• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 den sonra sıvı alımını azalttım akşam yaparım dedim. Yapmayayım mı o zaman. Bi arkadaş tekrar yap akşam dedi de. Bilemedim.
Bi de kahvaltı da çay içmeyi çok seviyorum ben yaa. Bi bardak içiyorum sadece. Etkilemez heralde.
Canim sen beni dinle yap aksambensiz buralarda napiosun bakalim:KK6:

2 den sonra sıvı alımını azalttım akşam yaparım dedim. Yapmayayım mı o zaman. Bi arkadaş tekrar yap akşam dedi de. Bilemedim.
Bi de kahvaltı da çay içmeyi çok seviyorum ben yaa. Bi bardak içiyorum sadece. Etkilemez heralde.

Bence akşam kesinlikle yapmayın kafa karıştırıyor sadece. 11 12 arası yapın. Ben hep aynı saatte 11.30 da yaptım. Akşam yaptığımda sabahkinden çok farklı sonuç cikti. 1 kere akşam yaptım bidaha yapmadım. 1 bardak çaydan bişey olmaz. Meyve suyu içmeyin sakin. Bende maksimum 3 bardak su iciyodum. Sabah 8 den 11 e kadar.

Canim sen beni dinle yap aksambensiz buralarda napiosun bakalim:KK6:
Yaptım canım böyle çıktı. Koyulaşma yok.
IMG_9571.JPG

Bence akşam kesinlikle yapmayın kafa karıştırıyor sadece. 11 12 arası yapın. Ben hep aynı saatte 11.30 da yaptım. Akşam yaptığımda sabahkinden çok farklı sonuç cikti. 1 kere akşam yaptım bidaha yapmadım. 1 bardak çaydan bişey olmaz. Meyve suyu içmeyin sakin. Bende maksimum 3 bardak su iciyodum. Sabah 8 den 11 e kadar.
Merak ettim yaptım canım. Keşke yapmasaydım koyulaşmadı hiç. Sabah yapcam. Dediklerine dikkat edicem canım teşekkür ederim.

Back