Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok tesekkür ederim ins sende sağsalim alırsın bebişini kucağına 3.5aylık evliyim daha yeni ama adet düzensiz olunca kestiremedim ama kasım 11 de adet oldum bitince bos gecirmedim 10 gün var adete bakalım hayırlısı ins :)Laboquick marka testle hamile kaldım hem de bu markayı kullandığım ilk ay. Daha önce prediktör kullanmıştım ama hamile kalamamıştım. Laboquick hem ucuz hem kaliteli. Adetime 4 gün kala da laboquick marka normal gebelik testiyle hamile olduğumu öğrndim. Erken gebelik testiyle de doğruladım. :) hayırlı olsun umarım hemen kavuşursun meleğine
Birşey değil canım benim. Sen de sağol. Umarım tutmuştur da teste falan gerek kalmaz beraber bekleriz bebişleri :)canım cok tesekkür ederim ins sende sağsalim alırsın bebişini kucağına 3.5aylık evliyim daha yeni ama adet düzensiz olunca kestiremedim ama kasım 11 de adet oldum bitince bos gecirmedim 10 gün var adete bakalım hayırlısı ins :)
ağzın bal yesin canım ins ya 10 gün var adete ama hergün test yapasım var erken olduğunu bile bileBirşey değil canım benim. Sen de sağol. Umarım tutmuştur da teste falan gerek kalmaz beraber bekleriz bebişleri :)
Ben de laboquickle hamile kaldım. Zaten bir gün kadar hormon birden yükselip birden düşüyor. Sadece bir gün pozitif oluyor yani. O gün ve sonrasındaki 5 gün ilişki olduysa iyi değerlendirilmiş demektir. Testler bozuk değil canım. Zaten prospektüsünde pozitifi yakaladıktan sonraki günlerde teste devam etmenize gerek yok diye yazar. Hayırlısı olur inşallah canım.kızlar selam..Herkese soruyorum sizede sorcam :)Ovülasyon testi yaptım bu ay ilk kez 10. gün basladım adetimin..25.gün bugün..Bat 12 si..17.gün çizgi koyulasmaya basladı 19. gün koyulastı tam..Ondan önce hep silikti..Ertesi günlerde çizgi yoktu..Bugün baktım silik testler bozuk mu ya adet olacağım için olabilir mi?Markası laboquick ..
Sağol canım ..Ben de laboquickle hamile kaldım. Zaten bir gün kadar hormon birden yükselip birden düşüyor. Sadece bir gün pozitif oluyor yani. O gün ve sonrasındaki 5 gün ilişki olduysa iyi değerlendirilmiş demektir. Testler bozuk değil canım. Zaten prospektüsünde pozitifi yakaladıktan sonraki günlerde teste devam etmenize gerek yok diye yazar. Hayırlısı olur inşallah canım.
tebrik ederim hamilesin demek bikaç kez görmüştüm topiclerde seni sevindimcanım laboquıckle ilk kullanışımda hamile kaldım 1.senemizde :)
Hem ucuz hemde güzel test tavsiye ederim inşallah ne kısa zaman kalırsın
regl düzensizse ben gibi adet bitiminden hemen sonra başla derim..
tebrik ederim hamilesin demek bikaç kez görmüştüm topiclerde seni sevindim
maşallah :) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)Sağol canım benim evet çok yeni
perşembe görmeye gidicez allahın izniyle
İnsallah canim bende siparis ettim bugun bakalim hayirlisi Rabbim denMerhabalar canım bende daha bugün başladım adetimin 10.cu günü silik çıktı bakalım dewam edeceğim inşallah dualarimiz kabul olur
amin birtanem sağol rabbim sizlere en kısa zamanda da nasip etin çok güzel bir duygu :)maşallah :) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
Bebis yoksa insallah adet olurum da baslarim canim herkes laboquick diyor bende ondan aldim hayirlisi inscanım laboquıckle ilk kullanışımda hamile kaldım 1.senemizde :)
Hem ucuz hemde güzel test tavsiye ederim inşallah ne kısa zaman kalırsın
regl düzensizse ben gibi adet bitiminden hemen sonra başla derim..
amin canım bizde bekliyoruz işte her ay kısmet :) bu ayda olmadı benim sanırım bende ilk kez test yaptım laboquick adetim düzensiizde :)amin birtanem sağol rabbim sizlere en kısa zamanda da nasip etin çok güzel bir duygu :)
amin canım bizde bekliyoruz işte her ay kısmet :) bu ayda olmadı benim sanırım bende ilk kez test yaptım laboquick adetim düzensiizde :)
Bebis yoksa insallah adet olurum da baslarim canim herkes laboquick diyor bende ondan aldim hayirlisi ins
ordan aldım zaten canım 50 li artık bittikçe alırım :) saol tekrar iyi geceler...canım gelecegi varsa gelir stres etkiliyo ben bu ay dedim stres yapmıyacam öglesine deniyim bir dahaki ay doktora gidicem 12.ayımız dedim çok şükür tutundu bana :) Regl düzensiz ise adet bitiminden başla derim Gitti Gidiyor ucuz bak dolaş orada