- 22 Şubat 2020
- 1.064
- 1.073
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
Bugün yaptığını atarmısın tekAmin aminn inşAllah Bekleyeyim mi bazı kişilerde yap kesin çıkar varsa diyor bende beklemek istiyorum ama kararsız kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yaptığını atarmısın tekAmin aminn inşAllah Bekleyeyim mi bazı kişilerde yap kesin çıkar varsa diyor bende beklemek istiyorum ama kararsız kaldım
Bugün yaptığını atarmısın tek
Canım ben dayanamadım az önce gebelik testi yaptım inanamıyorum bakar mısın ben mi yanlış görüyorumBugün yaptığını atarmısın tek
At at hemenCanım ben dayanamadım az önce gebelik testi yaptım inanamıyorum bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Canım ben dayanamadım az önce gebelik testi yaptım inanamıyorum bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Ben mi yBugün yaptığını atarmısın tek
At at hemen
Hayırlı olsun annesi bebiş el sallamışBen mi y
Ay ellerim titriyor gerçek mi buHayırlı olsun annesi bebiş el sallamış
Evet canım gerçek hemde adete 5 gün kala bu testte çıkması mükemmelkan ver hemenAy ellerim titriyor gerçek mi bu
İnanamıyorum gerçekten dondum kaldımEvet canım gerçek hemde adete 5 gün kala bu testte çıkması mükemmelkan ver hemen
Ben hala inanamıyorum canım normal yarın kan ver istersenİnanamıyorum gerçekten dondum kaldım
Merhabalar öncelikle Rabbim niyetinizi şimdiden mübarek etsin daha fazla bekletmeden bu ay müjdenizi almayı nasip etsin İlk günden itibaren sayıyoruzBende bu ay ilk kez ovulasyon takibi yazıyorum. Adetinizin ilk gününden itibaren mi sayıyorsunuz 12. Günüm 13.günüm vs pik olmuş diye, yolsa adet bitiminden itibaren mi?
Evet canım sen ne durumdasınGebelik testi pozitif çıkan arkadaşlar kan tahlili yaptırdınız mı ?
Bende kan tahlili yaptırdım canım 475 çıktı senn kaç çıktı sonucEvet canım sen ne durumdasın
Canımm maşallah çok sevindim Rabbim önündeki süreci hayırlı eylesin sağlıkla kucağına al inşAllah sende cümlemizde Benim geçen hafta en son beta 2028di artık kan vermene gerek yok dedi doktor cumada Allahın izniyle keseyi görmüş olduk çok şükürBende kan tahlili yaptırdım canım 475 çıktı senn kaç çıktı sonuc
Canımm maşallah çok sevindim Rabbim önündeki süreci hayırlı eylesin sağlıkla kucağına al inşAllah sende cümlemizde Benim geçen hafta en son beta 2028di artık kan vermene gerek yok dedi doktor cumada Allahın izniyle keseyi görmüş olduk çok şükür