ovulasyon testi kullananlar bakabilirmi?

esraesra34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
45
26
38
34
İstanbul
merhaba kızlar. biz 7 aydır deniyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı. bu ay ovulasyon testi aldım ve uyguladım. ama galiba yanlış uyguladım. ovulasyon testinde çift çizgiyi görmeden 1 gün önce ilişkide bulunduk. ve ertesi sabah çift çizgiyi görünce o günün akşamı yine ilişkide bulunduk. ve üstünden 2 gün geçti. ama galiba çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ve 48 saat sonra ilişkide bulunmak lazımmış. şimdi benim hamile kalma ihtimalim varmı acaba ? bilgisi olan varmı?

Canım spermler rahimde 2 gün yaşarlar o yüzden hamile kalma ihtimalin var. Bir doktora görünüp yumurta takibinde bulunmanı öneririm sana.

ağustos ayında klomen kullandım yumurta takibi yaptı doktor yumurtan büyümüş dedi. ve çatlatma iğnesi yaptı ama biz o ay doğru düzgün çalışma yapamadık. boşa gitti yani iğne falan.
bide bişey daha sorcam bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. ovulasyonda çift çizgiyi görünce ilişki bulunduğumuz akşam çok sancım oldu. sol kasığım feci sancıdı. bu ne demek acaba ya üff herşeyden bişey çıkarmaya çalışıyorum

Tesadüf olmuş o ağrı, belki yumurtlama ağrısıdır?

gebe kalma şansın devam ediyor, çok erken ya da geç değil ilişkiniz. sancıma ise yumi sebepli. hakkınızda hayırlısı olsun. ovü testinde çift çizgiyi (hatta ikinci çizgi ilkinden daha koyu oluyor) gördükten sonra 12-24 sayıp değerlendirmeye çalışırsanız zamanlama harika olur. yani çift çizgiden en az 12, en fazla 24 saat aralığındaki ilişki mükemmel zamanlamalardır :)

sağol canımmm :) öyleyse senin dediğine göre zamanlamam fena sayılmaz. çünkü çift çizgiyi gördüğümde sabah 11 falandı ilişkide bulunmamız akşamdı :) yuppiiiii şansım yüksek o zaman. ayy çok umutlandım. zaten bu ay bide soğan kürü yapıyorum. bugün 14. günüm soğan küründe umarım faydasını görürüm...

Canım senin merak ettiğin şeyi bende çok merak ediyorum ben ovu testini akşam 7 de yapıyorum eğer çift çizgi çıkarsa benim için o gece uygun oluyor mu?

soğan candır. ben de denedim 1 buçuk yıl önce 2 ay. ama sonuç alamayınca tekrarlamadım. umarım sen kavuşursun meleklerine.. zamanlaman iyi. gerisi Allah'tan.

Canım senin merak ettiğin şeyi bende çok merak ediyorum ben ovu testini akşam 7 de yapıyorum eğer çift çizgi çıkarsa benim için o gece uygun oluyor mu?

canım ben sabahları yapıyorum testi. 2 kere yaptım testi ilkinde 2.çizgiyi görmedim ama 2.testimde pozitif sonucu gördüm. ve o gece ilişkide bulunduk. günde 1 kere yaptım ben. umarım sende bende bebişimize kavuşuruz en kısa zamanda hayırlısıyla. testin prospektüsünde yazıyomuş aslında ben sonradan gördüm onu pozitif sonucu gördükten sonraki 24 saat ve 48 saat içerisinde ilişkide bulunun diye. ama ben onu sonradan gördüğüm için uygulayamadım bakalım artık kısmet. bu ay olmazsa önümüzdeki ay yine denerim bu testi.

soğan candır. ben de denedim 1 buçuk yıl önce 2 ay. ama sonuç alamayınca tekrarlamadım. umarım sen kavuşursun meleklerine.. zamanlaman iyi. gerisi Allah'tan.

soğan kürüyle hamile kalan çok kişi duydum ama tabi herşey Allahtan soğan falan bahane. inşallah bebişim gelir bi an önce. senin oldumu bebeğin yani 1 buçuk yıl önce soğan denedim demişsinde. yoksa olmadımı

malesef.. hala bekliyoruz. 2 ay soğan kürü denedim. zaman zaman farklı kürler denedim. birkaç klomen denememiz oldu ve bir de geçtiğimiz Temmuz ayında aşılama.. 2. evlilik yıldönümümüzü de yalnız kutladık geçen ay. Allah büyük..

Allah yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin inşallah hepimizin. bizde beklemedeyiz. her ay dahada çok umutsuzluğa kapılıyorum ama yapacak bişey yok dediğin gibi Allah büyük vardır bi bildiği

Ayy canım böyle bi yanılgı bendede oldu bakalım sonuç ne olacak :/
Senin sonucunu merak ettim bana yaz emi )

spermler 48 saat yaşar allah bilir yani ama en güzel yöntem çift çizgiyi görünce o gün ve sonraki 2 gün ilişki ondan önce perhiz bu şekilde kalan çok kişi tanıyorum

selam kızlar en son yazdığınızdan sonra ne oldu merak ettim aynı dertler bende de var 8 aydır deniyoruz yok bebisimiz :-( henüz doktora gitmedik ovu testi kullanıyorum iki aydır geçen ay hüsran oldu bakalım bu ay ne olacak sizi merak ettim sonuçlarınız nasıl inşallah hayırlıdır

Merhaba bende ağustosta evlendm bu ay ovu testi kullanmaya başladım iki aralikta adet oldum.alti gun sürdü. Dayanamadim adet biter bitmez ovu testi uygulamaya başladım.beni düşündüren şu testi çalıştığım icin aksam besbuck altbck arasi uygulyrm ama bi gün silik bi gun nerdeyse hic cikmio.yani her gün ayni estlikte silik cksa anlicam da((anlamadim yabi

bende geçen ay uyguladım ovulasyon testlerini adet bittikten sonra 10 gun başladım sadece 12,13,14 günler diğeri kadar net olmayan ama yinede çift çizgi gördüm. anlamadım yumurtladı mı yumurtlamadım mı? biz daha başlamadık çalışmaya:) ama merak ettim kaçıncı gün yumurtlama oluyor ona göre hareket edelim diye. bu ay tekrarlayacağım.

merhaba kızlar yedi aralıktan itibaren her gün ovü testi yaptım ve dün ilk kez belirgin( daha da koyulaşabilir sanırım bu akşam tekrar bakıcam) şekilde çizgiyi gördüm ve ilşki oldu takvime göre ayın onyedisinde yumurtlamam bitiyo.bu akşamda deneyip denemem konusunda kararsızım azalır spermler filan diye ama içimden de ya kaçırrsam diorum.dün doktora gttim vajnal ultrsngrafi ile baktı bi sorn yok dedi hatta yumurtmaı da gösterdi.çatlamış mı diye sormam gerekyrmus sanırım unuttum sormayı neyse :s işte öyle :)

ladem doktora neden gitmiyorsun yoksa sende benm gibi doktora gtmeye ernnlerden misin?eşimin ısrarları sonucu ben evlendkten üç ay snra adetmn üçüncü günü gidip hormn testi yaptrdım geçen cuma da gidip idrar testi yaptrdm değerlen güzel dedi doktorbence sen de git en azından için rahat eder ya da bi sorun varsa (inşallah yktur) ona göre tedbirni alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…