• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım çok geçmiş olsun. Allah esinide senide bebegini de korumuş. Ya sende arabada olsaydın yada eşine birşey olsaydı Allah korusun o zaman o arabanın borcu kimin aklına gelirdi. Herkesin sınavı farkli. Ben hep herşey çok yolunda giderse korkardim. Çünkü sanki Allah seni unutmuş gibi hissederdim. Tabiki verdiğine sukretmekte bir sınav. Rabbim kaldiramayacagimiz şeyler yüklemesin inşaallah. Şimdi esine en çok senin destek olman lazım. O cok konusan insanlari duyma. Yere dustugunde ilk en yakınların sevinip seni daha da üzer.
Eşine de ki çok sukur sana birşey olmadı ya bizde arabada olsaydık neyapardik de. İkinizde sagliklisin çalışıyorsunuz. Rabbim çoktan açmıştır başka kapı şimdi sizin için. Allah borclarinizi kolay ve tez odeme kolaylığı versin canim vorones vorones
Canım güzel dileklerin için sağol. Rabbim Korudu dediğin gibı. Eşimin çarptığı koca traktör ikiye ayrılmış. On yan koltuk yok zaten. . Sabah hazirlaniodum gidecektim. Rabbim Korudu. Bebişimizı bizi.
Ne zaman face de yadà bi yerde paylaşım yapsam sonu boyle oluo çekemez gözü olan insan çok. Allahım onlardan korusun hepimizi

Kuzum cok gecmis olsun ya bosver mala gelsin duaunsene senin agrin olmasaydi sende binseydin neler olurdu elalemi birak pasa sizi korumus
Bazen insanlar karsidakinin kotu duruma dusmesinden zevk alıyor kiskancliklarindan fesatliklarindan tam tersi davranman gerek yorulmus yikilmis gibi degilde buda gecer modu takin allah korusun eşinebirsey olsaydi borcu harci dusunebilecekmisin
Cok sukur ikinizde calisiyorsunuz bir sekilde altindan kalkarsiniz sen yeterki inan buna
Çok Haklsın canım eşim gelmeden öyle borç bilmemne geçirmiştim içimden . Çünkü gerçekten iki aydır başkasından 500 lira alarak geçim sağlar olmuştuk tam düzeldik derken bunu duymak uzmustu. Sonra eşim geldi onun o yüzündeki czikleer. Arabadan mucize kurtuluşü şükretmeye bıraktı üzüntüm sevince döndü. Oğlum babasını annesini Korudü. Gece sabah bi ağrı olmuştu da vazgeçtim. Bu mübarek günde Duamiz olsun.rabbim sınamasin kimseyi koyu şeylerle. Sevdiklerimizi bizi korusun

Çok Haklsın canım eşim gelmeden öyle borç bilmemne geçirmiştim içimden . Çünkü gerçekten iki aydır başkasından 500 lira alarak geçim sağlar olmuştuk tam düzeldik derken bunu duymak uzmustu. Sonra eşim geldi onun o yüzündeki czikleer. Arabadan mucize kurtuluşü şükretmeye bıraktı üzüntüm sevince döndü. Oğlum babasını annesini Korudü. Gece sabah bi ağrı olmuştu da vazgeçtim. Bu mübarek günde Duamiz olsun.rabbim sınamasin kimseyi koyu şeylerle. Sevdiklerimizi bizi korusun
Anin kuzum...
Sen kaza olmus deyince aklima ilk oasa korumuş dedim o agrin olmasaydi....bunada şükür kuzum allahım yar ve yardımcınız olsun paşa size bol bol uğur getirsin

Evet canim.. varsın malla sınanmak olsun diosun. Eşim geldigünden beri vücudunda ki morarmalar czikleer. Hele ki arabanın pert fotosuna baktıkça şurda ben olcaktim. Die düşünüp ağlamaktan bi hal oldum.ama dediğin gibi geri de kaldı hepsi. Rabbin bizi bugün yeniden dünyaya getirdi. .bağışladı.
Şükürler olsun canım siz sağ olun, sağlıklı olun, bebiş sağlıkla gelsin inşallah.Rabbim kolaylıklar versin kat kat gelir insallah yenileri..

