Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, adet günüm normal şartlar altında yarın. Bugün elimde gebelik testi olmadığından ovülasyon testi yaptım resimde ki gibi eğer aynı ay içerisinde 2. Kez yumurtlama dönemi değilse hamileyim diyebilir miyiz :)
Merhaba, adet günüm normal şartlar altında yarın. Bugün elimde gebelik testi olmadığından ovülasyon testi yaptım resimde ki gibi eğer aynı ay içerisinde 2. Kez yumurtlama dönemi değilse hamileyim diyebilir miyiz :)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma bende bugün mü kan versem yarını mı beklesem bilemedim çok heyecanlıyım 2. Olmasına rağmen
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma bende bugün mü kan versem yarını mı beklesem bilemedim çok heyecanlıyım 2. Olmasına rağmen
Yumurtlama İçin zaten yavaş yavaş t çizgisi belli olur bir ve yA iki gün daha koyu olur sonra yine t çizgisi belirginliğini yitirir 4 5 günlük süreçtir o. Adete 10 gün kala bu test yanıltıcı olabilir. Ovülasyon ile gebelik öğrenmek için adet gününü beklemelisiniz :) şimdiden hayırlısı olsun