Ovulasyon testi ile hamilelik testi yapilir mi?

Ben de ovülasyon ile öğrendim :) hakkınızda hayırlısı olsun

Hepimiz için hayırlısı olsun ben ovulasyonda baya yeniyim pek bilgim yok bugün reglime 3-4 gün var ve böyle yumurtlama mı olmuş oluyor ?

Eklentiler

• 77934635-6521-4AF5-8791-0789FD5616BC.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba siz shimdi gebemisiniz ovulvasyon dogru gosteriyormu

Evet keseyi gördük, kalp atışı bekliyoruz. Doğru ( T cizgisinin koyu olmasi lazim, silik değil)
MashAllah Saglikla kucaginiza alin inshAllah Ben yeni evliyim gerci daha yeni ama cocuk cok istiyorum 4 aylik evliyiz biliyorum erken flan soyleyeceksiniz ama insan istiyor ishte hicbir sorun yok cok shukur ama olmuyor ovulvasyon teti siparish verdim Turkiyeden Bakude cok pahali o testler cokta az Cok insan bilmiyor bile ovulvasyon testini inshAllah bu ay onunla takip edicem o yuzden merak etdim dogru oluyormu ishe yaradimi

Ben ilk ovulasyon takibimde hamile kaldım, öncesinde 2 düşüğüm var, biri kürtajlı... Sen ne zaman doğru hissediyosan, o zaman olabilir. Kimse seni yargılayamaz Sorun olursa her zaman sorabilirsin...

Ben ilk ovulasyon takibimde hamile kaldım, öncesinde 2 düşüğüm var, biri kürtajlı... Sen ne zaman doğru hissediyosan, o zaman olabilir. Kimse seni yargılayamaz Sorun olursa her zaman sorabilirsin...
Teshekkur ederik cevap icin❤inshAllah bende bu sefer hamile kalabilirim Allah herkese saglikla kucagina almayi nasib etsin

Birde birshey sorucam ovulvasyon testini nezaman yapmak dogru sabah erken mi bir farki varmi zamanin?

Birde birshey sorucam ovulvasyon testini nezaman yapmak dogru sabah erken mi bir farki varmi zamanin?
Sabah erken olan ilk idrarla yapılan hamilelik testi... Bunu tam tersi ilk idrari yaptiktan sonra biraz su ic sonraki idrarinda yap.. Talimatlari zaten yaziyodur...

Bende ovülasyon testi ile öğrendim

Merhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu

Eklentiler

• 20220426_162216.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu

Eklentiler

• 20220426_162216.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 20

Eklentiler

• 20220426_162216.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 28
bu testi normal adet gününde mi yaptın yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…