Ovulasyon testi kullananlar

Selam arkadaslar yeni üyeyim ovülasyon testi almak istiyorum ancak marka olarak olarak ne alsam bilemedim (İnternetten sipariş veremem) cevap verin lütfen

Selam arkadaslar yeni üyeyim ovülasyon testi almak istiyorum ancak marka olarak olarak ne alsam bilemedim (İnternetten sipariş veremem) cevap verin lütfen
Merhabalar bayanlar, ben bir ay önce laboquick marka 20 adet ovulasyon testi aldım ve onun sayesinde hamile kaldım :)) Şuan 11 tanesi elimde ve clearblue dijital erken gebelik testi var elimde kullanmadığım. Bunları piyasanın altında satmak istiyorum alan olursa.

Kizlar benim asilamalar tutmadı meğer tupleeim tikaloymis ameliyat oldum açıldı ama ameliyatn sonra yumirtlama gununu cok geç yakaladım sorun su ki testte pozitif gördüğüm günün ertesi günü gogusleeimden anlardım çatlama olduğunu acir ve dolgunlasirdi bu sefer testte pozitif oldu ama goausleeim sönük acaba catlamadi mi ki ben artık bu testin uzmanı olan biri olarak ilk kez yaiyoeum bu durumu sizde de goguslerde değişim olur mu hemen

Kizlar ilk kez ovulasyon testi yaptim ama hicbir sey cikmadi. Test mi bozuk bir bakarmisiniz

Bozuk mu kizlar bu ovulasyon testi neden hicbirsey cikmadi

Eklentiler

• 20170908_141405-1.webp
    20170908_141405-1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 219
Test bozuk tabiki. Control cizgisi min Cikmasi gerekir her koşulda bunda ikisi de yok markası ne bunun uyaralım kimse almasin
Laboquick diye bir marka yalniz ben aceleyle ovulasyon testi yerine gebelik testi siparisi vermisim :( Napacaksam 50 tanr gebelik testini :(
Ama her halukarda test bozuk cikti

Canım merhaba öncelikle tebrik ederim doğumuna çok az kalmis yazdığını görünce sormak istedim benim de catpatma ignemin 5. Günü ama hala ovu testi koyu çıkıyor normalde benim hep silik çıkardı hatta pili bile zor yakalardim seni görünce umutlansam mi bilemedim
Kızlar ovu testi adete kaç gün kala iyi silikleşiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba ovulasyon testi konusunda yardiminiza ihtiyacim var.Normalde daha önce yaptığım testlerde 14. Gün ikinci cizgi koyu olarak çıkardı. Bu ay teste erken başladım 12.gün silik çizgi bariz vardı bugün 13.gün yine aynı saatte tekrarladım fakat ikinci cizgi dünden daha silikti ek olarak az önce bi test daha yaptim ve tek cizgi. Daha once bu sekilde karsilasan var mı acaba yarın 14.gün daha koyulasmasi gerekmez mi. Bilemedim

Arkadaşlar merhaba ovulasyon testi konusunda yardiminiza ihtiyacim var.Normalde daha önce yaptığım testlerde 14. Gün ikinci cizgi koyu olarak çıkardı. Bu ay teste erken başladım 12.gün silik çizgi bariz vardı bugün 13.gün yine aynı saatte tekrarladım fakat ikinci cizgi dünden daha silikti ek olarak az önce bi test daha yaptim ve tek cizgi. Daha once bu sekilde karsilasan var mı acaba yarın 14.gün daha koyulasmasi gerekmez mi. Bilemedim
Kizlar mrhb bende bisi sorcaktim hic koyulasma olmuyorsa yurtlama gerceklesmemis mi oluyor

Hamileymişim o yüzden sürekli pozitif çıkıyormuş 6 haftalık hamileyim şuanda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:-):KK36:
Bende 11 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Adetim 24üydü.günümü bekledim. Bu süreçte ovulasyon testi yaptım yine de. 🙈 Ve hep T koyu çıktı kıpkırmızı. Son zamanda da C pembeleşirken T kıpkırmızı çıkıyor. Gebeliktir inşallah 🤲🏼😍🌷

Back
X