OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Canimm valla bende doktora gittim adet periyodum 35 günde bir normalde ama daha da uzuyo bazen. Doktor insulin direnci olduğunu söyledi ilaç verdi işte kullanıyorum ama hayırlısı diyelim.büyük ihtimalle daha yumurtlamadim kasiklarimda adet ağrısı gibi ağrılarım da var
inş güzel haberlerini alırız cnm inşallahhhh

Brnn umarım guzel bı haber verırsın. Bende kendın ıcın aynını umud edıyorum. Cunkı. Gecen ay basladım olumluda sonuc aldım pozitif cıkmıstı gecen ay sonra kan aldırmaya gıttım negatıf cıktı tabı hayal kırıklıgı yasadım. Dusundum bunun bı yararı olmayacak kendımı toparladım suan bılmıyorum bıle hamılemıyım dıye testlerın yada kan testınınde ne kadar olumlu olumsuz cıktıgınıda pekbılmıyorum her kısı baska seyler soyluyor yasadıklarından dolayı takmıyyorumda acıkcası... ınsan ne kadar dusunurse o kadar etkı yapıyor. Onu farkettım
aynen alıştırıyorum ben en kötüsüne durumun biliyomusun eşimle konuşuyorum elimizden gelen her yolu deneriz olmassada allahın takdiri ne yapalım elden hiç birşey gelmez

Aminn canimmm.aminn inşallah hepimizin mutlu haberlerini Alırız inşallahhhh:dua:

Sabah ilk idrarinizla yapmayın doğru sonuç vermeyebilir gün ortası deneyin sıvı tüketimini azaltarak

Sabah ilk idrarinizla yapmayın doğru sonuç vermeyebilir gün ortası deneyin sıvı tüketimini azaltarak
Testlerden teste farkmı yapıyokı ben sabah yaptım. Sonucu. Aldım hemen zaten oylede onerılıyor gece uyudugun ıcın bırseyde yemeyıp ıcmeyıp beklıyor ıdrar o yuzden sabah yapın dıyolar ama tabı herkesın tercıhı farklı olabılıyo sen suan ne durumdasın gectımı gunun belırtın felan varmı aceba :)

Testlerden teste farkmı yapıyokı ben sabah yaptım. Sonucu. Aldım hemen zaten oylede onerılıyor gece uyudugun ıcın bırseyde yemeyıp ıcmeyıp beklıyor ıdrar o yuzden sabah yapın dıyolar ama tabı herkesın tercıhı farklı olabılıyo sen suan ne durumdasın gectımı gunun belırtın felan varmı aceba :)

Canım testin icerisindeki açıklamada sabah ilk idrariniz kullanılmamalidir yazıyor o sebeple söylüyorum istersen sende oku :))
Benim kasimin sonlarinda BAT tarihim bakalım inşallah olur daha 3 gün önce catladi benim yumurta :))

Hadı ya :)hayırlısı olsun belkı testten teste fark yapıyordur okudum ama bende oyle bırsey yazmıyo ben claerblue kullandım sonucu aldım sımdı beklemedeyım bakalım sonuc ne olcak gecen ay baslamıstım yapmaya ovi testiyle olumlu sonucta aldım.. allah hepımıze ısteyen herkese nasıp. Etsın :)

Teşekkür ederim canimm bende laboguick testini kullanıyorum internetten sipariş etmiştim. Hep silik hep silik sitres yapmamaya çalisiyorum ama çift çizgiyi göremeyince üzülüyorum. Bugün oturdum ağladım sinirimden yaa ben hiç çift çizgi goremicem mi diye Rabbim bi vakit biçti elbet sabretmek gerek ama çok zor :KK12:
Canim kaç günde bir adet oluyorsun önemli olan o duzensizmidir adetlerin? mesela benim hep yukarı wuruo bazen 2 bazen 4 yukarı wurunca yumurtlamada degisio doğal olarak? kadınlar her ay adet olur ama bu her ay hamile kalabilcekleri anlamina gelmio senede 3 yada 4 kez hamilelik olabiliyomus ole okudum belki senin bu ay değildir bidahaki ay olur ben 1.5 seneden fazla korunmuyorum 3 kez düşük yaşadım şimdi tekrar düşünüyorum geçen ay olmadı belki bu ay olur die umut ediyorum umudumuzu kaybeymeyelim stres yapmayalım bebislerimize kawusuruz . ..

