Ben de ovülasyon ile öğrendim :) hakkınızda hayırlısı olsunSelam kizlar, 10 gun once ovulasyon oldu, 2-3 gun sonra da regl olmam gerek.
Geçen hafta göbek çukurum agridi, ve goguslerim sanki için çekiliyorcasina agri vardi. Bu agrilar kesildi, fakat suanda da karnim, yan anarahmim bi kaç gundur hep ayni yeri igne batiyor gibi agriyor. Regl omama 2-3 gun var, fakat ben bekleyemiyorum. (Erken) hamilelik testi çok pahali, hep aldigim hep negatif cikti. daha once bir suru ovulasyon testi almistim. Ovulasyon testi ile hamileligini ogrenenler oldu mu? Bi ise yarayabilir mi?
Veya bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi?
Benide topiğe eklermisiniz 5+1 hamileyimmHayırlı olsun canımSeni Popüler Konu - 2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı topiğimize bekleriz. Hepimiz buradayız Şimdiden aramıza hoşgeldin
tesekkur ederim canim! nasil uye olabilirim gruba?Hayırlı olsun canımSeni Popüler Konu - 2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı topiğimize bekleriz. Hepimiz buradayız Şimdiden aramıza hoşgeldin
Canim erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz gebelik var mı yok mu ikinci çizgide baya köyü gibi görünüyorHepimiz için hayırlısı olsun ben ovulasyonda baya yeniyim pek bilgim yokbugün reglime 3-4 gün var ve böyle yumurtlama mı olmuş oluyor ?
2 gün önce kan verdim maalesef yokCanim erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz gebelik var mı yok mu ikinci çizgide baya köyü gibi görünüyor
Yorum yazman yeterlitesekkur ederim canim! nasil uye olabilirim gruba?
Merhaba siz shimdi gebemisiniz ovulvasyon dogru gosteriyormuSelam, ben ovulasyon ile öğrendim. Konum ve detayları Hamilelik Testi ve LH testlerim burada var.
Düzenli ovulasyon yapıyordum zaten adetime 4 gün kala kalın çift cizgi vermeye başladı hala daha veriyor. Hamilelik testinde de hayalet cizgi vermişti dün 244.55 beta hcg gördüm. Bazen geç döllenmeden dolayı ya da yumurtlama tekrarından dolayıda verdiğini duymuştum... Ama ben bu şekilde yaşadım. Umarım senin için en iyisi olur...
Evet keseyi gördük, kalp atışı bekliyoruz.Merhaba siz shimdi gebemisiniz ovulvasyon dogru gosteriyormu
MashAllah Saglikla kucaginiza alin inshAllah Ben yeni evliyim gerci daha yeni ama cocuk cok istiyorum 4 aylik evliyiz biliyorum erken flan soyleyeceksiniz ama insan istiyor ishteEvet keseyi gördük, kalp atışı bekliyoruz.Doğru ( T cizgisinin koyu olmasi lazim, silik değil)
Ben ilk ovulasyon takibimde hamile kaldım, öncesinde 2 düşüğüm var, biri kürtajlı... Sen ne zaman doğru hissediyosan, o zaman olabilir. Kimse seni yargılayamazMashAllah Saglikla kucaginiza alin inshAllah Ben yeni evliyim gerci daha yeni ama cocuk cok istiyorum 4 aylik evliyiz biliyorum erken flan soyleyeceksiniz ama insan istiyor ishtehicbir sorun yok cok shukur ama olmuyor ovulvasyon teti siparish verdim Turkiyeden Bakude cok pahali o testler cokta az Cok insan bilmiyor bile ovulvasyon testini inshAllah bu ay onunla takip edicem o yuzden merak etdim dogru oluyormu ishe yaradimi
Teshekkur ederik cevap icin❤inshAllah bende bu sefer hamile kalabilirim Allah herkese saglikla kucagina almayi nasib etsinBen ilk ovulasyon takibimde hamile kaldım, öncesinde 2 düşüğüm var, biri kürtajlı... Sen ne zaman doğru hissediyosan, o zaman olabilir. Kimse seni yargılayamazSorun olursa her zaman sorabilirsin...
Birde birshey sorucam ovulvasyon testini nezaman yapmak dogru sabah erken mi bir farki varmi zamanin?Ben ilk ovulasyon takibimde hamile kaldım, öncesinde 2 düşüğüm var, biri kürtajlı... Sen ne zaman doğru hissediyosan, o zaman olabilir. Kimse seni yargılayamazSorun olursa her zaman sorabilirsin...
Sabah erken olan ilk idrarla yapılan hamilelik testi... Bunu tam tersi ilk idrari yaptiktan sonra biraz su ic sonraki idrarinda yap.. Talimatlari zaten yaziyodur...Birde birshey sorucam ovulvasyon testini nezaman yapmak dogru sabah erken mi bir farki varmi zamanin?
Selam kizlar, 10 gun once ovulasyon oldu, 2-3 gun sonra da regl olmam gerek.
Geçen hafta göbek çukurum agridi, ve goguslerim sanki için çekiliyorcasina agri vardi. Bu agrilar kesildi, fakat suanda da karnim, yan anarahmim bi kaç gundur hep ayni yeri igne batiyor gibi agriyor. Regl omama 2-3 gun var, fakat ben bekleyemiyorum. (Erken) hamilelik testi çok pahali, hep aldigim hep negatif cikti. daha once bir suru ovulasyon testi almistim. Ovulasyon testi ile hamileligini ogrenenler oldu mu? Bi ise yarayabilir mi?
Veya bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi?
Anladim tesekkurlerSabah erken olan ilk idrarla yapılan hamilelik testi... Bunu tam tersi ilk idrari yaptiktan sonra biraz su ic sonraki idrarinda yap.. Talimatlari zaten yaziyodur...
bu testi normal adet gününde mi yaptın yani?Merhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?