- 13 Ocak 2021
- 327
- 315
-
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
Gebelik olma ihtimalini düşünmüyorum kuzum ama iki yumurtan gelişmiş olabilir canımcım yarın tekrarlarsın ama bugünü değerlendir bi bakarsın ikiz olmuş kız hadi inşallahMerhabalar arkadaşlar birbirimize umut olmak yardımcı olmak dileğiyle bu konuyu açmaya niyet ettim.
Rabbim inşAllah bir haber bekleyen isteyen şifa bekleyen içi daralan tüm kullarına inşAllah hayırlısıyla sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin.
Biz 7 aydır çocuk düşünüyoruz. Geçen ay artık doktora gittik hormon testleri yapıldı herşey güzel çıktı yumurtalıklarda falan hiç bir soruna saptanmadı tüplerimde açık çok şükür. Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Öyle mi dersin ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenleri okuyunca insanın içini bir umuttur kaplıyor işteGebelik olma ihtimalini düşünmüyorum kuzum ama iki yumurtan gelişmiş olabilir canımcım yarın tekrarlarsın ama bugünü değerlendir bi bakarsın ikiz olmuş kız hadi inşallah
Denedim kuzum bende çıkmadı o yüzden diyorum asla hevesini kırmak istemem ama boşuna ümitlenmeni de istemem ovi testinde gebeliği öğrenmen için regl tarihinden 4 5 gün geçmesi lazım ben adetten 3 gün önce öğrendim gebeliği adetten 1 gün sonra yaptım ovi testi silikti koyu değildi yaniÖyle mi dersin ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenleri okuyunca insanın içini bir umuttur kaplıyor işteSen daha önce denedin mi bu testi işe yaradı mı acaba
Evet zaten sonuç vermesi için baya erken gebelik ihtimalini çok düşünmedim ama koyu çıkınca şaşırdık ikinci kez mi yumurtluyorum diye.Denedim kuzum bende çıkmadı o yüzden diyorum asla hevesini kırmak istemem ama boşuna ümitlenmeni de istemem ovi testinde gebeliği öğrenmen için regl tarihinden 4 5 gün geçmesi lazım ben adetten 3 gün önce öğrendim gebeliği adetten 1 gün sonra yaptım ovi testi silikti koyu değildi yani
Baya soru sordum ama dediğim gibi insan bir umut en azından burada güzel hikayeler okuyunca umutsuzluğu geçiyorDenedim kuzum bende çıkmadı o yüzden diyorum asla hevesini kırmak istemem ama boşuna ümitlenmeni de istemem ovi testinde gebeliği öğrenmen için regl tarihinden 4 5 gün geçmesi lazım ben adetten 3 gün önce öğrendim gebeliği adetten 1 gün sonra yaptım ovi testi silikti koyu değildi yani
Evet zaten sonuç vermesi için baya erken gebelik ihtimalini çok düşünmedim ama koyu çıkınca şaşırdık ikinci kez mi yumurtluyorum diye.
Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim herkese nasip etsinİnsan bekleyince herkesten bir umur arıyor sen nasıl hamile kaldın neler denedin ilk belirtilerin neydi
Tabiki sorabilirsin asla yanlış anlamadımBaya soru sordum ama dediğim gibi insan bir umut en azından burada güzel hikayeler okuyunca umutsuzluğu geçiyor
Ne kadar zamandır istiyordun peki 7 aydır olmaması normal miTabiki sorabilirsin asla yanlış anlamadım
Tabiki normal canım ben 4 ay istedim 4. Ayın sonunda oldu yani hiç kolay değil ha deyince olmuyormuş üzme kendini ovi günlerini değerlendir duanı et canımcımNe kadar zamandır istiyordun peki 7 aydır olmaması normal mi
Maşallah senin için o kadar sevindim ki ayşem Rabbim daha fazla bekletipte içini daraltmamış hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin eğer doğduysada hayırlı evlat olsun inşAllahTabiki normal canım ben 4 ay istedim 4. Ayın sonunda oldu yani hiç kolay değil ha deyince olmuyormuş üzme kendini ovi günlerini değerlendir duanı et canımcım
Özelden konuşalım bunu olur muMaşallah senin için o kadar sevindim ki ayşem Rabbim daha fazla bekletipte içini daraltmamış hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin eğer doğduysada hayırlı evlat olsun inşAllahİnsan bazen korkuyor hiç mi olmayacak diye peki özel olarak şunları yapabilirsin dediğin denediğin bişey var mı
Tamam canım özelden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum yeni olduğum için mesajını bekliyorum canımÖzelden konuşalım bunu olur mu
Atıyım ben canımTamam canım özelden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum yeni olduğum için mesajını bekliyorum canım
Canım ben bu şekilde öğrendim adetime 3 gün kala yaptım koyu çıkınca gebelik testi yaptım çok şükür gebeymişimÖyle mi dersin ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenleri okuyunca insanın içini bir umuttur kaplıyor işteSen daha önce denedin mi bu testi işe yaradı mı acaba
Ayyy maşallah o kadar sevindim ki canım benim Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşAllah bende aynı sonucu alırım ne olur banada dua etCanım ben bu şekilde öğrendim adetime 3 gün kala yaptım koyu çıkınca gebelik testi yaptım çok şükür gebeymişim
Canım senin için yine yaptım adetim yarınAyyy maşallah o kadar sevindim ki canım benim Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşAllah bende aynı sonucu alırım ne olur banada dua etSen neler yaptın ne zamandır istiyordun canım belirtin falan var mıydı
Bu arada seninki benimkindende baya koyuymuş ama benim 6 gün var şu anCanım ben bu şekilde öğrendim adetime 3 gün kala yaptım koyu çıkınca gebelik testi yaptım çok şükür gebeymişim
Ooo maşallah ne kadar koyu çıkmış ay çok sevindim senin için ya Rabbim inşAllah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin . 17. Günden sonra yapmayı bırakmıştım tamamen silikleştiği için ama bugün koyu çıkınca bir kafam karıştıCanım senin için yine yaptım adetim yarın
Benimde 3 kala koyulaştı böyle sen yapmaya devam et canım. Bu arada Ezan okunuyor inşallah rabbim sanada bütün isteyenlerede nasip eder tez zamandaBu arada seninki benimkindende baya koyuymuş ama benim 6 gün var şu an