- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
Canım güzel dileklerin için sağol. Rabbim Korudu dediğin gibı. Eşimin çarptığı koca traktör ikiye ayrılmış. On yan koltuk yok zaten. . Sabah hazirlaniodum gidecektim. Rabbim Korudu. Bebişimizı bizi.Canım çok geçmiş olsun. Allah esinide senide bebegini de korumuş. Ya sende arabada olsaydın yada eşine birşey olsaydı Allah korusun o zaman o arabanın borcu kimin aklına gelirdi. Herkesin sınavı farkli. Ben hep herşey çok yolunda giderse korkardim. Çünkü sanki Allah seni unutmuş gibi hissederdim. Tabiki verdiğine sukretmekte bir sınav. Rabbim kaldiramayacagimiz şeyler yüklemesin inşaallah. Şimdi esine en çok senin destek olman lazım. O cok konusan insanlari duyma. Yere dustugunde ilk en yakınların sevinip seni daha da üzer.
Eşine de ki çok sukur sana birşey olmadı ya bizde arabada olsaydık neyapardik de. İkinizde sagliklisin çalışıyorsunuz. Rabbim çoktan açmıştır başka kapı şimdi sizin için. Allah borclarinizi kolay ve tez odeme kolaylığı versin canimvorones
Ne zaman face de yadà bi yerde paylaşım yapsam sonu boyle oluo çekemez gözü olan insan çok. Allahım onlardan korusun hepimizi