- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 34
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
Stres yapma canım bak bana hiç ummadığım günde pozitif oldu10 gün nasıl gececek ya acaba testim benimde yarın koyu cıkarmı yoksa siliklesirmi cok sitres yaptım kesin olmucak
TSk canim yarin yapip atarim tekrardanNegatif gibi canım ama biraz bulanık anlayamadım
Amin cnm . Kaçıncı ay bu bebis istedigin?? Olur inşaallah bu ay cnm ama olmazsa dene soğan kurunu bi cok kiside ise yaramış. Ben gecen ay hamis kalmasaydim bu ay yapacaktim ama gerek kalmadı cok şükürOhh Allah bağışlasın canım iki evladını da inşallah benim ilk olacak olursa çok istiyorum hemen istiyorum :) bana da soğan kürü yap diyorlar ama hiç canım istemiyor
Cnm aksam 8 gibi tekrar yapsaydin keske heran pik olacak gibi duruyor suanda da olmus olabilirS
sabah yaptim
Amin cnm . Kaçıncı ay bu bebis istedigin?? Olur inşaallah bu ay cnm ama olmazsa dene soğan kurunu bi cok kiside ise yaramış. Ben gecen ay hamis kalmasaydim bu ay yapacaktim ama gerek kalmadı cok şükür
İnsaallah cnm . Bu ay olur diger aya gerek kalmaz umarim. Olmadi Soğan kurunu de dene istersen...Evleneli 6 ay oldu canım hiç korunmadım zor olacağını bildiğim için 3 aydır doktor kontrolünde devam ediyorum 2 ay klomen kullandım bu ay ara verdim testlerle takip ettim olmazsa yine klomen alacam yaza memlekete hamile gitmek istiyorum Allah nasip eder inşallah
İnsaallah cnm . Bu ay olur diger aya gerek kalmaz umarim. Olmadi Soğan kurunu de dene istersen...
Dün itibariyle cikarmalara başladım midem agzimda ilkinde de 2 ay sürmüştü bulantilarim umarım bunda çabuk gecerAh ah inşallah canım olmazsa denerim her yolu :) senin nasıl geçiyor hamileliğin?
Ay inşallah canım bunlar tatlı rahatsızlıklar çabuk atlatırsınDün itibariyle cikarmalara başladım midem agzimda ilkinde de 2 ay sürmüştü bulantilarim umarım bunda çabuk gecer
Saol cnm benim Insallah sen de tez zamnda yasarsin bu tatlı rahatsızlıklarıAy inşallah canım bunlar tatlı rahatsızlıklar çabuk atlatırsın
İnsAllah tutmazsa bu ayda cok yoruldm artk ugrasmıycamIns tutmustur canim
Hemen vazgecme Rabbim kısmet eder insİnsAllah tutmazsa bu ayda cok yoruldm artk ugrasmıycam
Kac ay oldu pekiİnsAllah tutmazsa bu ayda cok yoruldm artk ugrasmıycam
Ins canim olur stres sıkıntı yapma olur6 aydır hic korunmadık elimzden gelen hersyi yaptık dr gittim sadece ultrasyondan baktı bir sıkıntın yok dedi igne ucu kadr minik bir iki kist var ama adetle gider dedi bu ay olmazsa once ben sonra esim kapsamlı bakılcakadetime 8 gun var umarım dun bebegim tutnmstr insAllah olur olursa dunyanın en mutlu insanı olucam ya
İnşallah canım :)Saol cnm benim Insallah sen de tez zamnda yasarsin bu tatlı rahatsızlıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?