• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

arkadaşlar günaydın cts günü çat. iğnesi vurulalı 15 gün oldu ve test negati ama hala adet olamadım normal mi bu durum

arkadaşlar günaydın cts günü çat. iğnesi vurulalı 15 gün oldu ve test negati ama hala adet olamadım normal mi bu durum
Canım senin artık sonucun çıkar diye tahmin ediyorum ama idrar tahlili mi yaptın ? İdrarda bazen çıkmıyor ya bir de kan ver istersen inşallah bebeğin seninledir ...

idrar tahlili yaptım canım laboquik erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. Kan vermekte pek istemiyorum hüsran olacak diye adet sanıcısı gibi karnım ve belim ağrıyor. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım inşallah benimledir darısı isteyen herkesin başına inşallah

Canım senin artık sonucun çıkar diye tahmin ediyorum ama idrar tahlili mi yaptın ? İdrarda bazen çıkmıyor ya bir de kan ver istersen inşallah bebeğin seninledir ...
idrar tahlili yaptım canım laboquik erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. Kan vermekte pek istemiyorum hüsran olacak diye adet sanıcısı gibi karnım ve belim ağrıyor. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım inşallah benimledir darısı isteyen herkesin başına inşallah

Canım naptın bugün testi tekrarladın mı merak ettim :)

Ya benim son adet tarihim 3 mart.Tahmini ovulasyon günüm 17 martti o tarihteki testler silik.Aslında fotoğrafta belli olmuyor çünkü şerit halinde çıkmadı sorun mu cardi testte bilmiyorum ama renk olarak c ile aynı olmuştu. Ama 28 29undaki testi görünce şaşırdım geç mi yumurtladim ben.Öyleyse 25 gün sonra mı adet olcam ben yaa

Eklentiler

• 20160330_003930-1.webp
    20160330_003930-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 20160330_003923-1.webp
    20160330_003923-1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 63
Ya benim son adet tarihim 3 mart.Tahmini ovulasyon günüm 17 martti o tarihteki testler silik.Aslında fotoğrafta belli olmuyor çünkü şerit halinde çıkmadı sorun mu cardi testte bilmiyorum ama renk olarak c ile aynı olmuştu. Ama 28 29undaki testi görünce şaşırdım geç mi yumurtladim ben.Öyleyse 25 gün sonra mı adet olcam ben yaa
Aaaa cok ilginc canim,gec yumurtladın galiba,ya da hamilesin:)

Kızlar 2 gün aynı koyulukta çizgi çıkarsa ne olacak
2 günden sonra silikleşti
Silikleştiği gün mü önemli
çizgi olduğu günler mi

Bence geç yumurtlamışsın canım

Kızlar 2 gün aynı koyulukta çizgi çıkarsa ne olacak
2 günden sonra silikleşti
Silikleştiği gün mü önemli
çizgi olduğu günler mi
Canım normalde koyu cizgiyi gordukten 24,36 saat sonra yumurtan çatlıyor.tam iliski zamanları..benim beş gün silinmedi koyu cizgilerim,ha silindi derken beş günü de degerlendirdik hamile kaldım canım.

Back
X