- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
Ben de teşekkür ederimMeet you teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de teşekkür ederimMeet you teşekkür ederim
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu program nedir acabaBurada bu konu ile ilgili çok şey okuyunca ben de kendimi kini paylaşmak istedim inşallah faydalı olur.
Ovulasyon testim 14 Mart'ta pik oldu 15 Mart'ta çatladı. Beklenen adet günüm 28 Martti.
13 14 15 16 17 Martı değerlendirdik. 21 Mart'ta labaquick kaset testinde çok ince gölge gördüm.
23 Mart'ta yaptığım kaset test belirgindi. Bu sürede ovulasyon yapmaya devam ettim. Ve adete 3 gün kala iki çizgide kıpkırmızı çıktı. Resimleri alta yüklüyorum inşallah faydalı olur tekli olarak yüklediğim resimler gebelik testlerim 22 23 24 25 ne ait.
Meet you amin inşaallahHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu program nedir acaba
Benimde gün geçtikçe koyulaşmaya başladı ovülasyon testlerim reglime 2 gün var bugün geçti sayarsak 1 günüm kaldı sizce reglim geldi diye mi lh hormonum yükselmeye başladı?Burada bu konu ile ilgili çok şey okuyunca ben de kendimi kini paylaşmak istedim inşallah faydalı olur.
Ovulasyon testim 14 Mart'ta pik oldu 15 Mart'ta çatladı. Beklenen adet günüm 28 Martti.
13 14 15 16 17 Martı değerlendirdik. 21 Mart'ta labaquick kaset testinde çok ince gölge gördüm.
23 Mart'ta yaptığım kaset test belirgindi. Bu sürede ovulasyon yapmaya devam ettim. Ve adete 3 gün kala iki çizgide kıpkırmızı çıktı. Resimleri alta yüklüyorum inşallah faydalı olur tekli olarak yüklediğim resimler gebelik testlerim 22 23 24 25 ne ait.
Hamilelik olabilir test yapın cikar benim 7 gün Kala çok silikti 2 gün kala zaten çok aşırı belirgindlBenimde gün geçtikçe koyulaşmaya başladı ovülasyon testlerim reglime 2 gün var bugün geçti sayarsak 1 günüm kaldı sizce reglim geldi diye mi lh hormonum yükselmeye başladı?
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrardan gittin mi baktınız mı bebeğe4+2 günlük siz
Amin herkesinkini. Cumartesi gideceğiz HCG değerlerime göre doktor ikiz gebelik olabilir dedi baya heyecanlıyımRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrardan gittin mi baktınız mı bebeğe
Ayy hadii inşallahAmin herkesinkini. Cumartesi gideceğiz HCG değerlerime göre doktor ikiz gebelik olabilir dedi baya heyecanlıyım
Cumartesini iple çekiyorumAyy hadii inşallah
Merhaba test yaptnzmı gebe misinz bende ayni durumdaym daBenimde gün geçtikçe koyulaşmaya başladı ovülasyon testlerim reglime 2 gün var bugün geçti sayarsak 1 günüm kaldı sizce reglim geldi diye mi lh hormonum yükselmeye başladı?
Maalesef değilim regli oldumMerhaba test yaptnzmı gebe misinz bende ayni durumdaym da
Canm resimleri ekledigin hangi uygulama hayırlı olsun bu aradaBurada bu konu ile ilgili çok şey okuyunca ben de kendimi kini paylaşmak istedim inşallah faydalı olur.
Merhaba ben köyde oturuyorum bugün adetin gecikti olmadım ovülasyon test yaptım t koyu çıktı merkeze gitme şansım yok henüz sadece bir tane de gebelik testim var ama onu kullanmak istemedim hemen bana yardımcı olurmusunuz imkanım çok kısıtlı burada eşimede süpriz olsun istiyorumTestler negatif değil. İnşallah
Meet you teşekkür ederim
5+6. günde öğrendim kese görünüyordu canım bende. muhtemelen bi kaç güne görürsün inşaallah keseyiYok yarın randevum var işte bakalım gözükecek mi inşallah gözükür neden alttan muayene istemiyorsunuz
Bilmiyorum ama ben yaptığımda T daha koyuydu ve hamile olduğumu öğrendim ama testte çıkmadıysa hamile değilsinizdir muhtemelen yumurtlamada değildirKizlar benimde adetim 5 gun gecikti, ovulasyon yaptim bu sekilde cikti, gebelik testi yaptim negatif cikti. Adet olamadim; adet olmadan yumurtlama mi oluyor?
Tesekkur ederim olsa testte cikardi kesinlikleBilmiyorum ama ben yaptığımda T daha koyuydu ve hamile olduğumu öğrendim ama testte çıkmadıysa hamile değilsinizdir muhtemelen yumurtlamada değildir