OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

brnn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
47
8
286
kızlar 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay laboquick ovulasyon testini kullandım 2 gün çift çizgiyi gördüğüm günleri degerlendirdik şuanda beklemedeyim. bu ayda hüsrana uğramak istemiyorum :( benim gibi bu testi kullanıp hamile kalanlar varmı?

Bende testi internetten siparis werdim nasıl kullandin cnm sabah aksam mi yapiosun testi içinde nasıl kullanilacagi yazıyor mu?

Adetin bittikten kaç gün sonra kullanmaya başladın? inşallah ise yaramistir ve hamilesindir

Bende testi internetten siparis werdim nasıl kullandin cnm sabah aksam mi yapiosun testi içinde nasıl kullanilacagi yazıyor mu?
cnm kullanımı çok kolay bende n11 den sipariş verdim adetim bittikten 5 gün sonra saat tam 11 de kullandım 2 gün sonrada cift çizgiyi görünce degerlendirdik işte bakalım inşallah bebegim olur çok istiyorum

Slm kızlar bende aynı durumdayım ovilasyon takıbındeyım bazı kadınların erken bazılarının gec oluyor. Bunu bılmekde adet bıtımınden 4-5 gun sonra baslayın derım ve hersabah uyandıgınızda yapın en ıyı sonucu ozaman verıyor ben ole yaptım .. allah hepımıze hayırlı guzel. Evlatlar versın. Amin :):anne:

Slm kızlar bende aynı durumdayım ovilasyon takıbındeyım bazı kadınların erken bazılarının gec oluyor. Bunu bılmekde adet bıtımınden 4-5 gun sonra baslayın derım ve hersabah uyandıgınızda yapın en ıyı sonucu ozaman verıyor ben ole yaptım .. allah hepımıze hayırlı guzel. Evlatlar versın. Amin :):anne:
selam cnm aminnnn aminnn

Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.. brnn brnn nasıl kullandın testleri ben 10 gündür yapıyorum bugün 22. Günüm hala çift çizgiyi yakalayamadim çok uzuluyorum acaba yumurtlamiyor muyum diye zaten pco var doktora da gittim diaformin kullanıyorum doktor adetlerin düzene girer dedi ama ne bileyim ovulasyon da bile net çift çizgi göremiyorum hep silik kaçırdım mi diyorum ki kaçırmış olmam olanaksız çünkü her gün yapıyorum hep silik napcam bilmiyorum ya.. bal çörekotu tarçın kuru de yaptım kalitesi artsın diye ben mi yanlış uyguluyorum acaba ?

Nurumcan94 canını sıkma lutfen ovilasyon testını hersabah uyandıgında yap ve adet bıtımınden sonra yap mutlaka sonuc verıcektır bıde clearblue testını kullandım ben kesınlıkle gulucuk cıkıyor daha kolay pratık kafa karıstırıcı degıl tavsıye ederım moral bozukluguda yapma oda cok etkı yapıyor herseyın bası sıtres gelısmelerı. Yazın kızlar bende yazayacagım. Takıpleselım

Nurumcan94 canını sıkma lutfen ovilasyon testını hersabah uyandıgında yap ve adet bıtımınden sonra yap mutlaka sonuc verıcektır bıde clearblue testını kullandım ben kesınlıkle gulucuk cıkıyor daha kolay pratık kafa karıstırıcı degıl tavsıye ederım moral bozukluguda yapma oda cok etkı yapıyor herseyın bası sıtres gelısmelerı. Yazın kızlar bende yazayacagım. Takıpleselım
Teşekkür ederim canimm bende laboguick testini kullanıyorum internetten sipariş etmiştim. Hep silik hep silik sitres yapmamaya çalisiyorum ama çift çizgiyi göremeyince üzülüyorum. Bugün oturdum ağladım sinirimden yaa ben hiç çift çizgi goremicem mi diye Rabbim bi vakit biçti elbet sabretmek gerek ama çok zor :KK12:

Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.. brnn brnn nasıl kullandın testleri ben 10 gündür yapıyorum bugün 22. Günüm hala çift çizgiyi yakalayamadim çok uzuluyorum acaba yumurtlamiyor muyum diye zaten pco var doktora da gittim diaformin kullanıyorum doktor adetlerin düzene girer dedi ama ne bileyim ovulasyon da bile net çift çizgi göremiyorum hep silik kaçırdım mi diyorum ki kaçırmış olmam olanaksız çünkü her gün yapıyorum hep silik napcam bilmiyorum ya.. bal çörekotu tarçın kuru de yaptım kalitesi artsın diye ben mi yanlış uyguluyorum acaba ?
cnm bende senin kullandıgın testleri kullandım belki senin yumurtlaman geç olabilir veyatta erken yumurtluyodındur bu ay olmassa diğer ay adetin bittikten sonra hemen yapmaya başla

