Beni de hep şüphede bırakmışlardı ovülasyon testiyle öğrenemezsin diyenler öğrenen var diyenler bende ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğunu aşağıya bırakıyorum kaset testler ovülasyon diğer test erken gebelik testimMerhaba ben 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyorum. Geçen yaz aşılama yaptırdım tutmadı. Ağustos ayında tüp bebek yaptırmak için doktoruma gittim ve bana aşılamayı bir kez daha denememi söyledi. 19 ağustosta yumurtlama ve aşılamam oldu. Adete 6 gün kala ovülasyon testi vardı ve sadece c çizgisi göründü. T silik bile çıkmadı. 3 gün kala idrarı damlattığım an çift çizgi çıktı eşit koyulukta. Gün içinde de sıvı alımına dikkat etmeksizin hep pozitif çıktılar. Bugün adet günümdü aşılamanın 16.günü. Ovülasyonda t çıktı c silik çıktı. Ben şok oldum ve öğlen nöbetçi eczaneden test aldım. 1 dk içinde iki çizgi de eşit oldu. Kan verdim değerim adet günü 272. Ovülasyona güvenilmiyor derler ama benim güvenimi kazandı
Beni de hep şüphede bırakmışlardı ovülasyon testiyle öğrenemezsin diyenler öğrenen var diyenler bende ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğunu aşağıya bırakıyorum kaset testler ovülasyon diğer test erken gebelik testimtebrik ederim bu ara da rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Evet biz şanslılardan olduk çok şükür Aminn inşallah rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsintabi bazılarında yanıltıcı olabiliyormuş ama biz ovülasyon testi ile öğrenenlerden olduk. Sizin de sağlıkla geçsin umarım hamileliğiniz. Allah herkesin gönlüne göre versin
Yeni ovulasyon testi aldım daha hiç denemedimm. Yani siz ovulasyonu adetten önce mi yaptınız. Ben sonra diye biliyorum yumurtlama takibi için değil mitabi bazılarında yanıltıcı olabiliyormuş ama biz ovülasyon testi ile öğrenenlerden olduk. Sizin de sağlıkla geçsin umarım hamileliğiniz. Allah herkesin gönlüne göre versin
İnş sağlıkla kucağına al cnm bizde 6 aydır deniyoruz. Allahım her isteyene sağlıkla nasip etsin inş. Dua et. Bize de nasip olsun gülümMerhaba ben 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyorum. Geçen yaz aşılama yaptırdım tutmadı. Ağustos ayında tüp bebek yaptırmak için doktoruma gittim ve bana aşılamayı bir kez daha denememi söyledi. 19 ağustosta yumurtlama ve aşılamam oldu. Adete 6 gün kala ovülasyon testi vardı ve sadece c çizgisi göründü. T silik bile çıkmadı. 3 gün kala idrarı damlattığım an çift çizgi çıktı eşit koyulukta. Gün içinde de sıvı alımına dikkat etmeksizin hep pozitif çıktılar. Bugün adet günümdü aşılamanın 16.günü. Ovülasyonda t çıktı c silik çıktı. Ben şok oldum ve öğlen nöbetçi eczaneden test aldım. 1 dk içinde iki çizgi de eşit oldu. Kan verdim değerim adet günü 272. Ovülasyona güvenilmiyor derler ama benim güvenimi kazandı
Hayır ben de yumurtlama takibi için almıştım ama kullanmamıştım. Elimde test olduğu için böyle bir şey için denedimYeni ovulasyon testi aldım daha hiç denemedimm. Yani siz ovulasyonu adetten önce mi yaptınız. Ben sonra diye biliyorum yumurtlama takibi için değil mi
Kızlar regliye 6 gün var ovulasın bu şekilde bilgi verebilirmisinşz Eki Görüntüle 3128500
Kızlar regliye 6 gün var ovulasın bu şekilde bilgi verebilirmisinşz
Amin hepimize inşallah yumurtlama günü geçeli 9 gün olduTesti yapmaya devam et tatlım t çizgisi ve C çizgisi aynı koyulukta olacak hatta t çizgisi daha kalın oluyor pik oldugunda yani yumurtlama başladığında o gece yi ve ertesi geceyi değerlendirmeniz lazım bol şanslar canım hepimize inş. Sağlığı ile kucağımıza almayı nasip etsin mevlam
Yumurtlama da olabilir son iki gün kala da bakı. T çizgisi direkt çıkıyor c sonra çıkıyor hamilelik olunca. Ama tabi ki bu herkeste olacak diye bir durum da değil muhtemelen. Bende öyle oldu ama. Gönlünüzce olsunKızlar regliye 6 gün var ovulasın bu şekilde bilgi verebilirmisinşz Eki Görüntüle 3128500
Canım ovulasyon testindeki alttaki foto ne zaman çektinBeni de hep şüphede bırakmışlardı ovülasyon testiyle öğrenemezsin diyenler öğrenen var diyenler bende ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğunu aşağıya bırakıyorum kaset testler ovülasyon diğer test erken gebelik testimtebrik ederim bu ara da rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Reglime 5 gün kalaydı üstteki 6 gün kalaCanım ovulasyon testindeki alttaki foto ne zaman çektin
Benimde adetime 6 gün var yarım saat önce testim böyle çıktı ayın 4 ünde yumurtlamayı görmüştüm şimdi yine piK sanırım bu testTesti yapmaya devam et tatlım t çizgisi ve C çizgisi aynı koyulukta olacak hatta t çizgisi daha kalın oluyor pik oldugunda yani yumurtlama başladığında o gece yi ve ertesi geceyi değerlendirmeniz lazım bol şanslar canım hepimize inş. Sağlığı ile kucağımıza almayı nasip etsin mevlam
Net göremiyorum ama sanırım evet tatlım. İkinci yumurtlama da olabilir. Gülüm. Ve hatta hamilelik olabilir. Allahım inş. Nasip eder hepimize. Değerlendir yine sen. Bol şanlar hepimize.Benimde adetime 6 gün var yarım saat önce testim böyle çıktı ayın 4 ünde yumurtlamayı görmüştüm şimdi yine piK sanırım bu test
Ben adet oldum artık başka bahara kaldı benimNet göremiyorum ama sanırım evet tatlım. İkinci yumurtlama da olabilir. Gülüm. Ve hatta hamilelik olabilir. Allahım inş. Nasip eder hepimize. Değerlendir yine sen. Bol şanlar hepimize.