Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalma başarısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Phasma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
25
10
44
Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler

Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler
ben birsey merak ediyorum. Acaba ovulasyonla takip ederken iliskiye dewam mi ettiniz yoksa koyu cizgiyi gorunce mi basladinz.

ben birsey merak ediyorum. Acaba ovulasyonla takip ederken iliskiye dewam mi ettiniz yoksa koyu cizgiyi gorunce mi basladinz.
Öncelikle merhaba, koyu çizgiden 3 gün önce korunarak bir ilişkimiz olmuştu.Koyu çizgi çıktığı gün korunmasız ilişki yaşadık.

Amin.Teşekkür ederim. Kırmızı çıktığı gün ve ertesi gün oldu. Ertesi gün de test kırmızıydı.
ben kisa zaman once bi düsuk yaptim. Sonrasnda regl olmadim doktora gittim tarlusal werdi onu kullaniyorm suan regl olunca insallah klomen kullancam bu ay olur insallah :) cok istiyorm bende 10 ay oldu

ben kisa zaman once bi düsuk yaptim. Sonrasnda regl olmadim doktora gittim tarlusal werdi onu kullaniyorm suan regl olunca insallah klomen kullancam bu ay olur insallah :) cok istiyorm bende 10 ay oldu
Geçmiş olsun. Olur mutlaka, kafanıza takmadan sakin olursanız herşey daha kolay oluyor. Vücudu iyi dinlemek lazım

tebrik ederim bebişinizi sağlıcakla kucagınızada almak nasip olsun.ben bi iki çizfgide çok koyuyken ilişki birde ertesi gün silikleşince ilişki yaşadım am

tebrik ederim bebişinizi sağlıcakla kucagınızada almak nasip olsun.ben bi iki çizfgide çok koyuyken ilişki birde ertesi gün silikleşince ilişki yaşadım am
Teşekkürler, amin. Aynı yöntem diyebiliriz. Bende hemen silikleşme olmadı. Ama ilk gün kadar kopkoyu kırmızı değildi ama yakın bir kırmızıydı. Yumurtamanın çatlaması zaten 24-36 saat içinde gerçekleşiyor. Mutlaka spermle karşılaşmıştır diye düşünüyorum. Tabi bir çok faktörün aynı anda biraraya gelmesi de lazım. O nedenle bazen sadece ilişki de yeterli olmayabiliyor. Biraz matematik işi de denebilir. Bir tavsiye olarak söyleyebileceğim ilk kırmızı çıktığı gün bizim iki ilişkimiz oldu. Ben bunun içerde hazır bulunacak sperm sayısını arttırdığını düşünüyorum.

Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah ovulasyon testlerini eczanedenmi aldınız yoksa nettenmi

IMG_1539.JPG
Merhaba kızlar bizde bu ay ilk defa denemeye başlıcaz bakalım adetimin 11. günü daha ovulasyona çok var sanırım:KK43:

Kızlar merhaba;

Sevgiler
Canım gecen ay bi topikle bizde takip ettik bi kaç kişi ama nerdeyse hepimiz regli olduk maalesef hatta az önce attım geçen ay yaptığım ovu testlerini bnde bu ay soğan kürüne başladım belki iltihap falan vardır söker atar dye tabi bnm yumurtlamaya daha bi hafta var o zaman yne takip etcem testlerle

Canım gecen ay bi topikle bizde takip ettik bi kaç kişi ama nerdeyse hepimiz regli olduk maalesef hatta az önce attım geçen ay yaptığım ovu testlerini bnde bu ay soğan kürüne başladım belki iltihap falan vardır söker atar dye tabi bnm yumurtlamaya daha bi hafta var o zaman yne takip etcem testlerle
Dediğim gibi karışık bir olay bu bebiş işi.Bir sürü faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Sadece ilişki yetmeyebiliyor. Ben kürleri hiç uygulamadım ama iyi geldiğini okudum forumlardan. Akıntıya bakın mutlaka.Yumurtlamadan birkaç gün önce akıntı başlıyor bazen 3-4 gün önce de başlayabilir.En yoğun gün genelde yumurtlama günü oluyor.

Dediğim gibi karışık bir olay bu bebiş işi.Bir sürü faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Sadece ilişki yetmeyebiliyor. Ben kürleri hiç uygulamadım ama iyi geldiğini okudum forumlardan. Akıntıya bakın mutlaka.Yumurtlamadan birkaç gün önce akıntı başlıyor bazen 3-4 gün önce de başlayabilir.En yoğun gün genelde yumurtlama günü oluyor.
Aynen önceden bazı zamanlar çok akıntım oluyodu bu ne böyle falan dyodum hatta uzayan akıntı oluyodu tabi bilmiyodum o zaman iki aydır çocuk düşünüyoruz o akıntılardan eser yok kasık agrıdı da yok şaka gbi ben isteyince gelmiyolar :63:

Phasma bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Bende ovulasyon testi yapıyorum dün ki testi yükledim dün birliktelikte oldu. Bugün çok silikti ama testim
Ne dersin dün yumurtlama olmuş mudur ?

Eklentiler

• IMG_6192.JPG
    IMG_6192.JPG
    62,4 KB · Görüntüleme: 1.000
Phasma bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Bende ovulasyon testi yapıyorum dün ki testi yükledim dün birliktelikte oldu. Bugün çok silikti ama testim
Ne dersin dün yumurtlama olmuş mudur ?
Canım bugün silik çıktıysa yumurta çatlamıştır bugünü de değerlendir bnce

X