Kizlar bi gelisme olan var mi faydasini goren hamile kalan ya da hamile olmayan yada adet gununu bekleyenbende kullandım ovulasyon testi 3ay boyunca ama işe yaramadı inşallah sizde işe yarar kızlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bi gelisme olan var mi faydasini goren hamile kalan ya da hamile olmayan yada adet gununu bekleyenbende kullandım ovulasyon testi 3ay boyunca ama işe yaramadı inşallah sizde işe yarar kızlarrrr
Evet hevesle beklyip sonra kaybetmek bende 9 haftalikken kaybetim cok zor allah kimseye gostermesin bende bu testle ilk hamile kalmistim simdi tekrar bebek dusunuyorum tekrar denedeim bu testi adet gunumu bekliyorum su anbenim arkadaşım kullanmıştı o ay hamile kaldı ama maalesef 6.haftadayken bebeğin kalbi durmuşrabbim herkese en hayırlısını versin inşallah rabbim kaldıramayacağımız yük vermesinnn
Canim akinti doğurganlik donemine girdigin andan ve yumurtlamadan sonra ki güne kadr devam eder .burda önemli olan akintinin en yoğun olduğugun günyumurtlma olacagini gosterir .testin resmini atabilirsin istersen bu arada benimde bazen biraz daha koyu bazen silikte cikabiliyor ama bi kac gün sonrada ayni renk çift cizgiyi görmüştumKizlar bişey soracam ben adetin 11. Günü ovulasyon testi yapmıştım burayada resmini attim ikinci cizgi pembeydi belliydi yani bugün 13. Günüm cok silik bi çizgi cikti biraz akintimda var kafam karıştı daha yumurtlama günüm gelmedi mi yoksa o gün mü yumurtladim![]()
Bu arada 11.gün yaptigin testten sonra ilişki yaşadiysan da ve o gun yumurlama olmussa bile döllenme olabilir canim canini sıkmaKizlar bişey soracam ben adetin 11. Günü ovulasyon testi yapmıştım burayada resmini attim ikinci cizgi pembeydi belliydi yani bugün 13. Günüm cok silik bi çizgi cikti biraz akintimda var kafam karıştı daha yumurtlama günüm gelmedi mi yoksa o gün mü yumurtladim![]()
11. Gün ilişki oldu evet canim ama dün misafir vardi olmadi genelde 15. Günü yumurtlama oluyoBu arada 11.gün yaptigin testten sonra ilişki yaşadiysan da ve o gun yumurlama olmussa bile döllenme olabilir canim canini sıkma
Bugün ki testim
Bence daha gunune var canim ama ilk gonderdiğin testte biraz daha koyuydu san ki ama ilişki olmus cunkü sperm kadin vucüdunda 3- 5 gün canlı kalabiliyor bu yöndende için rahat olsun sen bu gecede iliskide bulun her ihtimale karsi testti yapmayada devam et nolur nolmaz
Öyle yapacam canim çok sağol :)Bence daha gunune var canim ama ilk gonderdiğin testte biraz daha koyuydu san ki ama ilişki olmus cunkü sperm kadin vucüdunda 3- 5 gün canlı kalabiliyor bu yöndende için rahat olsun sen bu gecede iliskide bulun her ihtimale karsi testti yapmayada devam et nolur nolmaz
Rica ederim tatlim ne demek :)) en kisa zamanda gönlünden geceni versin allah ( ve tabi ki herkese :))Öyle yapacam canim çok sağol :)
Amin canim amiiinnn :)Rica ederim tatlim ne demek :)) en kisa zamanda gönlünden geceni versin allah ( ve tabi ki herkese :))
Evet hevesle beklyip sonra kaybetmek bende 9 haftalikken kaybetim cok zor allah kimseye gostermesin bende bu testle ilk hamile kalmistim simdi tekrar bebek dusunuyorum tekrar denedeim bu testi adet gunumu bekliyorum su an
Ewet canim yapmadığımiz işlem kalmadı sonuç olarak bir sıkıntı yok son olarak buna başvurdum ne yapacağımı bilmiyorum artıkCanım yaşın genç aslında doktora gidip hormon tahlili yaptırdın mı hiç
Doktorda yumurta takibi yaptırdın mı canım ve klomen çatlatma iğnesi kullandın mıEwet canim yapmadığımiz işlem kalmadı sonuç olarak bir sıkıntı yok son olarak buna başvurdum ne yapacağımı bilmiyorum artık
Evet canım 1 aşılama işlemi yaptırdık rahim flmide çektik bir ebe var burda yanına gittim rahim yapış yapış olmuş ve damarların sertleşmiş dediDoktorda yumurta takibi yaptırdın mı canım ve klomen çatlatma iğnesi kullandın mı
Ne anlama geliyomuş canım peki ebenin dediği doktorlar farketmedimi bu durumuEvet canım 1 aşılama işlemi yaptırdık rahim flmide çektik bir ebe var burda yanına gittim rahim yapış yapış olmuş ve damarların sertleşmiş dedi
Hayır canım doktor hıc bir problem olmadığını söyledi ama ebe bu problemin bitkilerle giderebilegini söyledi bazı şeyler söyledi bir haftadır onu yaoiyrium bakalım cumartesi günü tekrar gidecem ne diyecekNe anlama geliyomuş canım peki ebenin dediği doktorlar farketmedimi bu durumu