- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
Benim ki bugün bir dakika içinde çıktı bugün ikimiz de değerlendirelim :)Hanımlar ovulasyon testi saniyeler içinde bu koyulukta olan var mı aranızda?
Hayırlısı olsun benim ilk defa bu kadar koyu olduda şaşırdım :)Benim ki bugün bir dakika içinde çıktı bugün ikimiz de değerlendirelim :)
Canım benim de bu ay ilk denemem çift çiZgiyi görmek güzel bir duygu inşallah isteyen herkese bu ay nasip olur hayırlısıyla :)Hayırlısı olsun benim ilk defa bu kadar koyu olduda şaşırdım :)
Amin inşaallah canım :)Canım benim de bu ay ilk denemem çift çiZgiyi görmek güzel bir duygu inşallah isteyen herkese bu ay nasip olur hayırlısıyla :)
arkadaşlar reglbitiminden 3 gün sonra yan, 10. gün başladım. sizce bugün(18. )gün pik günü müdür bir bakar mısınız rica etsem ? teşekkürlerr
Eki Görüntüle 2159562 Eki Görüntüle 2159563 Eki Görüntüle 2159564 Eki Görüntüle 2159565 Eki Görüntüle 2159566 Eki Görüntüle 2159567 Eki Görüntüle 2159568 Eki Görüntüle 2159569
çok teşekkür ederim bakalım 19. gün nasıl çıkacakcanım 18. gün tam bir pik diyemeyiz
ama eger 19. gün silikleşirse demekki bu kadar koyu çıkıyor
ama bence 19. gün tamam o iş
çok teşekkür ederim bakalım 19. gün nasıl çıkacak
tamamdır bu arada seni takip ediyorum bu konuları aratırken benzer başlıklarda gördüm yorumlarını , gerçekten çok yardım seversin her şey gönlünce olsunyarın yapınca at canım bakalım
tamamdır bu arada seni takip ediyorum bu konuları aratırken benzer başlıklarda gördüm yorumlarını , gerçekten çok yardım seversin her şey gönlünce olsun
Hayırlı olsun bebeğim nasıl hamile kaldın ovulasyon testi ilemi bende bu ay deneyeceğim merak ettim gebeliğin yeni çünkübir haftadır silik çıkan ovu testim bugün yeniden koyulaşmaya başladı
yorum yapmak isteyen varmı?
Hayırlı olsun bebeğim nasıl hamile kaldın ovulasyon testi ilemi bende bu ay deneyeceğim merak ettim gebeliğin yeni çünkü
normal tabiiAdetinin 5gununde ovulasyon testi yaptim hiç çizgi cikmadi normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?