• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Kullananlar İçin İndirimli Test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zuzucuum

Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1.993
1
1.861
133
Kuzular merhabaaa burada benim gibi birsürü arkadaşım ovulasyon ile takip yapıyor bende şuan regl olduğum için ovulasyon testi sipariş veriyordum yineee😂 burda eczaneden 2 tanesini 35tlyr aldığım laboquick marka testi 20 adet+6 gebelik testini 49.90 a aldım hemde Kargo bedavaydı yorumları iyiydi bozuk çıkan yok galiba çok uygun görünce size de söylemek istedim inşallah almanıza vesile olurum 😘trendyolda Aramaya Laboquick 20 adet ovulasyon testi yazınca en sonra çıkıyor 😊

Kaset testlere asla güvenmem ovülasyon da umsrım sonuç alırsınız✔️

Kaset testlere asla güvenmem ovülasyon da umsrım sonuç alırsınız✔️
Ben 2 aydır kullanıyorum hep kaset yapıyorum yani Yumurtlama günümü net yakalayabiliyorum ama burda kağıt gibi olanlar var gördüm onları tam anlamıyorum karışık geliyor 😊

Canim bende surelab marka kullandim oda uygundu baya 28 li ikide gebelik testi 50civariydi sorunsuz cikti trendyoldan almistim arastiran olursa faydamiz olsun

Canim bende surelab marka kullandim oda uygundu baya 28 li ikide gebelik testi 50civariydi sorunsuz cikti trendyoldan almistim arastiran olursa faydamiz olsun
Allah bizlere de nasip eder inşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen ne kadar süre denedin bi rahatsizlığın var mıydı

Allah bizlere de nasip eder inşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen ne kadar süre denedin bi rahatsizlığın var mıydı
Cok tesekkurler canim💗rabbim tezzamanda nasip etsin insallah size ve tum isteyenlere🙏benim 5.ayda tuttu ovulasyonun ikinci ayiydi bildigim bi rahatsizligim yoktu.bide burdan denicek arkadaslara oneri olarak farkli pozisyonlar deneyin 🙈cok afedersiniz

Yuzustu/sirtustu
Canım biz hep korunmadan ilişki yaşıyoruz tabi süreçte pozisyonlar değişiyor ama eşime hep bitireceği zaman benim altta olmam gerektiğini söylüyorum o şekil oluyor onu öneriyorlar bide böyle deneyelim bende 2 ay denedim olmadı regl bitince 3. Deneyeceğiz inşallah olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum

Canım biz hep korunmadan ilişki yaşıyoruz tabi süreçte pozisyonlar değişiyor ama eşime hep bitireceği zaman benim altta olmam gerektiğini söylüyorum o şekil oluyor onu öneriyorlar bide böyle deneyelim bende 2 ay denedim olmadı regl bitince 3. Deneyeceğiz inşallah olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum
Canim afedersinde sen altta olda sirustu yuzsutu dene🙈🙈

Ayyyy çoook güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah bende o pozitifleri görürüm ne kadar denediniz acaba
Aslında ben bu ay pek takiplemedim adete yakın yapmaya başladım zaten kopkoyu çıkınca şüphelendin

Eklentiler

• 20210111_150403.jpg
    20210111_150403.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 108
Aslında ben bu ay pek takiplemedim adete yakın yapmaya başladım zaten kopkoyu çıkınca şüphelendin
Az önce konunuzu okurken bu kullanıcı adı bana nerden tanıdık geliyor ya diye kendi konularıma bakarken burda buldum sizi darısı başıma inşallaaah ne zamandır deniyorsunuz ve rahatsızlığınız var mıydı acaba 🥰

Az önce konunuzu okurken bu kullanıcı adı bana nerden tanıdık geliyor ya diye kendi konularıma bakarken burda buldum sizi darısı başıma inşallaaah ne zamandır deniyorsunuz ve rahatsızlığınız var mıydı acaba 🥰
Aslında fazla olmadı 2 ay da karar verdim 2.ci ayda oldu çok şükür. İnşallah tez vakitte sizede nasip olur🥰

Back