Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her yerde farklı şeyler yazıyor bende ertesinde başlamak istiyorum bir yerde okumuştum her kadın farklı yumurtlar diye riske atmak istemediğimden hemen başlayacağım teşekkürler .
Kesinlikle öyle eğer şnstagram kullanıyorsanız ovülasyon_innovitam buraya yazın yardımcı olalım

Kızlar merhaba ben 1 yılın ardından 2.ovulasyon testi denemesiyle hamile kaldım. Allah nasip ederse eylülün son haftası alacağım yavrumu kucağıma. Ben innovita marka kullandım ensar medikal diye bir sayfadan almıştım ve diğer markalara göre çok çok hassastı kesinlikle tavsiye ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Canm Instagram üzerinden alınan bir marka var bahsettigin o mu acaba uzun çubuk şeklinde yeşil ve beyaz renk

• Beğen
Reactions: N8M
Adet bitiminden kaç gün sonra başladınız ? Ve tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Darısı tüm isteyenlere 🥰
Amin ınsallh rabbm herkese nasıp etsın bn 31-33 gun arası oluyordum adetten sonra 14 cu gun basladım ılk kullnmamdı ve hep sılık cıktı dedım bunlarda dgru snuc vermıyor 17 18 testlerımde ıkıncı cızgı hafıf koyulasmya basladı 19 cu gun pık yaptı bn 17 18 19 cu gunu degerlerndrdm ınsallh 1 2 haftaya oglum olacak rabbm hrkese nasıp etsın 😄

2EED3DB6-22E0-4A89-891C-A2323872419C.jpeg

Arkadaşlar bu dünki testi sizce yumurtlama varmı

• Beğen
Reactions: N8M
Amin ınsallh rabbm herkese nasıp etsın bn 31-33 gun arası oluyordum adetten sonra 14 cu gun basladım ılk kullnmamdı ve hep sılık cıktı dedım bunlarda dgru snuc vermıyor 17 18 testlerımde ıkıncı cızgı hafıf koyulasmya basladı 19 cu gun pık yaptı bn 17 18 19 cu gunu degerlerndrdm ınsallh 1 2 haftaya oglum olacak rabbm hrkese nasıp etsın 😄
hamileliğiniz hayırlı olsun. benimde 3. ay denemem ovulasyon testi kullanıyorum. sadece yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz yoksa düzenli ilişki şartmı acaba? biz yumurtlama ve çatlatma günlerini değerlendiriyoruz diğer günler düzenli değil bu sıkıntı mı acaba?

Allah denk getirsin sağlıkla. benimde 3. ayım ovulasyonla. en uygun günleri değerlendirdik ama nasip olmadı henüz. her şeyin bir vakti zamanı var. onu bekliyoruz.
İnşallah canım hayırlısıyla sende kucağına alırsın..Bu ay güzel haberler alırız..Benimde ikinci denemem..

hamileliğiniz hayırlı olsun. benimde 3. ay denemem ovulasyon testi kullanıyorum. sadece yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz yoksa düzenli ilişki şartmı acaba? biz yumurtlama ve çatlatma günlerini değerlendiriyoruz diğer günler düzenli değil bu sıkıntı mı acaba?
Tesekkr ederm dger gnler kornmalı oldu yum dan 3 4 gun oncesı basladım sadece bn bıde kız ıcın kullnmstm acıkcası nasıp oglm olck ck skur oncesını dkkate almadım test koyulasmaya basldgı gnler yogun oldu 3 gun ard arda o sekl kldm bıde bı ay oncesı sogan kuru uygulmstm oda ck temzldı rahmı

Tesekkr ederm dger gnler kornmalı oldu yum dan 3 4 gun oncesı basladım sadece bn bıde kız ıcın kullnmstm acıkcası nasıp oglm olck ck skur oncesını dkkate almadım test koyulasmaya basldgı gnler yogun oldu 3 gun ard arda o sekl kldm bıde bı ay oncesı sogan kuru uygulmstm oda ck temzldı rahmı
Soğan kürünü nasıl uyguladınız acaba?

Back