Bugünüde degerlendireym ozman sonradan pisman olmamak icin baska bir topikte birisi ovulasyonun pozitif oldugunu gördktn snra 6 gun hic ara vermeden ilski yasayark hamile kaldıgını yazdıgını gördüm
kızlar birde 18 gün pozitif gördgm gün kasıklarmda gece uyutmucak kadr siddetli kasık agrm oldu smdi hala cok hafif alt karında agrı oluyo surekli bazen sagda solda batmalar oluyo bu yumurtlamanın kesin pldugunamı isarettir acaba birde akıntıdan bahsediliyo yumrtlama gunu hc oyle bir akıntı görmedim ic camasırıma kremsi beyaz hafif lekeler geldi yumurtlamada yumurtta akı gibi beyaz iki parmak arasnda 5 cm uzayan sıvı olrmus ben hc rastlamadım bu kotuyemi isaret
baska topiklerde parmakla kendini altn muayene edip yumrtlamasını anlayanlar oldugunu okudm ayptr solemis bas ve orta parmagı vajinaya sokup sıvı varmı ele gelen sıvı uzuyormu diye kontrl ediyolarms dün onu bile denedim cok ileri gidemesemde
elime beyaz krem gibi sıvı geliyodu ama hc oyle yumrta akına benzer biseye rastlamdm cok uzldm herkste oluyomdr acaba bende olmaynca cok üzldm
BİRAZ UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN
Ama cok sitres yapıyorm gece bir dakika bile gözümu kapamadım uyku tutmuyo olmassa sırf buyuzden olmycak bebis fazla sitrsten adetim asla sasmaz benim sizlerede haber edicem insAllah 7 gün var eger iki üc gün gecikme olrsa gec yumurtladıgm icin gec döllendi demek olucak sanırm insAllah kırmızıları gormem o gunlerde wc ye gidesm gelmyo