inşallah tutmuştur canım bende bu ay kullandım bakalim hayırlısı inşallah tuttururuz:)

Var gibi sanki silik de olsa pozitif oluyor gebelik testleri ovu testleri silik olunca negatif ama gebelik pozitif oluyor genelde inşallah tutmuştur canım bende bu ay kullandım bakalim hayırlısı inşallah tuttururuz:)

Inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Back
X