Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim aldığım testin prospektüsünde yazıyodu 8 diye bugün mü başladınız yapmaya
Hayir iki gun once basladim adetimin 14 ve 15 gununde saat 8 de yaptim bugun 16 gunum saat 11 de yaptim o yuzden kafam karıştı yarin kacta yapayim bilmiyorum

Hayir iki gun once basladim adetimin 14 ve 15 gununde saat 8 de yaptim bugun 16 gunum saat 11 de yaptim o yuzden kafam karıştı yarin kacta yapayim bilmiyorum
Hergün aynı saatte yapın 8 gibi falan ben öyle yaptığım için diyorum.

2287151
BAAFAAB95-5F65-4C6D-B217-DE4B34820FF6.jpeg

Kizlar size bir sorum olacakti siz ovulasyon testiyle yumurtlama kontrol ediyorsunuz farkedeniniz olmustur, o yapiskan sessaf sivi gelmeden önce mi geldikten sonra mi ovu testinde pik görüyorsunuz? ve ovu testinde pik gördükten kac gun sonra adet oluyorsunuz? benim adimi isaretleyip tecrübelerinizi yazabilir misiniz? Ben sanirsam vucudumdaki bseyleri anlayamiyorum. belki bende o sivi geldikten 5 gun sonra falan pik oluyor ? böyle bisi fark edeniniz oldu mu? cok tesekkürler

C
Kizlar size bir sorum olacakti siz ovulasyon testiyle yumurtlama kontrol ediyorsunuz farkedeniniz olmustur, o yapiskan sessaf sivi gelmeden önce mi geldikten sonra mi ovu testinde pik görüyorsunuz? ve ovu testinde pik gördükten kac gun sonra adet oluyorsunuz? benim adimi isaretleyip tecrübelerinizi yazabilir misiniz? Ben sanirsam vucudumdaki bseyleri anlayamiyorum. belki bende o sivi geldikten 5 gun sonra falan pik oluyor ? böyle bisi fark edeniniz oldu mu? cok tesekkürler
canım ben pik gördüğümde ve ondan birgün önce falan akıntı vardı birde sol kasık tarafım çok kötü ağrıyordu.

Kizlar bn yapiyorum cizgi giderek siliklesiyor hic koyu pik olmadi 🙄 testt markam su akintimda basladi cok ufaktan

Eklentiler

• 20190723_124429.jpg
    20190723_124429.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 24
Ben de akinti geldigi gun pikti labaquick kaset tesste

Ben de akinti geldigi gun pikti labaquick kaset tesste
bende o akintidan tam 4 gun sora pik olmus, 18 gun sora adet geldi cunku, yani bek biraktim ovu testlerini, stres yapiyo bende yumurtlamayi geciktiriyo. Ben oluruna biraktim bidaha gun saymiscam. biktim tukendim konuyu kapadim beynimde ruhumda

bende o akintidan tam 4 gun sora pik olmus, 18 gun sora adet geldi cunku, yani bek biraktim ovu testlerini, stres yapiyo bende yumurtlamayi geciktiriyo. Ben oluruna biraktim bidaha gun saymiscam. biktim tukendim konuyu kapadim beynimde ruhumda
Smdi benmde akintim geldi ve pik yok demekki hepsinde ayni olmuyor

Arkadaşlar merhaba ben yine bu testler hakkında soracağım ama kafam çok karıştı. Cuma ve cumartesi günü benim ovulasyon testim çok koyu idi hatta t çizgisi C çizgisinden daha koyu idi. Pazar günü ise t çizgisi silik çıktı. Ben de dün yumurta catladi diye rahatladım. Fakat bugün her ihtimale karşı tekrar test yaptım yine koyu çıktı... Ben bu işten bir şey anlamadım. Dün neden silikti bugün neden tekrar koyulaştı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu lütfen yardım edin? (Bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı)

Eklentiler

• Screenshot_20190819_122838.jpg
    Screenshot_20190819_122838.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 18
Back