Canım güzel dileklerin için sağol. Rabbim Korudu dediğin gibı. Eşimin çarptığı koca traktör ikiye ayrılmış. On yan koltuk yok zaten. . Sabah hazirlaniodum gidecektim. Rabbim Korudu. Bebişimizı bizi.
Ne zaman face de yadà bi yerde paylaşım yapsam sonu boyle oluo çekemez gözü olan insan çok. Allahım onlardan korusun hepimizi
Ay vorones sen ne diyorsun traktörün ikiye ayrılması,ön yan koltuk yok!Allahım nasıl bir faciadan dönmüşsünüz bu mübarek gecenin hürmetine sonsuz hamdu senalar olsun Allah'a,tekrar tekrar geçmiş olsun..

Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Neyse hersey dua ile . Ona siginmaktan başka neyim varki..
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vah yazık demelri bile sinir edio :KK43: :KK43: :KK43:
Canım çok gecmiş olsun :( buna da şükür ki Allah eşini bebeğini sana bağışlamış borç eksik gedik bitmez ama sağlığımız yerinde olsun yeter be canım... Bu mübarek gecede dualarım sizlerle allahım en yakın Zamanda toparlanma gücü versin size kuzum üzme kendini bebişin de hisseder annesinin üzüldüğünü eşinizle sımsıkı sarılın birbirinize herşeyin üstesinden gelirsiniz inşallah

vorones vorones çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

Arkadaşlar bende ki akıntı yoğunlaştı. Dün yumurta akı kıvamında akışkan bir halde akıntım oldu. Akşam gene sol yumurtalık tarafımda ara ara hafif sancı hissettim. İdrara çıkmam sıklaştı. Cinsel isteğim arttı. Bunlar yumurtlama belirtisi değil mi? Ancak sabah test yaptım. Boş daire çıktı yani daha LH hormonum tam yükselmemiş. İçindeki çizgiye bakınca eskisi kadar silik değil biraz daha koyulaşmış ama hala örnekteki kadar koyu değil. Bu akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor? Çatlama oluyor yani??

Bu arada dün akşamı değerlendirdik. Üstüne de yarım saat kadar bacaklarımı duvara dayadım altıma yastık koydum yattım.

1460107211310-1367135728.webp

Kizlar resmi attim bugun adetten sonra 13. Gunum en sondaki bugunun bu en koyusu mu daha koyulasir mi ilk defa yapiyorum da kusura bakmayin surekli soruyorum boyle gereksiz seyler

Kizlar resmi attim bugun adetten sonra 13. Gunum en sondaki bugunun bu en koyusu mu daha koyulasir mi ilk defa yapiyorum da kusura bakmayin surekli soruyorum boyle gereksiz seyler
Heh iyi oldu bunları eklemen. Benim ki bu senin testlerine göre 2. koyuluktaydı bugün demek artışta. Yarın daha koyu olabilir. Bence sen bugünü değerlendir. Belli ki yumurtluyorsun.

Peki sende yumurta akı kıvamında sümüksü akıntı oldu mu? Ne zamandır var?

Heh iyi oldu bunları eklemen. Benim ki bu senin testlerine göre 2. koyuluktaydı bugün demek artışta. Yarın daha koyu olabilir. Bence sen bugünü değerlendir. Belli ki yumurtluyorsun.

Peki sende yumurta akı kıvamında sümüksü akıntı oldu mu? Ne zamandır var?
Uc dort gundur var canim ve siddetli sag kasik agrim var

Hee anladım canım iyi o zaman stres yapmama gerek yok. Aslında benimde ıslaklık var ama son 2 gündür sümüksü kıvamda. Sende 4 günde de böyle mi oldu?

İlişkiye giriyormusunuz?
Evet dort gunde boyle oldu canim
Gun asiri dedi doktor oyle yapiyoruz canim
Ama koyu olunca biraz daha koyulasirsa o zamani beklesek dedim pek bilgim yok bu konularda

Evet dort gunde boyle oldu canim
Gun asiri dedi doktor oyle yapiyoruz canim
Ama koyu olunca biraz daha koyulasirsa o zamani beklesek dedim pek bilgim yok bu konularda
Benim testim beş gün kopkoyuydu.bugün silindi yarın silindi derken beş günü de değerlendirdik.hamileyim canım:)

Back
X