- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En koyu günü değerlendirip daha sonra gün aşrı devam edersen sıkıntı olmaz zaten spermler 3 gün canlı kalıyorPeki en koyu olduğu günü mü değerlendirmek gerekir
Valla hamile gibisin demek :)))) ay cok sevindim koyu çıkmış bide silik çıksa neysede gebelik testi yapsana bi onda da cikacakmiEki Görüntüle 1911033 kızlar bugün adet günümdü ovulasyon testinde çift çizgi çıktı bu tam olarak ne demek acil yardımlarınızı bekliyorum
Bence yarın ilk iş bir adet hamilelik testi al ve doktorundan randevu al :)) inşallah hamilesindirEki Görüntüle 1911033 kızlar bugün adet günümdü ovulasyon testinde çift çizgi çıktı bu tam olarak ne demek acil yardımlarınızı bekliyorum
Çatlamış kuzum ben doktoruma whatsapdan attım bugün dair tüm ovü cizelgemi seninkiyle aynı cizgide şuan benimde tekrar yaptım ilk yaptığım doğruymuş ayni durumdayiz anlayacağın doktor bugünde ilişki önerdi yine tutma olasılığı olan son günmüş :))
Çok iyi ya :)) bugünde deneriz inş :)) peki ne zaman çatlamış acaba bugün mü dün mü.. bu gece de deneyelim inşallah tutar heyecan bası kuzum yaÇatlamış kuzum ben doktoruma whatsapdan attım bugün dair tüm ovü cizelgemi seninkiyle aynı cizgide şuan benimde tekrar yaptım ilk yaptığım doğruymuş ayni durumdayiz anlayacağın doktor bugünde ilişki önerdi yine tutma olasılığı olan son günmüş :))
Dün catlamis tatlım. Ben cuma doktorun yanindaydim yumurtan 1.2 güne catlar demisti sonra eve gelince ovülasyon testiyle onaylamak istedim acaba doğru mu diye baktim hemen koyu cizgi beliriverdi :))) bence cumartesi de catladi yani :) ama bugün benim son denememdi zaten sperm canli kalabiliyor o yüzden yarın deneme olmayacak. Salı günü de hemen fitile baslayacam kısmetse şu mantar kafami cok karistiyor bu aydan umudum kalmadi koskoca 1 ay hicbiseyim yoktu yumurtamin catladigi gün mantar oluştu şaka gibi yaÇok iyi ya :)) bugünde deneriz inş :)) peki ne zaman çatlamış acaba bugün mü dün mü.. bu gece de deneyelim inşallah tutar heyecan bası kuzum ya
Kız ben ilişkiye giremiyorum bugün sıcak su yok şaka gibi duş alamiycaz yaparsak.. bir de o mantar bendede var şimdi sen denemeden sonra o fitillere başlarsan bebek oluşununu etkilemez mi?Dün catlamis tatlım. Ben cuma doktorun yanindaydim yumurtan 1.2 güne catlar demisti sonra eve gelince ovülasyon testiyle onaylamak istedim acaba doğru mu diye baktim hemen koyu cizgi beliriverdi :))) bence cumartesi de catladi yani :) ama bugün benim son denememdi zaten sperm canli kalabiliyor o yüzden yarın deneme olmayacak. Salı günü de hemen fitile baslayacam kısmetse şu mantar kafami cok karistiyor bu aydan umudum kalmadi koskoca 1 ay hicbiseyim yoktu yumurtamin catladigi gün mantar oluştu şaka gibi ya
Tutabilir canım neden tutmasın sonuçta sperm canlı kalıyor.Bugün ilişkiye girmezsek şansım az oluyo dimi dünki ilişkiyle tutmayabilir belki..
Sıkma canını bende yarin kan verecem tiroit ve anemi icin bakalım sonuc ne cikacak.. amaaan olursa olur olmazsa napalim artik takmamaya çalışYarın sabahta endoskopi yapacaklar mideye morelim çok bozuk çok stresliyim bu aydan umudum kalmadı çok değişik bi ruh halindeyim geçen ayda bu dönemlerde böyleydim.. Allahım sen büyüksün....
Allah sağlık sıhhat versin bize kuzum bu ay olursa çok güzel olur olmazsa da vardır Allahın bir bildiği gelecek zamanda olur inş.. herşeyden önce en hayırlısı olsun hakkımızda..Sıkma canını bende yarin kan verecem tiroit ve anemi icin bakalım sonuc ne cikacak.. amaaan olursa olur olmazsa napalim artik takmamaya çalış
Ben bugün fitili kullanacam icim hic istemese de artik tedaviye baslamam gerek ((Allah sağlık sıhhat versin bize kuzum bu ay olursa çok güzel olur olmazsa da vardır Allahın bir bildiği gelecek zamanda olur inş.. herşeyden önce en hayırlısı olsun hakkımızda..
Bu ay olmazsa bizde diğer ay soğan kürüne başlayalım mı ?Allah sağlık sıhhat versin bize kuzum bu ay olursa çok güzel olur olmazsa da vardır Allahın bir bildiği gelecek zamanda olur inş.. herşeyden önce en hayırlısı olsun hakkımızda..
Allah sağlık sıhhat versin bize kuzum bu ay olursa çok güzel olur olmazsa da vardır Allahın bir bildiği gelecek zamanda olur inş.. herşeyden öSıkma canını bende yarin kan verecem tiroit ve anemi icin bakalım sonuc ne cikacak.. amaaan olursa olur olmazsa napalim artik takmamaya çalış
Ben bugün fitili kullanacam icim hic istemese de artik tedaviye baslamam gerek ((
Evet bende de vardi ama bugünü es geciyorum nede olsa sperm canlı kalıyor hala dünden kalanlar vardir tutarsa artikAllah sağlık sıhhat versin bize kuzum bu ay olursa çok güzel olur olmazsa da vardır Allahın bir bildiği gelecek zamanda olur inş.. herşeyden ö
Önce bizim sağlığımızın yerinde olması gerek ama ben de hiç istekli değilim..
Son ovulasyon testimi de kullanayım dedim.. halen hafif çizgi varmış..
Yani bugün ilişki olsa tutmamışsa tutma şansı var mıdır senceEvet bende de vardi ama bugünü es geciyorum nede olsa sperm canlı kalıyor hala dünden kalanlar vardir tutarsa artik