Canim kaç günde bir adet oluyorsun önemli olan o duzensizmidir adetlerin? mesela benim hep yukarı wuruo bazen 2 bazen 4 yukarı wurunca yumurtlamada degisio doğal olarak? kadınlar her ay adet olur ama bu her ay hamile kalabilcekleri anlamina gelmio senede 3 yada 4 kez hamilelik olabiliyomus ole okudum belki senin bu ay değildir bidahaki ay olur ben 1.5 seneden fazla korunmuyorum 3 kez düşük yaşadım şimdi tekrar düşünüyorum geçen ay olmadı belki bu ay olur die umut ediyorum umudumuzu kaybeymeyelim stres yapmayalım bebislerimize kawusuruz . ..
Adetlerim düzensiz canim 35 günde bir oluyodum normalde çocuk düşünmeye başlayalı daha da duzensizleşti. Bilmiyorum gerçekten takmamaya düşünmemeye çalisiyorum artık ne kadar yapabilirsem dua et canim bana nolur bende anne olmak istiorum. 4. Ay bu denememız Rabbim hayırlı haberler almayi vermeyi nasip etsin aminn

Adetlerim düzensiz canim 35 günde bir oluyodum normalde çocuk düşünmeye başlayalı daha da duzensizleşti. Bilmiyorum gerçekten takmamaya düşünmemeye çalisiyorum artık ne kadar yapabilirsem dua et canim bana nolur bende anne olmak istiorum. 4. Ay bu denememız Rabbim hayırlı haberler almayi vermeyi nasip etsin aminn
Bende aynı sorunu yaşıyorum canım düzensiz adet çok sinir bozucu hele bide çocuk düşününce. Rabbim hayirlisiyla sağlıklı eli ayağı düzgün ewlatlarimizi en yakın zamanda nasip eder inşallah canım. . adetin biteli kaç gün oldu canım?

Bende aynı sorunu yaşıyorum canım düzensiz adet çok sinir bozucu hele bide çocuk düşününce. Rabbim hayirlisiyla sağlıklı eli ayağı düzgün ewlatlarimizi en yakın zamanda nasip eder inşallah canım. . adetin biteli kaç gün oldu canım?
Bişey daha gün aşırı ilişki oldumu bu daha önemli erken yumurtlama olduysa günleri kaçırmış olabilirsin.. ama bende de pco ordan biliyorum bizim geç olurda erken olmaz :(

Bende o çubuklardan kullanmaktayım canım dediğin gibi hep silik hep silik ikinci çizgiyi taaa 28. Günde gördüm bi işe yaramadı gerçi bu ay ama olsun yılmak yok

Bişey daha gün aşırı ilişki oldumu bu daha önemli erken yumurtlama olduysa günleri kaçırmış olabilirsin.. ama bende de pco ordan biliyorum bizim geç olurda erken olmaz :KK43:
Canım benim adetim biteli bugün 23. Gün baya baya geç yumurtluyorum demek ki bugün de yaptım hala koyu değil aynen pco da erken olduğu nerde görülmüş ki daha var bence benim yumurtlamama...kasıklarimda adet olacakmış gibi ağrı oluyo yumurtlamadan olabilir mi kozlar ya

Sende de mi pco var canim
Bende o çubuklardan kullanmaktayım canım dediğin gibi hep silik hep silik ikinci çizgiyi taaa 28. Günde gördüm bi işe yaramadı gerçi bu ay ama olsun yılmak yok
Sende de mi pco var canim millet 28 günde adet oluyo biz 28. Günde yumurtluyoruz hiç adil degil ; (

Yumurtlamada tembellik var dedi dr ama henüz bende anlamadım ne olduğumu bakalım :( sırada rahim filmi var bencede değil bekleme süresi iki katına çıkıyor N Nurumcan94

Yumurtlamada tembellik var dedi dr ama henüz bende anlamadım ne olduğumu bakalım :KK43: sırada rahim filmi var bencede değil bekleme süresi iki katına çıkıyor N Nurumcan94
Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.2 katı beklemek demek iki katı sabır demek
. Ne kadardır bebek istiyosun canm rahim filmi bende çektirmek istiyorum ama ne zaman olur bilmiyorum

Back
X