OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

benim arkadaşım kullanmıştı o ay hamile kaldı ama maalesef 6.haftadayken bebeğin kalbi durmuş :( rabbim herkese en hayırlısını versin inşallah rabbim kaldıramayacağımız yük vermesinnn

Kizlar bişey soracam ben adetin 11. Günü ovulasyon testi yapmıştım burayada resmini attim ikinci cizgi pembeydi belliydi yani bugün 13. Günüm cok silik bi çizgi cikti biraz akintimda var kafam karıştı daha yumurtlama günüm gelmedi mi yoksa o gün mü yumurtladim :işsiz:

benim arkadaşım kullanmıştı o ay hamile kaldı ama maalesef 6.haftadayken bebeğin kalbi durmuş :KK43: rabbim herkese en hayırlısını versin inşallah rabbim kaldıramayacağımız yük vermesinnn
Evet hevesle beklyip sonra kaybetmek bende 9 haftalikken kaybetim cok zor allah kimseye gostermesin bende bu testle ilk hamile kalmistim simdi tekrar bebek dusunuyorum tekrar denedeim bu testi adet gunumu bekliyorum su an

Kizlar bişey soracam ben adetin 11. Günü ovulasyon testi yapmıştım burayada resmini attim ikinci cizgi pembeydi belliydi yani bugün 13. Günüm cok silik bi çizgi cikti biraz akintimda var kafam karıştı daha yumurtlama günüm gelmedi mi yoksa o gün mü yumurtladim :işsiz:
Canim akinti doğurganlik donemine girdigin andan ve yumurtlamadan sonra ki güne kadr devam eder .burda önemli olan akintinin en yoğun olduğugun günyumurtlma olacagini gosterir .testin resmini atabilirsin istersen bu arada benimde bazen biraz daha koyu bazen silikte cikabiliyor ama bi kac gün sonrada ayni renk çift cizgiyi görmüştum

Bu arada 11.gün yaptigin testten sonra ilişki yaşadiysan da ve o gun yumurlama olmussa bile döllenme olabilir canim canini sıkma

Bu arada 11.gün yaptigin testten sonra ilişki yaşadiysan da ve o gun yumurlama olmussa bile döllenme olabilir canim canini sıkma
11. Gün ilişki oldu evet canim ama dün misafir vardi olmadi genelde 15. Günü yumurtlama oluyo

1485953059196-1758589249.webp

Bence daha gunune var canim ama ilk gonderdiğin testte biraz daha koyuydu san ki ama ilişki olmus cunkü sperm kadin vucüdunda 3- 5 gün canlı kalabiliyor bu yöndende için rahat olsun sen bu gecede iliskide bulun her ihtimale karsi testti yapmayada devam et nolur nolmaz
Öyle yapacam canim çok sağol :)

Evet hevesle beklyip sonra kaybetmek bende 9 haftalikken kaybetim cok zor allah kimseye gostermesin bende bu testle ilk hamile kalmistim simdi tekrar bebek dusunuyorum tekrar denedeim bu testi adet gunumu bekliyorum su an

rabbim isteyen herkese nasip etsin rabbim hayırlısını versin inşallah güzel haberler verrirsiniz

doktora çocuğumuz olmuyor diye gittiğinde 1 seneyi doldurman gerekli diyor bi seneyi geçtiyse detylı bakıyor klomen veriyor ama arkadaşın daha 6ay olmuş o yüzden bakmayabilirler bekle diyebilirler. ama içini rahat ettirmek istersen ovulasyon testi al kendin takip et belki tutar benim arkadaşım ovulasyon testi yaptığı ay hamile kalmıştı bende yaptım ama olmadı tutmadı

Back
X