Canim ovulasyon testinin çift çizgi olmasi demek, gebe oldugun anlamina gelmez malesefonun siliklesmesi yumurtanın catlayacagi anlamina gelir. Gebe oldugunu düşünüyorsan eğer. Eczaneden gebelik testi alip yapmalisin. Eger cift cizgiyi orda da görürsen gebesindir. Tek cizgiyse degilsindir. Ovulasyon yumurtanin varligini tesbit etmek amaçlı yapilir gebelikle hicbir alakasi yoktur
yok ben onu biliyrum zaten. anlatamadım ben galiba :44:çift çizgi yumurtlamanın gerçekleşmesinden önce çıkıyor. biz o günleri ilişki anlamında değerlendirdik. bazı konularda adete yakın günlerde ovulasyon testi çift çıkanlar gebe olduklarını böyle anlamışlaar diye okumuştum. benim adetime 2 gün var. yumurtlama olduktan sonra silikleşen çizgin tekrar koyulaşmaya başlamıştı. acaba diyorum bu döllenmenin olduğu anlşamına gelebilir mi bu mantığa göre :44:sonradan silikleşti yine. adete yakın ovulasyonda çift çizgi görenler hamileliğini öğreniyolarmış ya benim çift çıkmıyor hamile değilim diye yorumlanabilir mi acaba:44: çok mu karışık oldu ooffff anlatamıyorum derdimi:44:
canım benim 15.gün çift çizgiydi ama öyle böyle değil mor renkti resmen sonra adete 2 gün kala tekrar çift çizgi oldu aynı şekilde mor renk ve hamileydim ama bir daha silikleşmedi.Eki Görüntüle 1029051 Eki Görüntüle 1029052
arkası siyah olan ovi.günü beyaz olan ise adete 2 gün kala olan.ben ovi.testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu benim gibi olan çok arkadaş var kimisi öyle birşey yok diyor halbuki onların yanıldığı nokta şu. çok koyu çıkması gerek çizginin benimki .gibi açık renk olmayacak.çift çizgi görüp hamile olduğunu düşünen ama olmayan arkadaşların yanıldığı nokta çizginin koyuluğu.umarım yardımcı olabilmişimdir.en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah
canım cevabın için çok teşekkür ederim.. benim de 2 gün var ve silik. bu tam tersine hamile olmadığım anlamına mı geliyor yani. hamile olsaydım kesin çift çizgi çıkar mıydı:44::44:
bu konuda kesin birşey diyemem benim birde düşüğüm olmuştu onda da koyu çıkmıştı.muhakkak silik çıkp hamile olan insanlar da vardır netice de herkesin bünyesi farklı:)ne zamandır istiyorsun canım sen
7 aylık evliyim. bu 4. denememiz. ilk kez ovulasyon testi kullandım. çünkü çok düzenli olan adetim bebek istediğimizden beri şatı. sürekli farklı zamanlarda olmaya başladım. ama bu sefer de olmadı galibaiçime öyle doğuyor hiç bi belirti yok hiç bi his de yok [/QUOT
stres yapma sakın en çok o etkiliyor.benimde 5.ay falan olmuştu sanırım.ama o ay taze havuç suyu ve kuru incir yemiştim adet zamanı başlayıp bi 2 hafta kadar.bak araştır çok faydalı olduğunu göreceksin.birde hamile kalmadan önceki 2 ay benim de çok düzenli olan adetim bi erken geldi bi geç geldi:)olacak inşallah yeter ki stres yapma
7 aylık evliyim. bu 4. denememiz. ilk kez ovulasyon testi kullandım. çünkü çok düzenli olan adetim bebek istediğimizden beri şatı. sürekli farklı zamanlarda olmaya başladım. ama bu sefer de olmadı galibaiçime öyle doğuyor hiç bi belirti yok hiç bi his de yok [/QUOT
stres yapma sakın en çok o etkiliyor.benimde 5.ay falan olmuştu sanırım.ama o ay taze havuç suyu ve kuru incir yemiştim adet zamanı başlayıp bi 2 hafta kadar.bak araştır çok faydalı olduğunu göreceksin.birde hamile kalmadan önceki 2 ay benim de çok düzenli olan adetim bi erken geldi bi geç geldi:)olacak inşallah yeter ki stres yapma
canım benim maaşallah.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. inşallah hayırlısıyla bana da nasip etsin ama stres yapmamak ne mümkünbir de ben sana ovulasyon testi kullanmış biri olarak bir şey sorayım canım. 15. gün çift çizgiyi gördüm ben. 16. gün silikleşmeye başladı. 15. gün akşam 16.gün akşam ve 17.gün sabah ilişki oldu. donra bıraktım. devam etmeli miydim:44: yanlış mı yapmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?