Ne zamandır denıyorsun sen ovilasyon testini cokda canını sıkma. Oyle neden aglıyorsun allah buyuk hayırlısıyla olur dedim gibi hep sabahları yap uyandıgında ayrıcada aynı saatlerdw yap mutlaka gorursun olmadı doktora gorunursun sorun etme kendıne boyle :(

nurumcan94 cnm ben de doktora gittim kan testi vs yaptırdım doktor hiç bir problemin yok dedi eger bu ayda olmassa cocugum eşimi götürecegim doktara bişey cıkarsada erkenden önlemini almış oluruz 10 günüm var adet olmaya inş olmam ya allahım herkeze nasip eder cevremdeki butün yaşıtlarımın çocugu oldu :(

Ne zamandır denıyorsun sen ovilasyon testini cokda canını sıkma. Oyle neden aglıyorsun allah buyuk hayırlısıyla olur dedim gibi hep sabahları yap uyandıgında ayrıcada aynı saatlerdw yap mutlaka gorursun olmadı doktora gorunursun sorun etme kendıne boyle :KK43:
Ayın 3 ünden beri deniyorum hep aynı saatlerde denemeye çalışıyorum. Bende sabah idrarı doğru göstermez diye biliyorum sabah yapmiyodum ama bu sabah denicem dediğin gibi..hayırlısı tabi ama elde değil bazı şeyler hemen olsun istiyosun

Brnn umarım guzel bı haber verırsın. Bende kendın ıcın aynını umud edıyorum. Cunkı. Gecen ay basladım olumluda sonuc aldım pozitif cıkmıstı gecen ay sonra kan aldırmaya gıttım negatıf cıktı tabı hayal kırıklıgı yasadım. Dusundum bunun bı yararı olmayacak kendımı toparladım suan bılmıyorum bıle hamılemıyım dıye testlerın yada kan testınınde ne kadar olumlu olumsuz cıktıgınıda pekbılmıyorum her kısı baska seyler soyluyor yasadıklarından dolayı takmıyyorumda acıkcası... ınsan ne kadar dusunurse o kadar etkı yapıyor. Onu farkettım

nurumcan94 cnm ben de doktora gittim kan testi vs yaptırdım doktor hiç bir problemin yok dedi eger bu ayda olmassa cocugum eşimi götürecegim doktara bişey cıkarsada erkenden önlemini almış oluruz 10 günüm var adet olmaya inş olmam ya allahım herkeze nasip eder cevremdeki butün yaşıtlarımın çocugu oldu :KK43:
Canimm valla bende doktora gittim adet periyodum 35 günde bir normalde ama daha da uzuyo bazen. Doktor insulin direnci olduğunu söyledi ilaç verdi işte kullanıyorum ama hayırlısı diyelim.büyük ihtimalle daha yumurtlamadim kasiklarimda adet ağrısı gibi ağrılarım da var

Ayın 3 ünden beri deniyorum hep aynı saatlerde denemeye çalışıyorum. Bende sabah idrarı doğru göstermez diye biliyorum sabah yapmiyodum ama bu sabah denicem dediğin gibi..hayırlısı tabi ama elde değil bazı şeyler hemen olsun istiyosun
En ıyı sonuc herzaman sabah uyandıgında verıyormus ben fransada yasıyorum doktrda oyle demıstı zaten sabahdan yapmaya basla testınde coksa eger hergun yap bıde sadece ovi testıne guvenme sureklı ilişkiye gir daha ıyı sonuc alırsın ınchallah dua edecegm hepımız ıcınn))

En ıyı sonuc herzaman sabah uyandıgında verıyormus ben fransada yasıyorum doktrda oyle demıstı zaten sabahdan yapmaya basla testınde coksa eger hergun yap bıde sadece ovi testıne guvenme sureklı ilişkiye gir daha ıyı sonuc alırsın ınchallah dua edecegm hepımız ıcınn))
Saol canimm çok teşekkür ederim bilgilerin için. Denicem sabah haber veririm. İlişki gün aşırı oluyo bazen 2 günde bir düzenli de oluyo da demek ki vakti zamanı var işte dualarin için de çok saol bende dua edicem Rabbim. Kabul etsin aminnn

Back
X