Selam kizlar, 10 gun once ovulasyon oldu, 2-3 gun sonra da regl olmam gerek.
Geçen hafta göbek çukurum agridi, ve goguslerim sanki için çekiliyorcasina agri vardi. Bu agrilar kesildi, fakat suanda da karnim, yan anarahmim bi kaç gundur hep ayni yeri igne batiyor gibi agriyor. Regl omama 2-3 gun var, fakat ben bekleyemiyorum. (Erken) hamilelik testi çok pahali, hep aldigim hep negatif cikti. daha once bir suru ovulasyon testi almistim. Ovulasyon testi ile hamileligini ogrenenler oldu mu? Bi ise yarayabilir mi?
Veya bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi?
Selam, ben ovulasyon ile öğrendim. Konum ve detayları Hamilelik Testi ve LH testlerim burada var.Selam kizlar, 10 gun once ovulasyon oldu, 2-3 gun sonra da regl olmam gerek.
Geçen hafta göbek çukurum agridi, ve goguslerim sanki için çekiliyorcasina agri vardi. Bu agrilar kesildi, fakat suanda da karnim, yan anarahmim bi kaç gundur hep ayni yeri igne batiyor gibi agriyor. Regl omama 2-3 gun var, fakat ben bekleyemiyorum. (Erken) hamilelik testi çok pahali, hep aldigim hep negatif cikti. daha once bir suru ovulasyon testi almistim. Ovulasyon testi ile hamileligini ogrenenler oldu mu? Bi ise yarayabilir mi?
kaçinci gun ogrendin? Regl gunun geçmiydi, yoksa oncesinden mi?Beennhamileliğimi ovulasyonla öğrendim
Reglime 4 gün kala yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. Adetim 2 gün gecikti elimde gebelik testi yoktu yakınımda alabilecek yerde yoktu bende ovulasyon deneyeyim dedim bu şekilde çıktı. Ertesi gün kan verdim 827 değerle hamile olduğumu öğrendimkaçinci gun ogrendin? Regl gunun geçmiydi, yoksa oncesinden mi?
Aslında değerin baya yüksekmiş çok çok silik çıkan ovulasyon muydu yoksa hamilelik testi miydi? Ovulasyonun o zamandan çift ve koyu vermesi lazımdı çünkü. Benim bugün adetimin ikinci günü ilk gün 244.55 verdi. Tahmini yarında 400 küsür verecek. Şuanda ultrasonda keseyi gördün mü? Kalp atışı için geç olabilir belki ama doktor ne zaman görebilirsin dedi? Birde bende inanılmaz karın guruldaması var, sende de böyle bir sikayet var mı?Reglime 4 gün kala yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. Adetim 2 gün gecikti elimde gebelik testi yoktu yakınımda alabilecek yerde yoktu bende ovulasyon deneyeyim dedim bu şekilde çıktı. Ertesi gün kan verdim 827 değerle hamile olduğumu öğrendim
Ovulasyon testiydi çok silik çıktı. Evet keseyi gördük çok şükür. Şuan 5+6 dayım doktorum cuma günü gel dedi kalp atışı için duyabilirmiyiz hiç bir fikrim yok inan. 2022 temmuz anneleri topiğine gelebilirsin orda böyle şeyleri çok konuşuruz canimAslında değerin baya yüksekmiş çok çok silik çıkan ovulasyon muydu yoksa hamilelik testi miydi? Ovulasyonun o zamandan çift ve koyu vermesi lazımdı çünkü. Benim bugün adetimin ikinci günü ilk gün 244.55 verdi. Tahmini yarında 400 küsür verecek. Şuanda ultrasonda keseyi gördün mü? Kalp atışı için geç olabilir belki ama doktor ne zaman görebilirsin dedi? Birde bende inanılmaz karın guruldaması var, sende de böyle bir sikayet var mı?
bende senın durumundayın 12 kasımda adet olmam lazım belım agrıdı gectı goguslerım cok hassas ıkı gun önce ovlasyon testı yaptım t bıraz belırgın cıktı beklıyorum bendeSelam kizlar, 10 gun once ovulasyon oldu, 2-3 gun sonra da regl olmam gerek.
Kuzum sen Diyarbakır’da yaşıyordun değil mi ?Beennhamileliğimi ovulasyonla öğrendim
benim regl de 10 kasim gelmesi gerek. az sonra ben de bir ovulasyon testi yapayim bakalim ne cikcak.bende senın durumundayın 12 kasımda adet olmam lazım belım agrıdı gectı goguslerım cok hassas ıkı gun önce ovlasyon testı yaptım t bıraz belırgın cıktı beklıyorum bende
al bakalım canım ınsallah cıkar bızde haber ver beklıyoruzbenim regl de 10 kasim gelmesi gerek. az sonra ben de bir ovulasyon testi yapayim bakalim ne cikcak.
Canım sana bahsetmiştim üniversite hastanesinde Elif ağaçayak'a gidiyordum.Kuzum sen Diyarbakır’da yaşıyordun değil mi ?
Hangi doktora gidiyorsun ben adam akıllı güler yüzlü bilgili bir doktor bulamadım
Öyle miydi hatırlayamadım kuzum kusura bakmaCanım sana bahsetmiştim üniversite hastanesinde Elif ağaçayak'a gidiyordum.
Yok estağfurullah canımÖyle miydi hatırlayamadım kuzum kusura bakma
Teşekkürler kuzumYok estağfurullah canımüniversite hastanesinin özel doktoru kendisi ben kist tedavisi için gitmiştim. 1 yil deneyin olmazsa gel demişti tekrar 11. ayda oldu çok şükür gitmeme gerek kalmadı. Doktordan çok memnunum tavsiye ederim canim
Hayırlı olsun canımOvulasyon testini yaptim, iki çizgi çikti. Bir gun sonra dijital gebelik test yaptim, hamileymisim gerçekten deOvulasyon testi iledemek ki gerçekten de hamilelik testi yapiliyor!
Bende ovuluyasyon testiyle hamile olduğumu öğrendinmiştim hayırlı olsun canımOvulasyon testini yaptim, iki çizgi çikti. Bir gun sonra dijital gebelik test yaptim, hamileymisim gerçekten deOvulasyon testi iledemek ki gerçekten de hamilelik testi yapiliyor!
hayırlı olsun canım cok sevındım bende bırsey cıkmadı test yaptım kısmet artık rabbım bızede verir ınsallahOvulasyon testini yaptim, iki çizgi çikti. Bir gun sonra dijital gebelik test yaptim, hamileymisim gerçekten deOvulasyon testi iledemek ki gerçekten de hamilelik testi yapiliyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?