Ovülasyon testi ile kimler hamile kaldı yardımcı olur musunuz?

Amin inş hepimize cnm. Rabbim sağlıcakla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Bende daha kese görünmez sanırım ben biraz erken gideceğim doktora kan pıhtılaşmasında sorun olduğu için. Senin bebiş kac haftalık
Aninnn inşAllah Rabbim onuda senide korusun sağlıkla bir gebelik geçiresin inşAllah 🤲🏻 Bende 3 haftalıkken öğrendim tam regl günümde benimde betam 480di canım o günden 1 hafta sonra görünmüş oldu kese şu an 4+5iz

Merhabalar arkadaşlar birbirimize umut olmak yardımcı olmak dileğiyle bu konuyu açmaya niyet ettim.
Rabbim inşAllah bir haber bekleyen isteyen şifa bekleyen içi daralan tüm kullarına inşAllah hayırlısıyla sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin.
Biz 7 aydır çocuk düşünüyoruz. Geçen ay artık doktora gittik hormon testleri yapıldı herşey güzel çıktı yumurtalıklarda falan hiç bir soruna saptanmadı tüplerimde açık çok şükür. Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Bazen bwzi kadinlarda ayda 2kezde yumurtlama olabiliyomus yada adete yakin cift cizgi cikan ovulasyonlardada gebeluk belirtiside olabiliyomus hakkinizda hayirlisi

Kizlar

ovulasyon takibiyle hamile kaldiysaniz catlama tarihini ve o testi saat kacta yaptiysaniz yazin cinsiyet hesaplamasi yapalim

bende 3 aylik evliyim.2 aydir ugrasiyoruz.olmadi gecen ay ovilasyon testi yaptim ama saatleri hep karisik saate yaptim hic koyu cizgi gormedim.doktora gittim hic bir sorun yok yumurta rezervin iyi kist vs yok dedi.adetlerim duzenlidir.sadece evlendikten sonrâ bi aylik bi gecikme yasadim..bu testleri saat kaclarda yaptiniz bide regl hemen bitincemi basladiniz

X