• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım normalde koyu cizgiyi gordukten 24,36 saat sonra yumurtan çatlıyor.tam iliski zamanları..benim beş gün silinmedi koyu cizgilerim,ha silindi derken beş günü de degerlendirdik hamile kaldım canım.

sağol canım bilgi verdiğin için doktorumdan çift çizgi ve 2 gün sonrası dedi.
ama tecrübe önemli
hayırlısı inşallah

Selam arkadaşlar bende ovulasyon testi alıp artık ovulasyon testiyle takip edicem bugun 14. günüm ve ilk testimi yaptım ve suan silik durumda bu bile beni çok heycanlandırdı inşallah en yakın zamanda olumlu sonuclar alırız hepimiz..

Eklentiler

• 12910448_1993790894178496_1340674820_n.webp
    12910448_1993790894178496_1340674820_n.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 47
Selam arkadaşlar bende ovulasyon testi alıp artık ovulasyon testiyle takip edicem bugun 14. günüm ve ilk testimi yaptım ve suan silik durumda bu bile beni çok heycanlandırdı inşallah en yakın zamanda olumlu sonuclar alırız hepimiz..
Aminnn arkadaşım hoşgeldin diyelim o zaman.Çift çizgileri gebelik testinde görelim inşallah :)

Arkadaslar benim adetimin son gunu insallah bu aybizde deneyecegiz bebek ovulasyon testini ne zaman yapmaya baslayayim nasil olucak hep bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaslar benim adetimin son gunu insallah bu aybizde deneyecegiz bebek ovulasyon testini ne zaman yapmaya baslayayim nasil olucak hep bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Testin icerisinden cikan kağıtta yazıyor genelde ama adet dongune göre değişir. İki adetinin ilk günü arasinda kaç gün varsa yaklaşık tam ortası yumurtlama dönemi oluyor.Ondan bi 4 5 gün önce yapmaya baslayabilirsin.

Aminnn arkadaşım hoşgeldin diyelim o zaman.Çift çizgileri gebelik testinde görelim inşallah :)
Teşekkür ederim canım insallah goruruz tez vakitte.. 1 buçuk senedir görmenin hayalini kuruyorum meğer eşimde Varikosel varmış ameliyat oldu. Çok şükür düzeldi değerleri.m artık yeni den başlıyoruz. . İnşallah tez vakitte haberler alırım...

Teşekkür ederim canım insallah goruruz tez vakitte.. 1 buçuk senedir görmenin hayalini kuruyorum meğer eşimde Varikosel varmış ameliyat oldu. Çok şükür düzeldi değerleri.m artık yeni den başlıyoruz. . İnşallah tez vakitte haberler alırım...
Inşallahhhhhhh Allah aratmasin.Ben de 8 aydır evliyim adet duzenim bozuldu diye doktora gittim.Kasım gibi başlamaya niyetliydim ama ilaç kullanmam gerekti.İlaçla en son 3 martta adet oldum.Bu ay da düzensiz olacağım galiba yumurtlama testine göre. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Testin icerisinden cikan kağıtta yazıyor genelde ama adet dongune göre değişir. İki adetinin ilk günü arasinda kaç gün varsa yaklaşık tam ortası yumurtlama dönemi oluyor.Ondan bi 4 5 gün önce yapmaya baslayabilirsin.
Tamam canim sag ol testi de okuyayim

Inşallahhhhhhh Allah aratmasin.Ben de 8 aydır evliyim adet duzenim bozuldu diye doktora gittim.Kasım gibi başlamaya niyetliydim ama ilaç kullanmam gerekti.İlaçla en son 3 martta adet oldum.Bu ay da düzensiz olacağım galiba yumurtlama testine göre. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
amin canım hayırlısı tüm herkes ıcın... rabbıma aratmasın ınsallah tez vakıtte nasıp etsın

Kizlar bir de ovulasyonda cift cizgiyi gorduk diyelim peki her gun denenmeli yoksa gun asiri mi

Arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var.Daha önce de yazmıştım. Adetlerim düzensiz son adet tarihi 3 mart olmasına rağmen 29 martta yumurtladim.Yani yaklaşık 23 nisan gibi adet olmam gerek.Şimdi sorum şu : ben erken gebelik testi aldım. Adetten 6 gün once sonuç veriyor diyor yani normal bir insanın yumurtlamadan sonraki haftası gibi oluyor.Ben bu testi ne zaman yapayım. Adetten 5 6 gün önce mi yoksa yumurtlamadan 1 hafta sonra mı? Fazla sabırsız bir insanım sanırım :)

Arkadaşlar, öncelikle herkese selamlar... Aranızda yeniyim fakat uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. Bol morale ihtiyacımız olduğu şu günlerde, aranızda olmak cook güzel... Benim sorum şu olacak arkadaşlar, ilk kez ovülasyon testi kullandım bu ay, preseed ile birlikte... Son adet tarihinden 22martti. Adet bitiminden beri ovülasyon testine devam ettim. Sonuçları sizinle paylaşmak istiyorum. Sizce ben hangi gün yumurtladim. Son iki gün köyü gibi. Son uç günde değerlendirdi bu zamanı. Henüz bugün yapmadım test. Kaç gün daha ilişki gerekiyor? Bilgi ve tecrübelerini güveniyorum arkadaşlar....

Eklentiler

• IMG_20160404_111132.webp
    IMG_20160404_111132.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşlar, öncelikle herkese selamlar... Aranızda yeniyim fakat uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. Bol morale ihtiyacımız olduğu şu günlerde, aranızda olmak cook güzel... Benim sorum şu olacak arkadaşlar, ilk kez ovülasyon testi kullandım bu ay, preseed ile birlikte... Son adet tarihinden 22martti. Adet bitiminden beri ovülasyon testine devam ettim. Sonuçları sizinle paylaşmak istiyorum. Sizce ben hangi gün yumurtladim. Son iki gün köyü gibi. Son uç günde değerlendirdi bu zamanı. Henüz bugün yapmadım test. Kaç gün daha ilişki gerekiyor? Bilgi ve tecrübelerini güveniyorum arkadaşlar....
Ayın 2sinde yumurtlamis gibisin 2si ve 3ü degerlendirdin inşallah

Evet değerlendirdik canım, bugün de yaptım cizgi nin rengi biraz açılmış, bugünude degerlendirmelimiyiz

Eşim ayın 1inde kurstan geldi bi iki haftadır yoktu, geldiği günden beri her günü değerlendirdik, gün aşırı olmadı yani, yanlış yontemmi:110:

Eşim ayın 1inde kurstan geldi bi iki haftadır yoktu, geldiği günden beri her günü değerlendirdik, gün aşırı olmadı yani, yanlış yontemmi:110:
Her gün olmasının bi sakıncası yok burada yumurtlama döneminde 5 gün üst üste çalışıp hamile kalan bi arkadaş vardı. Bence bugünü de değerlendirin ben öyle yapmıştım :D

Kızlar catlatma iğnesi olan varsa bşy soracağım herkeste agrı yapar mı bende agrı fılan olmuo dun sadece biraz kasıklarımda baskı hissettim onun dısında bşy olmadı ıgne olalı 2 gunum bugun

Back
X