- Konu Sahibi geceninmatemi00
-
Çok teşekkür ederim Benimden daha koyu test valla inşlallahhh sizde daha güzel haber alırsınızzzMerhaba hayırlı olsun benimde regle 4 gün var ovulasyon testi bu şekilde inşallah bende hamile olurum
Tesekkur ederim erken gebelik testi yaptım ama negatif maalesefÇok teşekkür ederim Benimden daha koyu test valla inşlallahhh sizde daha güzel haber alırsınızzz
Ben adete 2 gün kala kaset test yaptım negatif ti daha 4 gün var bekle braz bnce ve ben erken gebelik testi sonuçlarına pek güvenemiyorum açıkçasıTesekkur ederim erken gebelik testi yaptım ama negatif maalesef
Ayyy çok sevindim sizin adınızaa hayırlı olsun sağlıkla gelsinBen hamileymişim yani doğru olma payı varmış ovülasyon testinin. Test yaptım silik çıktı az önce kan verdim 50.77 çıktı
Ayy hadi inşallah bana dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuşBen adete 2 gün kala kaset test yaptım negatif ti daha 4 gün var bekle braz bnce ve ben erken gebelik testi sonuçlarına pek güvenemiyorum açıkçası
Kız yapsana neyi bekliyorsunAyyy çok sevindim sizin adınızaa hayırlı olsun sağlıkla gelsininanın çok sevindimm ben test yapmaya korkuyorum hala adet olmadımda
Yaptımmm bugün testKız yapsana neyi bekliyorsunbgn kan verdm tkrr 93 olmuş doktor biraz düşük dedi cuma tekrar kan vermem lazımmış bu sefer de iyi yükselmezse konuşuruz dedi. Bn oruç tutuyordum o yüzden düzgün beslenenedim bilmiyorum ondan mı acaba :/ cumaya kdr oruç tutmicam güzel beslenecem birde böyle bakalım
Oooo hayırlı olsun canım benimYaptımmm bugün testsaat 3gbi yaptım akşam kan vereceğim
Amin canım çok teşekkür ederimOooo hayırlı olsun canım benimçok sevindm senin adınaaaa Allahım ağzınızın tadını bozmasın
Yaa çok iyi 4 haftalık falan sanırımAmin canım çok teşekkür ederimkan verdik 118.60 çıktı
İnşallah sağlıklı olur bebişlerimizYaa çok iyi 4 haftalık falan sanırımbende yarın kan testi tekrarlancak umarım artmıştır 25 martta 50.77 27martta 93.77 doktor braz düşük kaldığını söyledi yarın en az 180 çıkması lazım umarım yükselmiştir
Maşallahh Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bende bugün gittim sonucum iyi çıktı 93 228 e yükselmiş doktor çok iyi dedi salı günü tkrr gel kanına bakalım dedi ve perşembe yada cuma kese gözücekecek dediİnşallah sağlıklı olur bebişlerimizben doktora gittim kese görünmedi haftaya cuma tekrar gideceğim. Akma hamile olduğumu söyledi rahim duvarı kalınlaşmış ve kan değerim artmış
Kız bazıladı yanlış diyor bazıları doğru diyor ben tam piki yakalayamazsamda adete 4 gn kala silikten koyu çıkmıştı ve o zaman hamileymişim senin adete kaç gn var bu ovülasyon testindeSelam kizlar ovu.testi sizce gebelik var denebilirmi bu arada idararim seyrekti çok sivi almıştım
Gebelik testi yapın birde benceSelam kizlar ovu.testi sizce gebelik var denebilirmi bu arada idararim seyrekti çok sivi almıştım
Amin canım inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınMaşallahh Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bende bugün gittim sonucum iyi çıktı 93 228 e yükselmiş doktor çok iyi dedi salı günü tkrr gel kanına bakalım dedi ve perşembe yada cuma kese gözücekecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?