Ovülasyon testi ile hamile kalanlara zor bir soru

3 günde kesin değerlendirilmeli.Ozellikle 11 in gecesi

Yani oluyorsun.Burada bu kadar usutund dusmenden belli.Bu kötü bişey değil istiyoruz ve hemen olmasını istiyoruz.Ay hele varya su ilk denemede hamile kaldım falan diye yorum okudukca daha çok üzülüyordum ben bilinçaltı hep rüyalar görüyordum.Ben bir video görmüştüm test yapmayın hamile olmanız gerektiği zaman eşinize arzunuz artar gibi bişey.Dr Ayşe dumanın videosuydu.Ben o günden sonra bıraktım.Cunku artık zevk almamaya başlamıştım.Gorev gibi geliyordu.Sonrasinda anın tadını cikardikca bilincim rahatladı sonrası çorap söküğü zaten

10 11 12 değerlendirilmeli diyorsunuz sanırım doğru anladım değil mi ?Bu ay bu şekilde deneyeceğim bakalım inşallah bu ay hamile kalırım lütfen bana dua edin
Olur inşallah hiç sıkma canını.En hayırlı vakitti gelsin sana bebisin

Aslında haklısınız bende zaten yılmaya başladım artık. 3 4 aydır düşündüm ettim ama biktim elimde 3 5 test var ovulasyin onu kullanacağım sonra daha da almayacağım zaten çünkü bende de Bi bıkkınlık oldu hem test yapmak dan hem düşünmekten akışına bırakacağım artık cunku olacağı varsa zaten olur olmayacaksa ne kadar düşünsem de olmayacak yani malum dusunmeyle olmuyor bu işler onu anladm az çok 3 4 ay da da yumurtlama dönemim hakkında bir fikir sahibi oldum akışına bırakacağın artık gerçekten kafa olarak da yoruldum cunku artık kendi ne zaman olursa olsun bu saatten sonra

İnşallah amin. Hayırlısi ile gelsin inşallah. Çok teşekkür ederim .konuşmak beni rahatlattı. Önerilerinizi de dikkate alacağım akışına bırakacağım .olduğu zamanda buraya yazacağım
Herşeyin hayırlısı olsun hayır sizi kolayliklarla bulsun.Aynen öyle tedbir bizden takdir Allah'tan demisler.Sen tedbirini al takdiri Allah'a bırak.

Düzeninizi nasıl duzelttiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…