- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bayanlar, ben bir ay önce laboquick marka 20 adet ovulasyon testi aldım ve onun sayesinde hamile kaldım :)) Şuan 11 tanesi elimde ve clearblue dijital erken gebelik testi var elimde kullanmadığım. Bunları piyasanın altında satmak istiyorum alan olursa.Selam arkadaslar yeni üyeyim ovülasyon testi almak istiyorum ancak marka olarak olarak ne alsam bilemedim (İnternetten sipariş veremem) cevap verin lütfen
Test bozuk tabiki. Control cizgisi min Cikmasi gerekir her koşulda bunda ikisi de yok markası ne bunun uyaralım kimse almasinBozuk mu kizlar bu ovulasyon testi neden hicbirsey cikmadi
Laboquick diye bir marka yalniz ben aceleyle ovulasyon testi yerine gebelik testi siparisi vermisimTest bozuk tabiki. Control cizgisi min Cikmasi gerekir her koşulda bunda ikisi de yok markası ne bunun uyaralım kimse almasin
Kızlar ovu testi adete kaç gün kala iyi silikleşiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Kizlar mrhb bende bisi sorcaktim hic koyulasma olmuyorsa yurtlama gerceklesmemis mi oluyorArkadaşlar merhaba ovulasyon testi konusunda yardiminiza ihtiyacim var.Normalde daha önce yaptığım testlerde 14. Gün ikinci cizgi koyu olarak çıkardı. Bu ay teste erken başladım 12.gün silik çizgi bariz vardı bugün 13.gün yine aynı saatte tekrarladım fakat ikinci cizgi dünden daha silikti ek olarak az önce bi test daha yaptim ve tek cizgi. Daha once bu sekilde karsilasan var mı acaba yarın 14.gün daha koyulasmasi gerekmez mi. Bilemedim
Bende 11 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Adetim 24üydü.günümü bekledim. Bu süreçte ovulasyon testi yaptım yine de.Hamileymişim o yüzden sürekli pozitif çıkıyormuş 6 haftalık hamileyim şuanda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()